Zazidljiva Posest (Dol pri Ljubljani, Podgora)

600 m2, zazidljiva, ob robu manjšega, mirnega naselja v občini Dol pri Ljubljani, blizu gozda, 10km do BTC po eni manj obremenjenih vpadnic, večja parcela za enostanovanjsko hišo ali dvojčka, prodamo.

V občini Dol pri Ljubljani, v naselju Podgora prodamo večjo parcelo za gradnjo enostanovanjske ali dvostanovanjske hiše ali dvojčka.

Dostop urejen po javni cesti neposredno do parcele, priključki na ali ob parceli. Parcela je pravilne pravokotne oblike, trenutno v naravi travnik, orientirano in odprto proti južni in zahodni strani.

Lokacija parcele omogoča hiter dostop do Ljubljane, po drugi strani pa pobeg v 50m oddaljen gozd s potmi naokoli rekreacijskega centra Korant. Od centra občine z infrastrukturnimi objekti je posest oddaljena 1,5 km.

Možnost nakupa dodatne zazidljive površine do skupaj 900 m2.

Kupcu bo nepremičnina predana brez bremen, zemljiškoknjižno urejena.

Prodajni pogoj prodajalca je, da kupec prevzame del stroška za posredovanje v višini 2% od pogodbeno dogovorjene cene nepremičnine (ddv na provizijo se ne zaračuna).

Cena: 120,00 €/m2

Šifra: P-106/2019

Zazidljiva Posest (Dol pri Ljubljani, Podgora) Zazidljiva Posest (Dol pri Ljubljani, Podgora) Zazidljiva Posest (Dol pri Ljubljani, Podgora)
Osnovni podatki
Država Slovenija
Regija LJ-okolica
Občina Dol pri Ljubljani
Naselje Podgora
Velikost 600 m2
Vrsta ponudbe Prodaja
Vrsta nepremičnine Posest
Tip Zazidljiva
Energetski razred / (/)


Natisni Pošlji


V primeru, da se boste odločili za nakup oglaševane nepremičnine, vas predhodno seznanjamo, da je prodajalec kot element nakupa postavil obveznost tretje osebe, da prevzame plačilo polovičnega zneska za opravljeno posredovanje, ki ga je kot naročitelj dogovoril s posrednikom ( 3.1 in 3.2 člen Pogodbe o posredovanju v prometu z nepremičninami) in predstavlja 2% od pogodbene vrednosti oglaševane nepremičnine. DDV v višini 22% ni vključen v plačilu za opravljeno posredovanje in se priračuna na znesek opravljene storitve. Posrednik je pooblaščen s strani naročitelja, da pred ogledom oglaševane nepremičnine seznani tretjo osebo s tem pogojem, kar mora tretja oseba potrditi s svojim podpisom POTRDILA O OGLEDU. V kolikor tretja oseba ne pristane na dodatni strošek, ima posrednik pravico, z namenom zaščite interesa naročitelja, zavrniti ogled oglaševane nepremičnine.