Zazidljiva Posest (Moravče)

618 m2, zazidljiva, na travniku ob gozdu, kilometer oddaljena od vse potrebne komunalne infrastrukture, 10 min do AC, 25 min do centra Ljubljane.

V bližnji okolici Moravč posredujemo pri prodaji zazidljivega zemljišča, primernega za gradnjo eno ali dvostanovanjske stavbe.

Nahaja se v bližini središča občine Moravče, z zelo prijetno mikrolokacijo, na malo večjem travniku ob gozdu. Neposredni dostop po asfaltirani javni cesti. Orientirano proti JZ.

Leži diskretno ob robu manjšega naselja, malo odmaknjena a ne osamljena. Od središča občine oddaljena dober kilometer, od AC priključka pa deset minut vožnje po zelo dobri regionalni cesti. Čez travnike in gozd se lahko peš odpravite do 3km oddaljenega Gradiškega jezera, Limbarske gore ali katerega od drugih hribov nad Lukovico in Moravčami.

Lepe pravokotne oblike, priključki v bližini z zagotovljenim dostopom.

Kupcu bo nepremičnina predana brez bremen, zemljiškoknjižno in geodetsko urejena.

Prodajni pogoj prodajalca je, da kupec prevzame obveznost plačila davka na promet nepremičnin.

Primerno za tiste, ki si želite bivati v mirnem okolju, lepi naravi, na diskretni a vendar dostopni lokaciji!

Cena: 85,00 €/m2

Šifra: P-103/2020

Zazidljiva Posest (Moravče) Zazidljiva Posest (Moravče) Zazidljiva Posest (Moravče) Zazidljiva Posest (Moravče)
Osnovni podatki
Država Slovenija
Regija LJ-okolica
Občina Moravče
Naselje Moravče
Velikost parcele 618 m2
Vrsta ponudbe Prodaja
Vrsta nepremičnine Posest
Tip Zazidljiva
Energetski razred / (/)


Natisni Pošlji


V primeru, da se boste odločili za nakup oglaševane nepremičnine, vas predhodno seznanjamo, da je prodajalec kot element nakupa postavil obveznost tretje osebe, da prevzame plačilo polovičnega zneska za opravljeno posredovanje, ki ga je kot naročitelj dogovoril s posrednikom ( 3.1 in 3.2 člen Pogodbe o posredovanju v prometu z nepremičninami) in predstavlja 2% od pogodbene vrednosti oglaševane nepremičnine. DDV v višini 22% ni vključen v plačilu za opravljeno posredovanje in se priračuna na znesek opravljene storitve. Posrednik je pooblaščen s strani naročitelja, da pred ogledom oglaševane nepremičnine seznani tretjo osebo s tem pogojem, kar mora tretja oseba potrditi s svojim podpisom POTRDILA O OGLEDU. V kolikor tretja oseba ne pristane na dodatni strošek, ima posrednik pravico, z namenom zaščite interesa naročitelja, zavrniti ogled oglaševane nepremičnine.