Zazidljiva Posest (Vrhpolje pri Kamniku)

Zemljišče za gradnjo, ob robu zelenega pasu, ki ga tvorijo parcele, kjer gradnja ni dovoljena. Z lepim pogledom proti naravnem okolju,

Rahlo nagnjeno, pravokotne oblike, odprto proti jugu, v nizu parcel predvidenih za novogradnje. Priključek za elektriko izveden ob zemljišču, ostali priključki že v delu oz. v pripravi. Kupcu ob nakupu zemljišča pripade tudi solastnina parcel po katerih je urejen dostop.

Lokacija parcel v naselju s trgovino, avtobusno postajo, osnovno šolo; ostala infrastruktura v streljaj oddaljenem Kamniku. Do centra Ljubljane približno 30 minut vožnje!
V bližini veliko možnosti za rekreacijo, izhodišča za dostop do Velike planine in ostale dele Kamniško Savinjskih Alp, nekaj kilometrov do Term Snovik.

Prodajalčev ponudbeni pogoj: kupec prevzame del stroška za posredovanje v višini 2% pogodbene vrednosti.

Za več informacij in ogled nas kontaktirajte na telefonsko številko 051365998 (Martin).
Cena: 69.000,00

Šifra: P-002/2018

Zazidljiva Posest (Vrhpolje pri Kamniku) Zazidljiva Posest (Vrhpolje pri Kamniku) Zazidljiva Posest (Vrhpolje pri Kamniku)
Osnovni podatki
Država Slovenija
Regija LJ-okolica
Občina Kamnik
Naselje Vrhpolje pri Kamniku
Lokacija ob zelenem pasu
Velikost 556 m2
Vrsta ponudbe Prodaja
Vrsta nepremičnine Posest
Tip Zazidljiva
Energetski razred / (/)


Natisni Pošlji


V primeru, da se boste odločili za nakup oglaševane nepremičnine, vas predhodno seznanjamo, da je prodajalec kot element nakupa postavil obveznost tretje osebe, da prevzame plačilo polovičnega zneska za opravljeno posredovanje, ki ga je kot naročitelj dogovoril s posrednikom ( 3.1 in 3.2 člen Pogodbe o posredovanju v prometu z nepremičninami) in predstavlja 2% od pogodbene vrednosti oglaševane nepremičnine. DDV v višini 22% ni vključen v plačilu za opravljeno posredovanje in se priračuna na znesek opravljene storitve. Posrednik je pooblaščen s strani naročitelja, da pred ogledom oglaševane nepremičnine seznani tretjo osebo s tem pogojem, kar mora tretja oseba potrditi s svojim podpisom POTRDILA O OGLEDU. V kolikor tretja oseba ne pristane na dodatni strošek, ima posrednik pravico, z namenom zaščite interesa naročitelja, zavrniti ogled oglaševane nepremičnine.