Zazidljiva Posest (Križe)

444 m2, zazidljiva, Na sončni, ravni lokaciji z odprtim pogledom prodamo 4 zazidljive parcele ( ali 2 x 2dvojčka) ,na odlični lokaciji v centru vasi z bližino šole, vrtca, pošte, trgovine; bližina AC, Tržiča in Kranja. Vpisano v ZK, brez bremen, prodamo. Cena: 130,00 EUR/m2.
 


Zemljišče je ravne oblike. Priključki :elektrika, voda, kanalizacija, telefon ( optika  kmalu), so ob  parcelah.   

Velikosti  in cene posameznih parcel: 

410 m2 in 414 m2 - po 120 € /m2 .

 423 m2 in 444 m2 - po 130 € /m2

Do parcel je predvidena služnostna pot ,ki poteka iz glavne ceste.

Odlična priložnost za investitorje ali nakup posameznih parcel !

Prodajalec ima s posrednikom sklenjeno pogodbo o posredovanju v prometu z nepremičninami za plačilo 2% provizije. Pogoj prodajalca za kupca  pri nakupu nepremičnine je plačilo posredniku za opravljene storitve posredovanja v višini 2%. Kupec ob nakupu posredniku  plača 2% provizije.

Vabljeni na ogled in nakup.

 

Cena: 130,00 €/m2

Šifra: P-001/2019

Zazidljiva Posest (Križe) Zazidljiva Posest (Križe) Zazidljiva Posest (Križe) Zazidljiva Posest (Križe) Zazidljiva Posest (Križe) Zazidljiva Posest (Križe)
Osnovni podatki
Država Slovenija
Regija Gorenjska
Občina Tržič
Naselje Križe
Lokacija sredi vasi
Velikost 4x 410 m2
Vrsta ponudbe Prodaja
Vrsta nepremičnine Posest
Tip Zazidljiva
Energetski razred A1 (od 0 do 10 kWh/m2a)


Natisni Pošlji


V primeru, da se boste odločili za nakup oglaševane nepremičnine, vas predhodno seznanjamo, da je prodajalec kot element nakupa postavil obveznost tretje osebe, da prevzame plačilo polovičnega zneska za opravljeno posredovanje, ki ga je kot naročitelj dogovoril s posrednikom ( 3.1 in 3.2 člen Pogodbe o posredovanju v prometu z nepremičninami) in predstavlja 2% od pogodbene vrednosti oglaševane nepremičnine. DDV v višini 22% ni vključen v plačilu za opravljeno posredovanje in se priračuna na znesek opravljene storitve. Posrednik je pooblaščen s strani naročitelja, da pred ogledom oglaševane nepremičnine seznani tretjo osebo s tem pogojem, kar mora tretja oseba potrditi s svojim podpisom POTRDILA O OGLEDU. V kolikor tretja oseba ne pristane na dodatni strošek, ima posrednik pravico, z namenom zaščite interesa naročitelja, zavrniti ogled oglaševane nepremičnine.