Samostojna Hiša (center)

330,2 m2, dvostanovanjska, zgrajena l. 1994, adaptirana l. 2014, 280 m2 zemljišča, K+P+M, Dvostanovanjska novejša hiša, primerna za obrtno dejavnost na mirni lokaciji, na obrobju centra mesta, z vso potrebno infrastrukturo v bližini, vpisana v ZK in brez bremen, prodamo. Cena: 175.000,00 EUR.
Energ. razred: 
D
 (60 - 105 kWh/m2a) 

Za hišo se razprostira velika terasa z letno kuhinjo, ki zagotavlja prijetno preživljanje prostega časa.

Razpored prostorov:

V kletni etaži so poslovni prostori ( 85 m2 ) - sedaj je garaža, pomožni prostori: pralnica, kurilnica (novejša peč na olje ), shramba , dva WC in tuš  ter finska savna, ( 122 m2). S preureditvijo prostora je možno urediti dodatno samostojno stanovanjsko enoto.

V pritličju je predsoba- hodnik, kopalnica s tuš kabino, kuhinja z jedilnico, dnevna soba in spalnica ter velik balkon s teraso ( 171 m2 ).

V mansardi je hodnik z izhodom v kopalnico, dve spalnici  in kuhinja z jedilnico ter dnevno sobo ( 63 m2).

Hiša je kvalitetno zgrajena in tekoče oskrbovana.

Ogrevanje je s CK na olje, priključki so vsi.

Oprema po želji kupca lahko ostane.

Možna je tudi menjava za stanovanje z vašim doplačilom.

Prodajalec ima z posrednikom sklenjeno pogodbo o posredovanju v prometu z nepremičninami za plačilo 2% provizije + DDV.Pogoj prodajalca za kupca pri nakupu nepremičnine je plačilo posredniku za opravljene storitve posredovanja v višini 2% + DDV. Kupec ob nakupu posredniku plača 2% provizije + DDV.

Vabljeni na ogled !

Cena: 1.750,00

Šifra: H-004/ 2017

Samostojna Hiša (center) Samostojna Hiša (center) Samostojna Hiša (center) Samostojna Hiša (center) Samostojna Hiša (center) Samostojna Hiša (center) Samostojna Hiša (center) Samostojna Hiša (center) Samostojna Hiša (center) Samostojna Hiša (center) Samostojna Hiša (center) Samostojna Hiša (center) Samostojna Hiša (center) Samostojna Hiša (center) Samostojna Hiša (center) Samostojna Hiša (center) Samostojna Hiša (center) Samostojna Hiša (center) Samostojna Hiša (center) Samostojna Hiša (center)
Osnovni podatki
Država Slovenija
Regija Gorenjska
Občina Jesenice
Naselje Jesenice
Lokacija blizu zdravstvenega doma
Velikost 330,20 m2
Velikost parcele 280 m2
Nadstropje K/1/M
Zgrajena leta 1994
Obnovljena 2014
Vrsta ponudbe Prodaja
Vrsta nepremičnine Hiša
Tip Samostojna
Energetski razred D (od 60 do 105 kWh/m2a)


Natisni Pošlji


V primeru, da se boste odločili za nakup oglaševane nepremičnine, vas predhodno seznanjamo, da je prodajalec kot element nakupa postavil obveznost tretje osebe, da prevzame plačilo polovičnega zneska za opravljeno posredovanje, ki ga je kot naročitelj dogovoril s posrednikom ( 3.1 in 3.2 člen Pogodbe o posredovanju v prometu z nepremičninami) in predstavlja 2% od pogodbene vrednosti oglaševane nepremičnine. DDV v višini 22% ni vključen v plačilu za opravljeno posredovanje in se priračuna na znesek opravljene storitve. Posrednik je pooblaščen s strani naročitelja, da pred ogledom oglaševane nepremičnine seznani tretjo osebo s tem pogojem, kar mora tretja oseba potrditi s svojim podpisom POTRDILA O OGLEDU. V kolikor tretja oseba ne pristane na dodatni strošek, ima posrednik pravico, z namenom zaščite interesa naročitelja, zavrniti ogled oglaševane nepremičnine.