Prostor za storitve Poslovni prostor (Domžale)

Poslovni prostor z odlično osrednjo lego v soseski, z lastnim neposrednim vhodom in osvetljeno zunanjo oglasno površino.

Prodamo prijeten in svetel poslovni prostor z različnimi možnostmi uporabe (pisarna s sprejemnim prostorom, prostor za storitve, neživilska trgovska dejavnost…). Pripada mu lepo vidna osvetljena zunanja oglasna površina z vsemi potrebnimi dovoljenji. Izvrstna lokacija poslovnega prostora v osrednjem delu znane in prijetne soseske v centru Domžal. Dobre možnosti parkiranja v sami soseski ter tudi ob glavni cesti za hitre postanke strank.

Razporeditev: sprejemni prostor/čakalnica, ločen prostor za pisarno/opravljanje storitve, tehnični pomožni prostor, garderoba s sanitarijami in umivalnikom.

Prostor je opremljen z masivnim pohištvom po meri v enotnem elegantnem stilu: več sten z možnostjo namestitve razstavnih polic, več omar z možnostjo zaklepanja, miza in pomožna pisalna miza v tehničnem prostoru, razstavna vitrina vidna od znotraj in od zunaj ter nameščenim varnostnim protivlomnim oknom.

Prostor je ogrevan z novimi IR moduli nameščenimi med zadnjo adaptacijo, z dodatno možnostjo priklopa na plin. Vsi števci za obračun stroškov so ločeni od ostalih delov stavbe. Izvedeno je kvalitetno prezračevanje, predpriprava za alarm, možnost priklopa na optiko.

Vpisano v zemljiško knjigo brez bremen!

Prodajni pogoj prodajalca je, da si s kupcem razdelita stroške posredovanja na način, da kupec plača 2% od pogodbeno dogovorjene cene (nismo zavezanec za DDV!).

Za dodatne informacije in ogled nas prosim pokličite na telefon 051365998 (Martin)!

Cena: 57.000,00

Šifra: ST-101p/2019

Prostor za storitve Poslovni prostor (Domžale) Prostor za storitve Poslovni prostor (Domžale) Prostor za storitve Poslovni prostor (Domžale) Prostor za storitve Poslovni prostor (Domžale) Prostor za storitve Poslovni prostor (Domžale) Prostor za storitve Poslovni prostor (Domžale) Prostor za storitve Poslovni prostor (Domžale)
Osnovni podatki
Država Slovenija
Regija LJ-okolica
Občina Domžale
Naselje Domžale
Lokacija Center
Velikost 33,5 m2
Nadstropje P/6
Zgrajeno 1999
Adaptirano 2016
Vrsta ponudbe Prodaja
Vrsta nepremičnine Poslovni prostor
Tip Prostor za storitve
Energetski razred D (od 60 do 105 kWh/m2a)


Natisni Pošlji


V primeru, da se boste odločili za nakup oglaševane nepremičnine, vas predhodno seznanjamo, da je prodajalec kot element nakupa postavil obveznost tretje osebe, da prevzame plačilo polovičnega zneska za opravljeno posredovanje, ki ga je kot naročitelj dogovoril s posrednikom ( 3.1 in 3.2 člen Pogodbe o posredovanju v prometu z nepremičninami) in predstavlja 2% od pogodbene vrednosti oglaševane nepremičnine. DDV v višini 22% ni vključen v plačilu za opravljeno posredovanje in se priračuna na znesek opravljene storitve. Posrednik je pooblaščen s strani naročitelja, da pred ogledom oglaševane nepremičnine seznani tretjo osebo s tem pogojem, kar mora tretja oseba potrditi s svojim podpisom POTRDILA O OGLEDU. V kolikor tretja oseba ne pristane na dodatni strošek, ima posrednik pravico, z namenom zaščite interesa naročitelja, zavrniti ogled oglaševane nepremičnine.