Zazidljiva Posest (Zgornje Bitnje)

900 m2, zazidljiva. Dve parceli površine 350 m2 in 550 m2, zazidljivi, na ravnem terenu, z odprtim pogledom na Karavanke.
Vpisani v ZK, brez bremen, prodamo. Cena: cca 110,00 EUR/m2.


Parceli imata dovoljenje za gradnjo od Agencije RS za okolje. Priključki so delno že na parceli (elektrika je, za vodo je 30 m od parcele, kanalizacija in optika je v delu).

Vabljeni na ogled!

Cena: 110,00 €/m2

Šifra: P-001/2015

Zazidljiva Posest (Zgornje Bitnje) Zazidljiva Posest (Zgornje Bitnje) Zazidljiva Posest (Zgornje Bitnje) Zazidljiva Posest (Zgornje Bitnje)
Osnovni podatki
Država Slovenija
Regija Gorenjska
Občina Kranj
Naselje Zgornje Bitnje
Lokacija 300 m od glavne ceste
Velikost parcele 900 m2
Vrsta ponudbe Prodaja
Vrsta nepremičnine Posest
Tip Zazidljiva
Energetski razred / (/)


Natisni Pošlji


V primeru, da se boste odločili za nakup oglaševane nepremičnine, vas predhodno seznanjamo, da je prodajalec kot element nakupa postavil obveznost tretje osebe, da prevzame plačilo polovičnega zneska za opravljeno posredovanje, ki ga je kot naročitelj dogovoril s posrednikom ( 3.1 in 3.2 člen Pogodbe o posredovanju v prometu z nepremičninami) in predstavlja 2% od pogodbene vrednosti oglaševane nepremičnine. DDV v višini 22% ni vključen v plačilu za opravljeno posredovanje in se priračuna na znesek opravljene storitve. Posrednik je pooblaščen s strani naročitelja, da pred ogledom oglaševane nepremičnine seznani tretjo osebo s tem pogojem, kar mora tretja oseba potrditi s svojim podpisom POTRDILA O OGLEDU. V kolikor tretja oseba ne pristane na dodatni strošek, ima posrednik pravico, z namenom zaščite interesa naročitelja, zavrniti ogled oglaševane nepremičnine.