Zazidljiva Posest (Komenda)

619 m2, urejena in ravna, ob manjšem potoku v mirnem stanovanjskem okolju, 5km od AC Vodice.

V naselju družinskih stanovanjskih hiš v občini Komenda prodamo zazidljivo zemljišče primerno za gradnjo enostanovanjske stavbe.

Zemljišče je komunalno urejeno s pripravljenimi priključki na meji parcele. Zagotovljen je dostop iz asfaltirane občinske ceste! Teren je na celotni površini raven. Nahaja se ob manjšem potoku z urejenimi brežinami in že izvedenimi ukrepi v skladu z zahtevami direkcije za vode.

Lokacija ponuja bivanje v mirnem stanovanjskem okolju, odmaknjenem od glavnih prometnic, nekaj deset metrov od roba naselja in poti po okoliških travnikih ter gozdovih. V naselju se nahajajo osnovna šola, vrtec, trgovina in restavracija, ki so oddaljeni dobrih 500m hoda od parcele. Ostala infrastruktura se nahaja v Komendi ali bližnjem Kamniku. Do AC priključka Vodice je 5km vožnje, Letališče oddaljeno 8km, Kranj 15km.

Parcela je zemljiškoknjižno in geodetsko urejena, kupcu bo predana brez bremen. Prodajni pogoj prodajalca je, da kupec prevzame obveznost plačila davka na promet nepremičnin.

Ogled priporočamo družinam ali parom, ki želijo izkoristiti prednosti bivanja v manjšem kraju in bližino zelene okolice ter čistega okolja, hkrati pa jim je pomembna dostopnost lokacije in dobre povezave z večjimi centri.

Cena: 128,00 €/m2

Šifra: P-104/2020

Zazidljiva Posest (Komenda)
Osnovni podatki
Država Slovenija
Regija LJ-okolica
Občina Komenda
Naselje Komenda
Lokacija Moste pri Komendi
Velikost 619 m2
Velikost parcele 619 m2
Vrsta ponudbe Prodaja
Vrsta nepremičnine Posest
Tip Zazidljiva
Energetski razred / (/)


Natisni Pošlji


V primeru, da se boste odločili za nakup oglaševane nepremičnine, vas predhodno seznanjamo, da je prodajalec kot element nakupa postavil obveznost tretje osebe, da prevzame plačilo polovičnega zneska za opravljeno posredovanje, ki ga je kot naročitelj dogovoril s posrednikom ( 3.1 in 3.2 člen Pogodbe o posredovanju v prometu z nepremičninami) in predstavlja 2% od pogodbene vrednosti oglaševane nepremičnine. DDV v višini 22% ni vključen v plačilu za opravljeno posredovanje in se priračuna na znesek opravljene storitve. Posrednik je pooblaščen s strani naročitelja, da pred ogledom oglaševane nepremičnine seznani tretjo osebo s tem pogojem, kar mora tretja oseba potrditi s svojim podpisom POTRDILA O OGLEDU. V kolikor tretja oseba ne pristane na dodatni strošek, ima posrednik pravico, z namenom zaščite interesa naročitelja, zavrniti ogled oglaševane nepremičnine.