Zazidljiva Posest (Kamnik)

923 m2, na obrobju Kamnika, odlikuje jo lep razgled na gore, mirna lokacija in bližina ter dostopnost centra mesta.

Velikost in lega sta primerna za enostanovanjsko hišo, za hišo s pomožnim objektom, dopustni sta tudi dve enostanovanjski enoti.
Vsi priključki so na ali ob posesti, zgrajena kanalizacija in optično internetno omrežje!
Naselje v katerem leži je manjše, primerno za ljudi, ki želijo bivati v mirnem okolju. Posest je neposredno dostopna po asfaltirani javni cesti z minimalno prometno obremenitvijo.
Javna infrastruktura (železniška, avtobusna postaja, UE, trgovine, staro mestno jedro…) v centru Kamnika, ki je oddaljen slabih 5min vožnje (1,5km). sprehod na isti relaciji pa bi vam vzel slabih 15min.
Na priloženi sliki je razvidna ena izmed možnih idejnih rešitev umestitve objekta na teren.
Pravno stanje nepremičnine je urejeno, vpisano v zemljiško knjigo in brez bremen.
Prosimo pokličite za ostale podrobnosti o zemljišču. Ogledi možni po predhodnem dogovoru samo s posrednikom.
Prodajni pogoj prodajalca je, da kupec prevzame del stroška za posredovanje v višini 2% od pogodbeno dogovorjene cene nepremičnine (ddv na provizijo se ne zaračuna).

Cena: 45.000,00

Šifra: P-104/2019

Zazidljiva Posest (Kamnik) Zazidljiva Posest (Kamnik) Zazidljiva Posest (Kamnik) Zazidljiva Posest (Kamnik)
Osnovni podatki
Država Slovenija
Regija LJ-okolica
Občina Kamnik
Naselje Kamnik
Velikost parcele 923 m2
Vrsta ponudbe Prodaja
Vrsta nepremičnine Posest
Tip Zazidljiva
Energetski razred / (/)


Natisni Pošlji


V primeru, da se boste odločili za nakup oglaševane nepremičnine, vas predhodno seznanjamo, da je prodajalec kot element nakupa postavil obveznost tretje osebe, da prevzame plačilo polovičnega zneska za opravljeno posredovanje, ki ga je kot naročitelj dogovoril s posrednikom ( 3.1 in 3.2 člen Pogodbe o posredovanju v prometu z nepremičninami) in predstavlja 2% od pogodbene vrednosti oglaševane nepremičnine. DDV v višini 22% ni vključen v plačilu za opravljeno posredovanje in se priračuna na znesek opravljene storitve. Posrednik je pooblaščen s strani naročitelja, da pred ogledom oglaševane nepremičnine seznani tretjo osebo s tem pogojem, kar mora tretja oseba potrditi s svojim podpisom POTRDILA O OGLEDU. V kolikor tretja oseba ne pristane na dodatni strošek, ima posrednik pravico, z namenom zaščite interesa naročitelja, zavrniti ogled oglaševane nepremičnine.