Samostojna Hiša (Vodice)Na odlični lokaciji, manj kot kilometer do izvoza iz AC in 1,5 km do središča naselja, dostopna neposredno iz lokalne ceste. Hiša se nahaja v objemu zelenih, nezazidljivih zemljišč. Parcela na kateri hiša stoji ima poseben status zaradi zgodovine gradnje na njej.
Ponaša se z veliko uporabno površino, priključenim gospodarskim poslopjem, velikim vrtom in še večjim travnikom z lepim pogledom na Kamniško Savinjske Alpe.
Hiša je zgrajena v treh etažah, delno je podkletena. V pritličju večja kuhinja z jedilnico, dnevna soba s krušno pečjo, spalnica in manjša kopalnica s kadjo. Tu se nahaja tudi shramba, ki je predvidena za predelavo v večjo in sodobnejšo kopalnico. V prvem nadstropju so tri večje in ena manjša soba okoli skupnega hodnika.
Gospodarsko poslopje ima v pritličju dve garaži, kurilnico z novejšo pečjo, večnamenski prostor/delavnico/tretjo garažo, drvarnico, dodaten nadstrešek za parkiranje in po celi etaži prvega nadstropja prostore za shranjevanje.
Hiša je bila dobro vzdrževana, z občasnimi investicijami v izboljšave in posodobitve. Pred približno 10 leti zamenjana strešna kritina, nameščen nov ogrevalni sistem – centralna z razvodom in novimi radiatorji. Lansko leto so bila zamenjana vsa stara okna z novimi, varčnimi v beli barvi.
Nakup hiše z gospodarskim poslopjem ponuja veliko različnih možnosti izrabe in predstavlja velik potencial. Možna je zgolj osvežitev stavbe, večja rekonstrukcija ali nadomestna gradnja. Zaradi trenutne velikosti stavbe je možna tudi gradnja dvojčka, za kar je bila že izdelana idejna študija.
Nepremičnina je vpisana v zemljiško knjigo, novemu lastniku bo predana brez bremen, vseljiva je v roku enega meseca.
Ponudbeni pogoj prodajalca je, da kupec prevzame polovico stroška za posredovanje, kar znese 2% od pogodbene vrednosti nepremičnine (ddv na provizijo se ne zaračuna)!

Cena: 230.000,00

Šifra: H-101/2019

Samostojna Hiša (Vodice) Samostojna Hiša (Vodice) Samostojna Hiša (Vodice) Samostojna Hiša (Vodice) Samostojna Hiša (Vodice) Samostojna Hiša (Vodice) Samostojna Hiša (Vodice) Samostojna Hiša (Vodice) Samostojna Hiša (Vodice) Samostojna Hiša (Vodice) Samostojna Hiša (Vodice) Samostojna Hiša (Vodice)
Osnovni podatki
Država Slovenija
Regija LJ-okolica
Občina Vodice
Naselje Vodice
Lokacija 1,5 km od centra
Velikost 300 m2
Velikost parcele 2000 m2
Nadstropje P+M
Zgrajena 1954
Adaptirana 2018
Vrsta ponudbe Prodaja
Vrsta nepremičnine Hiša
Tip Samostojna
Energetski razred EI v delu (/)


Natisni Pošlji


V primeru, da se boste odločili za nakup oglaševane nepremičnine, vas predhodno seznanjamo, da je prodajalec kot element nakupa postavil obveznost tretje osebe, da prevzame plačilo polovičnega zneska za opravljeno posredovanje, ki ga je kot naročitelj dogovoril s posrednikom ( 3.1 in 3.2 člen Pogodbe o posredovanju v prometu z nepremičninami) in predstavlja 2% od pogodbene vrednosti oglaševane nepremičnine. DDV v višini 22% ni vključen v plačilu za opravljeno posredovanje in se priračuna na znesek opravljene storitve. Posrednik je pooblaščen s strani naročitelja, da pred ogledom oglaševane nepremičnine seznani tretjo osebo s tem pogojem, kar mora tretja oseba potrditi s svojim podpisom POTRDILA O OGLEDU. V kolikor tretja oseba ne pristane na dodatni strošek, ima posrednik pravico, z namenom zaščite interesa naročitelja, zavrniti ogled oglaševane nepremičnine.