Zazidljiva Posest (Studenca)

506 m2, zazidljiva, parcela z izdanim gradbenim dovoljenjem za enostanovanjsko hišo, komunalno urejena, že izravnana.

V prijetnem, naravnem okolju prodamo parcelo, ki ima že pridobljeno gradbeno dovoljenje, urejene komunalne priključke in plačan komunalni prispevek. Parcela ima urejen dostop, je izravnana in torej čaka le na začetek gradnje udobne enostanovanjske stavbe.

Gradbeno dovoljenje je izdano za gradnjo stavbe, kjer je v pritličju objekta predvidena spalnica, vetrolov z garderobno omaro, kopalnica, osrednji bivalni del s kuhinjo, jedilnico in dnevnim prostorom s kaminsko pečjo. V mansardi je predvidena večnamenska galerija, ki jo kupec lahko uredi po svojih potrebah (otroški sobi, pisarna, knjižnica…). Poleg hiše je predviden nadstrešek površine 18m2. Gradbeno dovoljenje je veljavno še 3 leta.

Parcela je razmeroma pravilne pravokotne oblike, odprta proti jugu in je skozi dan zelo dobro osončena. Nudi pogled na širšo okolico, na eni strani meji na gozd in leži v zelo mirnem okolju.

Povezana s Kamnikom po vzdrževani lokalni cesti in je od središča občine odmaknjena dobrih 10min vožnje. Če želite bivati v stiku z naravo, ali se tja le občasno odmakniti, pokličite za več informacij ali ogled zemljišča!

Ponudbeni pogoj prodajalca je, da kupec prevzame polovico stroška za posredovanje, kar znese 2% od dogovorjene pogodbene cene nepremičnine (na provizijo se ne zaračuna ddv).

Cena: 50.000,00

Šifra: P-101/2019

Zazidljiva Posest (Studenca) Zazidljiva Posest (Studenca) Zazidljiva Posest (Studenca) Zazidljiva Posest (Studenca) Zazidljiva Posest (Studenca) Zazidljiva Posest (Studenca) Zazidljiva Posest (Studenca)
Osnovni podatki
Država Slovenija
Regija LJ-okolica
Občina Kamnik
Naselje Studenca
Lokacija Okolica Kamnika
Velikost 506 m2
Vrsta ponudbe Prodaja
Vrsta nepremičnine Posest
Tip Zazidljiva
Energetski razred / (/)


Natisni Pošlji


V primeru, da se boste odločili za nakup oglaševane nepremičnine, vas predhodno seznanjamo, da je prodajalec kot element nakupa postavil obveznost tretje osebe, da prevzame plačilo polovičnega zneska za opravljeno posredovanje, ki ga je kot naročitelj dogovoril s posrednikom ( 3.1 in 3.2 člen Pogodbe o posredovanju v prometu z nepremičninami) in predstavlja 2% od pogodbene vrednosti oglaševane nepremičnine. DDV v višini 22% ni vključen v plačilu za opravljeno posredovanje in se priračuna na znesek opravljene storitve. Posrednik je pooblaščen s strani naročitelja, da pred ogledom oglaševane nepremičnine seznani tretjo osebo s tem pogojem, kar mora tretja oseba potrditi s svojim podpisom POTRDILA O OGLEDU. V kolikor tretja oseba ne pristane na dodatni strošek, ima posrednik pravico, z namenom zaščite interesa naročitelja, zavrniti ogled oglaševane nepremičnine.