Dvojček Hiša (Zgornje Bitnje)

 156 m2, dvojček, zgrajen l. 1997, adaptiran l. 2013, 90 m2 zemljišča, P+1+M, Družinska hiša primerna za več članov družine se nahaja v varni in urejeni soseski, le nekaj minut vožnje oddaljena od Kranja, vpisana v ZK in hitro vseljiva, prodamo. Cena: 210.000,00 EUR.

Lokacija je odlična, primerna za vse , ki si želijo živeti izven mesta, a so v parih minutah vožnje v Kranju. V bližini je trgovina in vrtec ostala infrastruktura je v sosednjem Sražišču.

Hiša se ponaša s prijetnim in funkcionalnim tlorisom, ki obsega predsobo - hodnik, garažo, večnamenski prostor, veliko kopalnico z banjo, v nadstropju bivalni del s kuhinjo in povezano dnevno sobo z izhodom na balkon, spalnico in kopalnico s tuš kabino, v mansardi  so še tri spalnice in balkon.

Poudariti je potrebno ,da je stanovanje izredno svetlo , redno vzdrževano in tudi delno obnovljeno ( kopalnica, dnevna soba, peč, klima ). 

Ogrevanje je urejeno s CK ( peč na pelete ) in klimatsko napravo. Priključki so vsi .

Pred vhodom je postavljena pergola s prostorom za vrtno mizo. Na tlakovanem  dvorišču je prostor za parkiranje štirih avtomobilov.

Vzemite si čas, pokličite nas in dogovorili se bomo za brezplačen ogled in morebitni nakup.

Ponudbeni pogoj prodajalca: Plačilo 2% davka na promet nepremičnin prevzame kupec!

 

Znižana cena: 200.000,00

Cena: 210.000,00

Šifra: H-001/2020

Dvojček Hiša (Zgornje Bitnje) Dvojček Hiša (Zgornje Bitnje) Dvojček Hiša (Zgornje Bitnje) Dvojček Hiša (Zgornje Bitnje) Dvojček Hiša (Zgornje Bitnje) Dvojček Hiša (Zgornje Bitnje)
Osnovni podatki
Država Slovenija
Regija Gorenjska
Občina Kranj
Naselje Zgornje Bitnje
Lokacija mirno ,urejeno naselje
Velikost 127 m2
Velikost parcele 90 m2
Nadstropje P/1/M
Zgrajena 1997
Obnovljena 2013
Vrsta ponudbe Prodaja
Vrsta nepremičnine Hiša
Tip Dvojček
Energetski razred EI v delu (/)


Natisni Pošlji


V primeru, da se boste odločili za nakup oglaševane nepremičnine, vas predhodno seznanjamo, da je prodajalec kot element nakupa postavil obveznost tretje osebe, da prevzame plačilo polovičnega zneska za opravljeno posredovanje, ki ga je kot naročitelj dogovoril s posrednikom ( 3.1 in 3.2 člen Pogodbe o posredovanju v prometu z nepremičninami) in predstavlja 2% od pogodbene vrednosti oglaševane nepremičnine. DDV v višini 22% ni vključen v plačilu za opravljeno posredovanje in se priračuna na znesek opravljene storitve. Posrednik je pooblaščen s strani naročitelja, da pred ogledom oglaševane nepremičnine seznani tretjo osebo s tem pogojem, kar mora tretja oseba potrditi s svojim podpisom POTRDILA O OGLEDU. V kolikor tretja oseba ne pristane na dodatni strošek, ima posrednik pravico, z namenom zaščite interesa naročitelja, zavrniti ogled oglaševane nepremičnine.