Zazidljiva Posest (Šentvid pri Lukovici)

Ravna, pravokotna parcela velikosti 1181 m2, sredi mirnega naselja družinskih hiš, na logistično zelo ugodni lokaciji.

Parcela ima urejen neposreden dostop po asfaltirani cesti. Vsi priključki na parceli oz. v neposredni bližini. Dovoljena gradnja eno ali dvostanovanjskega objekta!
Locirana v samem središču manjšega kraja s knjižnico, trgovino in otroškim vrtcem ter obdana z družinskimi hišami na praviloma večjih parcelah. Ravno prav odmaknjena od glavne ceste za mirno in kvalitetno preživljanje prostega časa ter hkrati za zelo dobro logistično izhodišče.
Razdalje: Krtina AC 3km; Lukovica center in AC 1,5km; Gradiško jezero 4km; Domžale center 7km; Nakupovalno središče Arkadia Vir 5km; Ljubljana BTC 17km-15min;

Prodajalčev ponudbeni pogoj: kupec ob podpisu pogodbe prevzame polovico stroška za posredovanje v višini 2% pogodbene vrednosti. Nismo zavezanec za DDV!

Za več informacij in ogled nas kontaktirajte na telefonsko številko 051365998 (Martin).

Cena: 95,00 €/m2

Šifra: P-006/2018

Zazidljiva Posest (Šentvid pri Lukovici) Zazidljiva Posest (Šentvid pri Lukovici)
Osnovni podatki
Država Slovenija
Regija LJ-okolica
Občina Lukovica
Naselje Šentvid pri Lukovici
Velikost parcele 1181 m2
Vrsta ponudbe Prodaja
Vrsta nepremičnine Posest
Tip Zazidljiva
Energetski razred / (/)


Natisni Pošlji


V primeru, da se boste odločili za nakup oglaševane nepremičnine, vas predhodno seznanjamo, da je prodajalec kot element nakupa postavil obveznost tretje osebe, da prevzame plačilo polovičnega zneska za opravljeno posredovanje, ki ga je kot naročitelj dogovoril s posrednikom ( 3.1 in 3.2 člen Pogodbe o posredovanju v prometu z nepremičninami) in predstavlja 2% od pogodbene vrednosti oglaševane nepremičnine. DDV v višini 22% ni vključen v plačilu za opravljeno posredovanje in se priračuna na znesek opravljene storitve. Posrednik je pooblaščen s strani naročitelja, da pred ogledom oglaševane nepremičnine seznani tretjo osebo s tem pogojem, kar mora tretja oseba potrditi s svojim podpisom POTRDILA O OGLEDU. V kolikor tretja oseba ne pristane na dodatni strošek, ima posrednik pravico, z namenom zaščite interesa naročitelja, zavrniti ogled oglaševane nepremičnine.