Prostor za storitve (Radovljica)

53,6 m2, prostor za storitve, zgrajen l. 2012, adaptiran l. 2016, P/1 nad., v novejšem poslovnem centru na odlični lokaciji v središču mesta, viden iz glavne (Gorenjske) ceste, popolnoma opremljen, z razporeditvijo, ki omogoča opravljanje dveh sorodnih dejavnosti hkrati, prodamo.

V središču Radovljice prodamo poslovni prostor za storitve. Skupna površina 53,6 m2, od tega 14 m2 pokrit parkirni prostor v kletni etaži objekta in 39,6 m2 uporabne površine prostorov v pritličju, z vhodom ob frekventni Gorenjski cesti in urejenim parkiranjem za stranke!

Trenutno je popolnoma opremljen kot frizerski salon. Velikost, oprema in razporeditev pa omogočata tudi izvajanje hkratne sorodne storitvene dejavnosti.

Prostor je bil v 2016 adaptiran, zamenjane so bile talne obloge, prenovljene sanitarije, vsa oprema, senčila, zvočni sistem, klimatizacija… Prostor ima ločene števce za električno energijo in vodo. Priključek za internetno povezavo, možnost priklopa varnostnega sistema.

Zemljiškoknjižno urejeno! Z gradbenim in uporabnim dovoljenjem.

Ponudbeni pogoj prodajalca je, da kupec prevzame polovico stroška za posredovanje, kar znese 2% od pogodbene vrednosti nepremičnine (ddv na provizijo se NE zaračuna)!

Cena: 80.000,00

Šifra: ST-102p/2019

Prostor za storitve (Radovljica) Prostor za storitve (Radovljica) Prostor za storitve (Radovljica) Prostor za storitve (Radovljica) Prostor za storitve (Radovljica) Prostor za storitve (Radovljica)
Osnovni podatki
Država Slovenija
Regija Gorenjska
Občina Radovljica
Naselje Radovljica
Lokacija Ob Gorenjski cesti
Velikost 53,6 m2
Nadstropje P/1
Zgrajeno 2012
Adaptirano 2016
Vrsta ponudbe Prodaja
Vrsta nepremičnine Poslovni prostor
Tip Prostor za storitve
Energetski razred C (od 35 do 60 kWh/m2a)


Natisni Pošlji


V primeru, da se boste odločili za nakup oglaševane nepremičnine, vas predhodno seznanjamo, da je prodajalec kot element nakupa postavil obveznost tretje osebe, da prevzame plačilo polovičnega zneska za opravljeno posredovanje, ki ga je kot naročitelj dogovoril s posrednikom ( 3.1 in 3.2 člen Pogodbe o posredovanju v prometu z nepremičninami) in predstavlja 2% od pogodbene vrednosti oglaševane nepremičnine. DDV v višini 22% ni vključen v plačilu za opravljeno posredovanje in se priračuna na znesek opravljene storitve. Posrednik je pooblaščen s strani naročitelja, da pred ogledom oglaševane nepremičnine seznani tretjo osebo s tem pogojem, kar mora tretja oseba potrditi s svojim podpisom POTRDILA O OGLEDU. V kolikor tretja oseba ne pristane na dodatni strošek, ima posrednik pravico, z namenom zaščite interesa naročitelja, zavrniti ogled oglaševane nepremičnine.