Zazidljiva Posest (Domžale)

560 m2, na obrobju Domžal v smeri Ljubljane, le dober kilometer in pol do strogega središča mesta, a vendar v zelenem, mirnem in urejenem okolju le nekaj minut hoje do sprehajalnih poti ob Kamniški Bistrici, prodamo.

Zemljišče je primerno za enostanovanjsko stavbo, z urejenimi mejami, ravno in delno že pripravljeno na gradnjo (tampon). Priključki za stanovanjsko hišo na ali ob parceli. Dostop neposredno iz javne, asfaltirane poti. Vpisano v zemljiško knjigo.

Ob robu parcele teče manjši vodotok z utrjenimi brežinami, ki je reguliran (kar pomeni da tudi v času večjih padavin ne poplavlja). Na tem delu je postavljen tudi pomožni objekt, ki lahko služi kot npr. letna kuhinja, v času gradnje pa kot priročna shramba.

Lokacija parcele je na južnem obrobju mesta Domžale, v smeri Šentjakoba in Ljubljane. Od središča mesta in vse pomembnejše infrastrukture je oddaljena dober kilometer in pol, 400m od sprehajalnih poti ob Kamniški Bistrici. Ob robu urejene soseske eno ali dvostanovanjskih hiš, v zelenem okolju.

Ponudbeni pogoj prodajalca je, da kupec prevzame polovico stroška za posredovanje, kar znese 2% od pogodbene vrednosti nepremičnine (ddv na provizijo se NE zaračuna)!

Cena: 110.000,00

Šifra: P-102/2019

Zazidljiva Posest (Domžale) Zazidljiva Posest (Domžale) Zazidljiva Posest (Domžale) Zazidljiva Posest (Domžale) Zazidljiva Posest (Domžale)
Osnovni podatki
Država Slovenija
Regija LJ-okolica
Občina Domžale
Naselje Domžale
Velikost 560 m2
Vrsta ponudbe Prodaja
Vrsta nepremičnine Posest
Tip Zazidljiva
Energetski razred / (/)


Natisni Pošlji


V primeru, da se boste odločili za nakup oglaševane nepremičnine, vas predhodno seznanjamo, da je prodajalec kot element nakupa postavil obveznost tretje osebe, da prevzame plačilo polovičnega zneska za opravljeno posredovanje, ki ga je kot naročitelj dogovoril s posrednikom ( 3.1 in 3.2 člen Pogodbe o posredovanju v prometu z nepremičninami) in predstavlja 2% od pogodbene vrednosti oglaševane nepremičnine. DDV v višini 22% ni vključen v plačilu za opravljeno posredovanje in se priračuna na znesek opravljene storitve. Posrednik je pooblaščen s strani naročitelja, da pred ogledom oglaševane nepremičnine seznani tretjo osebo s tem pogojem, kar mora tretja oseba potrditi s svojim podpisom POTRDILA O OGLEDU. V kolikor tretja oseba ne pristane na dodatni strošek, ima posrednik pravico, z namenom zaščite interesa naročitelja, zavrniti ogled oglaševane nepremičnine.