Zazidljiva Posest (Vrhpolje pri Kamniku)

556 m2, zazidljivo!

Zemljišče leži na obrobju naselja, z odprtim pogledom na lepo zeleno okolje. To področje je po prostorskem načrtu zaščiteno kot nezazidljivo (travniki). Manjši del zemljišča je na nezazidljivem območju.
Parcele so pravilne pravokotne oblike, odprte proti jugu in dobro osončene. Priključek za elektriko je že izveden na zemljišču, ostali priključki so v delu oz. v pripravi in bodo locirani neposredno ob parceli. Kupcu ob nakupu zemljišča pripade tudi solastnina parcel po katerih je urejen dostop in komunalni vodi.

Lokacija zemljišča je v naselju s trgovino, avtobusno postajo, osnovno šolo; ostala infrastruktura se nahaja v 3m minute vožnje oddaljenem Kamniku. Do centra Ljubljane približno 30 min.
V bližini veliko možnosti za rekreacijo, izhodišča za dostop do Velike planine in ostale dele Kamniško Savinjskih Alp, le nekaj kilometrov do Term Snovik.

Ponudbeni pogoj prodajalca je, da kupec prevzame polovico stroška za posredovanje, kar znese 2% od pogodbene vrednosti nepremičnine (ddv na provizijo se ne zaračuna).
Cena: 63.000,00

Šifra: P-105/2019

Zazidljiva Posest (Vrhpolje pri Kamniku) Zazidljiva Posest (Vrhpolje pri Kamniku) Zazidljiva Posest (Vrhpolje pri Kamniku)
Osnovni podatki
Država Slovenija
Regija LJ-okolica
Občina Kamnik
Naselje Vrhpolje pri Kamniku
Lokacija na obrobju naselja
Velikost 556 m2
Vrsta ponudbe Prodaja
Vrsta nepremičnine Posest
Tip Zazidljiva
Energetski razred / (/)


Natisni Pošlji


V primeru, da se boste odločili za nakup oglaševane nepremičnine, vas predhodno seznanjamo, da je prodajalec kot element nakupa postavil obveznost tretje osebe, da prevzame plačilo polovičnega zneska za opravljeno posredovanje, ki ga je kot naročitelj dogovoril s posrednikom ( 3.1 in 3.2 člen Pogodbe o posredovanju v prometu z nepremičninami) in predstavlja 2% od pogodbene vrednosti oglaševane nepremičnine. DDV v višini 22% ni vključen v plačilu za opravljeno posredovanje in se priračuna na znesek opravljene storitve. Posrednik je pooblaščen s strani naročitelja, da pred ogledom oglaševane nepremičnine seznani tretjo osebo s tem pogojem, kar mora tretja oseba potrditi s svojim podpisom POTRDILA O OGLEDU. V kolikor tretja oseba ne pristane na dodatni strošek, ima posrednik pravico, z namenom zaščite interesa naročitelja, zavrniti ogled oglaševane nepremičnine.