Zazidljiva Posest (Studenca)

506 m2, zazidljiva, parcela z gradbenim dovoljenjem za enostanovanjsko hišo, komunalno urejena, prodamo.

V prijetnem okolju prodamo parcelo, ki ima že pridobljeno gradbeno dovoljenje in urejene komunalne priključke. Parcela je na večjem delu površine že izravnana in torej čaka le na začetek gradnje udobne enostanovanjske stavbe.

Gradbeno dovoljenje je predvideno za gradnjo stavbe, kjer je v pritličju objekta predvidena spalnica, vetrolov z garderobo, kopalnica, bivalni del s kuhinjo, jedilnico in dnevnim prostorom z zaprtim kaminom, v mansardi pa je predvidena večnamenska galerija, (knjižnica, soba za goste, hoby prostor), poleg hiše je mišljen še nadstrešek površine 18m2, in 2,6m višine. Gradbeno dovoljenje je veljavno še 3 leta.

Parcela ima urejen dostop, je razmeroma pravilne pravokotne oblike, odprta proti jugu in je skozi dan zelo dobro osončena. Nudi pogled na širšo okolico, na eni strani meji na gozd in leži v zelo mirnem okolju. Ponaša pa se tudi kot odlično izhodišče za sprehode v gozd ali hribe nad Kamnikom.

Povezana s Kamnikom po vzdrževani lokalni cesti in je od središča občine odmaknjena okoli 15min vožnje.

Če želite bivati v naravnem okolju, ali se tja le občasno odmakniti, pokličite za več informacij ali ogled zemljišča!

Ponudbeni pogoj prodajalca je, da kupec prevzame polovico stroška za posredovanje, kar znaša 2% od dogovorjene pogodbene cene nepremičnine (na provizijo ne plačate DDV).

Cena: 50.000,00

Šifra: P-101/2019

Zazidljiva Posest (Studenca)
Osnovni podatki
Država Slovenija
Regija LJ-okolica
Občina Kamnik
Naselje Studenca
Lokacija Okolica Kamnika
Velikost 506 m2
Vrsta ponudbe Prodaja
Vrsta nepremičnine Posest
Tip Zazidljiva
Energetski razred / (/)


Natisni Pošlji


V primeru, da se boste odločili za nakup oglaševane nepremičnine, vas predhodno seznanjamo, da je prodajalec kot element nakupa postavil obveznost tretje osebe, da prevzame plačilo polovičnega zneska za opravljeno posredovanje, ki ga je kot naročitelj dogovoril s posrednikom ( 3.1 in 3.2 člen Pogodbe o posredovanju v prometu z nepremičninami) in predstavlja 2% od pogodbene vrednosti oglaševane nepremičnine. DDV v višini 22% ni vključen v plačilu za opravljeno posredovanje in se priračuna na znesek opravljene storitve. Posrednik je pooblaščen s strani naročitelja, da pred ogledom oglaševane nepremičnine seznani tretjo osebo s tem pogojem, kar mora tretja oseba potrditi s svojim podpisom POTRDILA O OGLEDU. V kolikor tretja oseba ne pristane na dodatni strošek, ima posrednik pravico, z namenom zaščite interesa naročitelja, zavrniti ogled oglaševane nepremičnine.