Samostojna Hiša (Križe)

400 m2, hiša, zgrajena l. 1952, adaptirana l. 2013, 700 m2 zemljišča, K+P+1, Samostojna, stanovanjsko- poslovna stavba s tremi ločenimi stanovanji, delavnico, štirimi garažami in poslovnim prostorom; obnovljena streha pred tremi leti, hitro vseljivo, brez bremen, vpisano v ZK, prodamo. Cena: 170.000,00 EUR.

EI v izdelavi

Hiša je vseskozi lepo vzdrževana in je  postopno obnovljena. Še posebej je primerna za obrtno dejavnost zaradi visokih stropov v delavnici . Pred stavbo je dovolj prostora za parkiranje .

V stavbi so lahko tri ločena stanovanja,ki pa so lahko med seboj tudi povezana.

Ogrevanje je na CK na olje, pelete ali drva, do hiše  je že  speljan plinovod. V  več prostorih je klima. Hiša ima  na  strehi solarne kolektorje.

Pohištvo in oprema , ki je v prostorih , lahko ostane.

Lasnik pogojuje, da si s kupcem 4% provizijo agencije Domek nepremičnine razdelita na polovico.

Vabljeni na ogled in nakup !

Cena: 170.000,00

Šifra: H-004/2017


Osnovni podatki
Država Slovenija
Regija Gorenjska
Občina Tržič
Naselje Križe
Lokacija v centru vasi
Velikost 400 m2
Velikost parcele 700 m2
Nadstropje K/P/1
Zgrajena 1952
Obnovljena 2013
Vrsta ponudbe Prodaja
Vrsta nepremičnine Hiša
Tip Samostojna
Energetski razred V delu ()


Natisni Pošlji


V primeru, da se boste odločili za nakup oglaševane nepremičnine, vas predhodno seznanjamo, da je prodajalec kot element nakupa postavil obveznost tretje osebe, da prevzame plačilo polovičnega zneska za opravljeno posredovanje, ki ga je kot naročitelj dogovoril s posrednikom ( 3.1 in 3.2 člen Pogodbe o posredovanju v prometu z nepremičninami) in predstavlja 2% od pogodbene vrednosti oglaševane nepremičnine. DDV v višini 22% ni vključen v plačilu za opravljeno posredovanje in se priračuna na znesek opravljene storitve. Posrednik je pooblaščen s strani naročitelja, da pred ogledom oglaševane nepremičnine seznani tretjo osebo s tem pogojem, kar mora tretja oseba potrditi s svojim podpisom POTRDILA O OGLEDU. V kolikor tretja oseba ne pristane na dodatni strošek, ima posrednik pravico, z namenom zaščite interesa naročitelja, zavrniti ogled oglaševane nepremičnine.