Zazidljiva Posest (Medno, Stanežiče)

3.347 m2, za investicijo, stavbno zemljišče, na idilični lokaciji z velikim potencialom, na SZ obrobju Ljubljane, v zelenem okolju ob gozdu, s pogledom proti Alpam in Škofjeloškemu hribovju.

V naselju Medno, ob stari cesti proti Ljubljani prodamo sklop več zazidljivih parcel primernih za gradnjo stanovanjskih hiš.

Parcele so razporejene v nizu, zazidljivo področje meji na travnike oz. na kmetijska zemljišča. Dostop je predviden po poti, ki bo speljana od občinske ceste. Teren je skorajda raven, za mejo se začne spuščati proti potoku in manjšemu gozdičku, kar skupaj s kuliso hribov in gorovja v ozadju, za marsikoga predstavlja idealen kraj za bivanje.

Lokacija predstavlja kombinacijo mirnega in zelenega okolja, z gozdom v bližini in odličnega izhodišča za dostop do Ljubljane ali Medvod. Trgovski centri, osnovna šola v dober kilometer oddaljenem južnem delu Medvod, ostala javna infrastruktura malenkost dalje v centru mesta. Je tudi odlično izhodišče za rekreacijo in izlete v naravo.

Priložnost za investitorja s pogledom naprej in razvoj področja v smeri zaželenega, trajnostnega bivalnega okolja.

Cena: 569.000,00

Šifra: P-101/2020

Zazidljiva Posest (Medno, Stanežiče) Zazidljiva Posest (Medno, Stanežiče) Zazidljiva Posest (Medno, Stanežiče) Zazidljiva Posest (Medno, Stanežiče) Zazidljiva Posest (Medno, Stanežiče)
Osnovni podatki
Država Slovenija
Regija LJ-okolica
Občina Medvode
Naselje Medno, Stanežiče
Velikost parcele 3347 m2
Vrsta ponudbe Prodaja
Vrsta nepremičnine Posest
Tip Zazidljiva
Energetski razred / (/)


Natisni Pošlji


V primeru, da se boste odločili za nakup oglaševane nepremičnine, vas predhodno seznanjamo, da je prodajalec kot element nakupa postavil obveznost tretje osebe, da prevzame plačilo polovičnega zneska za opravljeno posredovanje, ki ga je kot naročitelj dogovoril s posrednikom ( 3.1 in 3.2 člen Pogodbe o posredovanju v prometu z nepremičninami) in predstavlja 2% od pogodbene vrednosti oglaševane nepremičnine. DDV v višini 22% ni vključen v plačilu za opravljeno posredovanje in se priračuna na znesek opravljene storitve. Posrednik je pooblaščen s strani naročitelja, da pred ogledom oglaševane nepremičnine seznani tretjo osebo s tem pogojem, kar mora tretja oseba potrditi s svojim podpisom POTRDILA O OGLEDU. V kolikor tretja oseba ne pristane na dodatni strošek, ima posrednik pravico, z namenom zaščite interesa naročitelja, zavrniti ogled oglaševane nepremičnine.