Nepremičnine

1-sobno Stanovanje (Lesce)

1-sobno Stanovanje (Lesce - alpski bloki)

Prodaja

Stanovanje je v  naselju alpskih blokov v velikosti 44,8 m2, od tega obsega balkon 9 m2 in shramba 3,30 m2. Pripada mu tudi označeno pokrito parkirno mesto pred blokom. Razporeditev prostorov: Predsoba, kopalnica z WC in banjo,  bivalna kuhinja z jedinico, prostorna soba z izhodom na velik balkon z žaluzijami in manjšo leseno uto .v kletnem prostoru je shramba. V souporabi je tudi kolesarnica in sušilnica. V neposredni bližini je nakupovalni center, gostišče in vsa ostala potrebna infrastruktura vključno z AC. Stanovanjez  je zaradi odlične lokacije ( bližina Bleda, možnost planinarjenja, kolesarjenja ,smučanja,...), zelo primerno tudi za oddajanje v turistične namene. Ogrevanje je s CK, priključki so vsi. Pogoj nakupa: stroški provizije za opravljeno storitev posredovanja se razdelijo na način, da kupec plača provizijo v višini 2% . Vabljeni na ogled !

Velikost: 44,8m2
Zgrajeno: 1986

Cena: 75.000,00 €Zazidljiva Posest (Adergas)

Zazidljiva Posest (Adergas - na robu vasi)

Prodaja

 1.035 m2, zazidljiva, Parcela je na sončni lokaciji, v naklonu. Dovoljena gradnja družinske hiše- klasična gradnja. Vsi priključki

Velikost: 1037m2
Parcela: 1037m2

Cena: 110,00 €/m2Samostojna Hiša (center)

Samostojna Hiša (center - blizu zdravstvenega doma)

Prodaja

Za hišo se razprostira velika terasa z letno kuhinjo, ki zagotavlja prijetno preživljanje prostega časa. Razpored prostorov: V kletni etaži so poslovni prostori ( 85 m2 ) - sedaj je garaža, pomožni prostori: pralnica, kurilnica (novejša peč na olje ), shramba , dva WC in tuš  ter finska savna, ( 122 m2). S preureditvijo prostora je možno urediti dodatno samostojno stanovanjsko enoto. V pritličju je predsoba- hodnik, kopalnica s tuš kabino, kuhinja z jedilnico, dnevna soba in spalnica ter velik balkon s teraso ( 171 m2 ). V mansardi je hodnik z izhodom v kopalnico, dve spalnici  in kuhinja z jedilnico ter dnevno sobo ( 63 m2). Hiša je kvalitetno zgrajena in tekoče oskrbovana. Ogrevanje je s CK na olje, priključki so vsi. Oprema po želji kupca lahko ostane. Možna je tudi menjava za stanovanje z vašim doplačilom. Prodajalec ima z posrednikom sklenjeno pogodbo o posredovanju v prometu z nepremičninami za plačilo 2% provizije + DDV.Pogoj prodajalca za kupca pri nakupu nepremičnine je plačilo posredniku za opravljene storitve posredovanja v višini 2% + DDV. Kupec ob nakupu posredniku plača 2% provizije + DDV. Vabljeni na ogled !

Velikost: 330,20m2
Parcela: 280m2
Zgrajena leta: 1994
Obnovljena: 2014

Cena: 1.750,00 €Dvojček Hiša (Zabukovje)

Dvojček Hiša (Zabukovje - na koncu vasi)

Prodaja

Do nepremičnine vodi asfaltirana pot , zadnjih nekaj metrov je makedam. Hiša  ima svoje vodno zajetje, elektriko, greznico , satelitski internet.  Hiša ima klet, pritličje in mansardo. V kleti je kurilnica (peč na drva ali na pelete ali na olje), manjša delavnica in drvarnica; V pritličju je lahko samostojna stanovanjska enota ( hodnik- predsoba,spalnica, kopalnica z WC, kuhinja z jedilnico in dnevna soba. V mansardi so vsi priključki za  podobno samostojno stanovanjsko enoto ( trenutno sta dve spalnici, kabinet in kopalnica z WC. Na podstrehi je izdelan 9x4 m velik prostor . Na hiši je bila leta 1985 obnovljena streha, leta 2005 pa celotna obnova hiše (betonski podi, nova fasada, okna, vrata, kuhinja, parketi, kopalnice). Prodajalec pogojuje, da si posredniško provizijo v višini 4 % ,s kupcem razdelita vsak na polovico. Vabljeni na ogled in nakup !

Velikost: 280m2
Parcela: 300m2
Zgrajena: 1950
Obnovljena: 2005

Cena: 185.000,00 €Samostojna Hiša (Križe)

Samostojna Hiša (Križe - v centru vasi)

Prodaja

Hiša je vseskozi lepo vzdrževana in je  postopno obnovljena. Še posebej je primerna za obrtno dejavnost zaradi visokih stropov v delavnici . Pred stavbo je dovolj prostora za parkiranje . V stavbi so lahko tri ločena stanovanja,ki pa so lahko med seboj tudi povezana. Ogrevanje je na CK na olje, pelete ali drva, do hiše  je že  speljan plinovod. V  več prostorih je klima. Hiša ima  na  strehi solarne kolektorje. Pohištvo in oprema , ki je v prostorih , lahko ostane. Lasnik pogojuje, da si s kupcem 4% provizijo agencije Domek nepremičnine razdelita na polovico. Vabljeni na ogled in nakup !

Velikost: 400m2
Parcela: 700m2
Zgrajena: 1952
Obnovljena: 2013

Cena: 170.000,00 €