Zazidljiva Posest (Kamnik)

V okolici Kamnika, v naselju Tunjice prodamo zazidljivo parcelo velikosti 600 m2, primerno za eno ali dvostanovanjsko stavbo.

Zemljišče leži na rahlo nagnjenem terenu, z lepim razgledom na zeleno okolico, ki se razteza pod parcelo in na okoliške griče. Obrnjeno proti jugu in zahodu, osončeno skoraj skozi cel dan.

Vsi priključki neposredno ob parceli!

Naselje v katerem leži je sicer zelo razčlenjeno z majhno gostoto poselitve. Lega zemljišča v kraju je centralna, v neposredni bližini osnovne šole.

Oddaljenost od centra Kamnika je 3km, povezava z lokalno asfaltirano cesto neposredno do zemljišča.

Če vas mika življenje v mirnem kraju in zelenem okolju a vendarle le streljaj od urbanega okolja z vso infrastrukturo, vabljeni na ogled!

Ponudbeni pogoj prodajalca je, da kupec prevzame polovico stroška za posredovanje, kar znese 2% od pogodbene vrednosti nepremičnine (ddv na provizijo se ne zaračuna)!Cena: 60.000,00

Šifra: P-103/2019

Zazidljiva Posest (Kamnik)
Osnovni podatki
Država Slovenija
Regija LJ-okolica
Občina Kamnik
Naselje Kamnik
Lokacija Tunjice
Velikost parcele 600 m2
Vrsta ponudbe Prodaja
Vrsta nepremičnine Posest
Tip Zazidljiva
Energetski razred / (/)


Natisni Pošlji


V primeru, da se boste odločili za nakup oglaševane nepremičnine, vas predhodno seznanjamo, da je prodajalec kot element nakupa postavil obveznost tretje osebe, da prevzame plačilo polovičnega zneska za opravljeno posredovanje, ki ga je kot naročitelj dogovoril s posrednikom ( 3.1 in 3.2 člen Pogodbe o posredovanju v prometu z nepremičninami) in predstavlja 2% od pogodbene vrednosti oglaševane nepremičnine. DDV v višini 22% ni vključen v plačilu za opravljeno posredovanje in se priračuna na znesek opravljene storitve. Posrednik je pooblaščen s strani naročitelja, da pred ogledom oglaševane nepremičnine seznani tretjo osebo s tem pogojem, kar mora tretja oseba potrditi s svojim podpisom POTRDILA O OGLEDU. V kolikor tretja oseba ne pristane na dodatni strošek, ima posrednik pravico, z namenom zaščite interesa naročitelja, zavrniti ogled oglaševane nepremičnine.