Zazidljiva posest z gradbenim dov. (Kamnik-Šmartno)

788 m2, zazidljiva, ravna, urejena, lahko dostopna, z veljavnim gradbenim dovoljenjem, v središču naselja, neposredna bližina osnovne šole in avtobusne postaje, prodamo.

V okolici Kamnika, v kraju Šmartno v Tuhinju prodamo zazidljivo posest z veljavnim gradbenim dovoljenjem za gradnjo dvoetažne enostanovanjske hiše s štirimi spalnicami in dvema kopalnicama.

Vsi priključki na ali ob posesti. Dostop neposredno iz asfaltirane lokalne ceste.

Parcela je dobro osončena, odprta na južno stran, z razgledom na zeleno hribovito gozdno okolico. Sicer je locirana v središču kraja, v neposredni bližini je avtobusna postaja z dobrimi povezavami do Kamnika, osnovna šola je oddaljena 300m. Razdalja do centra Kamnika znaša 10km.

Zemljiškoknjižno urejena, brez bremen!

Prodajni pogoj prodajalca je, da kupec prevzame del stroška za posredovanje v višini 2% od pogodbeno dogovorjene cene nepremičnine (ddv na provizijo se ne zaračuna).

Cena: 76,00 €/m2

Šifra: P-108/2019

Zazidljiva posest z gradbenim dov. (Kamnik-Šmartno) Zazidljiva posest z gradbenim dov. (Kamnik-Šmartno) Zazidljiva posest z gradbenim dov. (Kamnik-Šmartno) Zazidljiva posest z gradbenim dov. (Kamnik-Šmartno) Zazidljiva posest z gradbenim dov. (Kamnik-Šmartno) Zazidljiva posest z gradbenim dov. (Kamnik-Šmartno)
Osnovni podatki
Država Slovenija
Regija LJ-okolica
Občina Kamnik
Naselje Šmartno v Tuhinju
Velikost parcele 788 m2
Vrsta ponudbe Prodaja
Vrsta nepremičnine Posest
Tip Zazidljiva
Energetski razred / (/)


Natisni Pošlji


V primeru, da se boste odločili za nakup oglaševane nepremičnine, vas predhodno seznanjamo, da je prodajalec kot element nakupa postavil obveznost tretje osebe, da prevzame plačilo polovičnega zneska za opravljeno posredovanje, ki ga je kot naročitelj dogovoril s posrednikom ( 3.1 in 3.2 člen Pogodbe o posredovanju v prometu z nepremičninami) in predstavlja 2% od pogodbene vrednosti oglaševane nepremičnine. DDV v višini 22% ni vključen v plačilu za opravljeno posredovanje in se priračuna na znesek opravljene storitve. Posrednik je pooblaščen s strani naročitelja, da pred ogledom oglaševane nepremičnine seznani tretjo osebo s tem pogojem, kar mora tretja oseba potrditi s svojim podpisom POTRDILA O OGLEDU. V kolikor tretja oseba ne pristane na dodatni strošek, ima posrednik pravico, z namenom zaščite interesa naročitelja, zavrniti ogled oglaševane nepremičnine.