Samostojna Hiša (Železniki)

Spomeniško zaščitena, v celoti obnovljena, vpisana v ZK, brez bremen. Za vse, ki si želijo domačnosti in avtentičen način prebivanja, v idilični kamniti hiši z ločenimi stanovanjskimi enotami v pritličju in v nadstropju, z možnostjo izdelave mansarde, s prijetnim vrtom, z veliko zelenja in s pogledom na potok, prodamo.

Razporeditev prostorov:
V pritličju s samostojnim vhodom je predsoba, dnevna soba s kuhinjo in jedilnico, spalnica in prostorna kopalnica z WC. V isti etaži je tudi garaža (19 m2), shramba (12,40 m2), ki je lahko tudi vinska klet ter še ena kopalnica.

V drugi etaži je trosobno stanovanje z ločenim vhodom, veliko teraso (18,30 m2), predsobo in hodnikom, kuhinjo z jedilnico, dvema spalnicama, dnevna sobo in kopalnico z WC.

V tretji etaži je neizdelana mansarda (prostor za 3-sobno stanovanje) z velikim balkonom.

Pod teraso je še drvarnica (18 m2).

Ogrevanje je na trda goriva (kamini), priključki so vsi, talne obloge so ladijski podi, laminati in keramika.

Vabljeni na ogled!

Cena: 148.000,00

Šifra: H-005/2013

Samostojna Hiša (Železniki) Samostojna Hiša (Železniki) Samostojna Hiša (Železniki) Samostojna Hiša (Železniki) Samostojna Hiša (Železniki) Samostojna Hiša (Železniki) Samostojna Hiša (Železniki) Samostojna Hiša (Železniki) Samostojna Hiša (Železniki) Samostojna Hiša (Železniki) Samostojna Hiša (Železniki) Samostojna Hiša (Železniki) Samostojna Hiša (Železniki) Samostojna Hiša (Železniki) Samostojna Hiša (Železniki) Samostojna Hiša (Železniki) Samostojna Hiša (Železniki) Samostojna Hiša (Železniki) Samostojna Hiša (Železniki)
Osnovni podatki
Država Slovenija
Regija Gorenjska
Občina Železniki
Naselje Železniki
Lokacija mestno jedro
Velikost 228 m2
Velikost parcele 141 m2
Zgrajena leta 1778
Leto obnove 2004
Vrsta ponudbe Prodaja
Vrsta nepremičnine Hiša
Tip Samostojna
Energetski razred EI ni potrebna (334.člen EZ-1)


Natisni Pošlji


V primeru, da se boste odločili za nakup oglaševane nepremičnine, vas predhodno seznanjamo, da je prodajalec kot element nakupa postavil obveznost tretje osebe, da prevzame plačilo polovičnega zneska za opravljeno posredovanje, ki ga je kot naročitelj dogovoril s posrednikom ( 3.1 in 3.2 člen Pogodbe o posredovanju v prometu z nepremičninami) in predstavlja 2% od pogodbene vrednosti oglaševane nepremičnine. DDV v višini 22% ni vključen v plačilu za opravljeno posredovanje in se priračuna na znesek opravljene storitve. Posrednik je pooblaščen s strani naročitelja, da pred ogledom oglaševane nepremičnine seznani tretjo osebo s tem pogojem, kar mora tretja oseba potrditi s svojim podpisom POTRDILA O OGLEDU. V kolikor tretja oseba ne pristane na dodatni strošek, ima posrednik pravico, z namenom zaščite interesa naročitelja, zavrniti ogled oglaševane nepremičnine.