Nepremičnine

2,5-sobno Stanovanje (Lom pod Storžičem)

2,5-sobno Stanovanje (Lom pod Storžičem)

Prodaja

Na stavbi je bila leta 2016 menjana streha, stanovanje pa  je bilo v letu 2017 v celoti obnovljeno. Razporeditev prostorov: Predsoba, kopalnica z WC, odprt dnevno bivalni del s kuhinjo ,jedilnico in dnevno sobo . Del prostora je pregrajenega za kabinet , poleg je spalnica. Bivalnega dela je 45,70 m2, Stanovanju pripada še shramba  in drvarnica v kleti. Na podstrehi je skupni prostor za sušenje perila. Ogrevanje stanovanja je z električnim radiatorji in s kaminom. Vsa oprema in pohištvo je že vračunano v ceni in ostane v stanovanju. Pred stavbo je dovolj parkirnih mest, dodatno je  tudi možnost obdelave vrta. Stavba ima upravnika, stanovalci zbirajo  tudi sredstva za rezervni sklad. Stanovanje odlikuje naravna okolica pod gorami in v Dolžanovi soteski . Do Tržiča je 6 km z urejenim avtobusnim prevozom za šolarje. Pogoji nakupa: stroški provizije za opravljeno storitev posredovanja se razdelijo na način, da kupec plača provizijo v višini 2% + DDV. Vljudno vabljeni na ogled in nakup !  

Velikost: 56,4m2
Zgrajena: 1895
Obnovljeno: 2017

Cena: 55.000,00 €2-sobno Stanovanje (Poljče)

2-sobno Stanovanje (Poljče - center vasi)

Prodaja

Funkcionalno razporejeno popolnoma obnovljeno stanovanje na dobri lokaciji - 4 km od AC priključka, mirna lokacija z veliko zelenja in obilo možnosti za rekreacijo.  Velikost bivalnega dela je 48,30 m2 in klet 5,90 m2. Razporeditev: Predsoba, kabinet, kuhinja z jedilnico, dnevna soba s kaminom, kopalnica, spalnica in shramba v kleti. Souporaba skupnih prostorov. Pred hišo je zagotovljeno parkirno mesto. Priključki so vsi. Pogoji nakupa: stroški provizije za opravljeno storitev posredovanja se razdelijo na način, da kupec plača provizijo v višini 2% + DDV. Vabljeni na ogled in nakup !  

Velikost: 54m2
Zgrajeno: 1936
Obnovljeno: 2006

Cena: 92.000,00 €Zazidljiva Posest (Adergas)

Zazidljiva Posest (Adergas - na robu vasi)

Prodaja

 1.035 m2, zazidljiva, Parcela je na sončni lokaciji, v naklonu. Dovoljena gradnja družinske hiše- klasična gradnja. Vsi priključki

Velikost: 1037m2
Parcela: 1037m2

Cena: 110,00 €/m2Dvojček Hiša (Zabukovje)

Dvojček Hiša (Zabukovje - na koncu vasi)

Prodaja

Do nepremičnine vodi asfaltirana pot , zadnjih nekaj metrov je makedam. Hiša  ima svoje vodno zajetje, elektriko, greznico , satelitski internet.  Hiša ima klet, pritličje in mansardo. V kleti je kurilnica (peč na drva ali na pelete ali na olje), manjša delavnica in drvarnica; V pritličju je lahko samostojna stanovanjska enota ( hodnik- predsoba,spalnica, kopalnica z WC, kuhinja z jedilnico in dnevna soba. V mansardi so vsi priključki za  podobno samostojno stanovanjsko enoto ( trenutno sta dve spalnici, kabinet in kopalnica z WC. Na podstrehi je izdelan 9x4 m velik prostor . Na hiši je bila leta 1985 obnovljena streha, leta 2005 pa celotna obnova hiše (betonski podi, nova fasada, okna, vrata, kuhinja, parketi, kopalnice). Prodajalec pogojuje, da si posredniško provizijo v višini 4 % ,s kupcem razdelita vsak na polovico. Vabljeni na ogled in nakup !

Velikost: 280m2
Parcela: 300m2
Zgrajena: 1950
Obnovljena: 2005

Cena: 185.000,00 €Samostojna Hiša (Križe)

Samostojna Hiša (Križe - v centru vasi)

Prodaja

Hiša je vseskozi lepo vzdrževana in je  postopno obnovljena. Še posebej je primerna za obrtno dejavnost zaradi visokih stropov v delavnici . Pred stavbo je dovolj prostora za parkiranje . V stavbi so lahko tri ločena stanovanja,ki pa so lahko med seboj tudi povezana. Ogrevanje je na CK na olje, pelete ali drva, do hiše  je že  speljan plinovod. V  več prostorih je klima. Hiša ima  na  strehi solarne kolektorje. Pohištvo in oprema , ki je v prostorih , lahko ostane. Lasnik pogojuje, da si s kupcem 4% provizijo agencije Domek nepremičnine razdelita na polovico. Vabljeni na ogled in nakup !

Velikost: 400m2
Parcela: 700m2
Zgrajena: 1952
Obnovljena: 2013

Cena: 170.000,00 €