Garsonjera Stanovanje (Vodovodni stolp)

19,44 m2, garsonjera, zgrajena l. 1964, adaptirana l. 2015, 5/5 nad., Svetlo, simpatično stanovanje na odlični lokaciji, obnovljeno, s pohištvom po meri, brez balkona, vpisano v ZK in brez bremen, zelo hitro vseljivo, prodamo. Cena: 60.000,00 EUR.

Stanovanje odlikuje odlična lokacija z bližino šole, vrtca, avtobusne postaje, pošte ,banke, centra mesta in sprehajalnih poti.

Razpored: Kljub manjši kvadraturi ima ločeno kopalnico z WC, kuhinjo in spalno- bivalni del. Ker je edino stanovanje na vrhu objekta, je pred vrati omarica za čevlje, nasproti pa sušilnica. Stanovanju  pripada shramba v kleti ( 0,75 m2), v souporabi je še kolesarnica.

Ogrevanje je na električni radiator (možnost tudi priklop na plin). Priključki so vsi.

Pohištvo je narejeno po meri in je všteto v ceno.

Parkirišče je javno pred blokom.

Stanovanje je bilo pred par leti obnovljeno, objekt ima novo fasado, streho ,vhodna vrata. V objektu ni dvigala .

Prodajalčev ponudbeni pogoj: kupec prevzame del stroška za posredovanje v višini 2% pogodbene vrednosti.

Vabljeni na ogled in nakup.

Cena: 60.000,00

Šifra: ST-006/2019

Garsonjera Stanovanje (Vodovodni stolp) Garsonjera Stanovanje (Vodovodni stolp) Garsonjera Stanovanje (Vodovodni stolp) Garsonjera Stanovanje (Vodovodni stolp) Garsonjera Stanovanje (Vodovodni stolp) Garsonjera Stanovanje (Vodovodni stolp) Garsonjera Stanovanje (Vodovodni stolp)
Osnovni podatki
Država Slovenija
Regija Gorenjska
Občina Kranj
Naselje Vodovodni stolp
Lokacija Valjavčeva ulica
Velikost 19,44 m2
Nadstropje 5/5
Zgrajeno 1964
Obnovljeno 2015
Vrsta ponudbe Prodaja
Vrsta nepremičnine Stanovanje
Tip Garsonjera
Energetski razred EI v delu (/)


Natisni Pošlji


V primeru, da se boste odločili za nakup oglaševane nepremičnine, vas predhodno seznanjamo, da je prodajalec kot element nakupa postavil obveznost tretje osebe, da prevzame plačilo polovičnega zneska za opravljeno posredovanje, ki ga je kot naročitelj dogovoril s posrednikom ( 3.1 in 3.2 člen Pogodbe o posredovanju v prometu z nepremičninami) in predstavlja 2% od pogodbene vrednosti oglaševane nepremičnine. DDV v višini 22% ni vključen v plačilu za opravljeno posredovanje in se priračuna na znesek opravljene storitve. Posrednik je pooblaščen s strani naročitelja, da pred ogledom oglaševane nepremičnine seznani tretjo osebo s tem pogojem, kar mora tretja oseba potrditi s svojim podpisom POTRDILA O OGLEDU. V kolikor tretja oseba ne pristane na dodatni strošek, ima posrednik pravico, z namenom zaščite interesa naročitelja, zavrniti ogled oglaševane nepremičnine.