Dvojček Hiša (Zabukovje)

 280 m2, vrstna, zgrajena l. 1950, adaptirana l. 2005, 300 m2 zemljišča, K+P+M, Na idilični lokaciji pod Joštom, a le nekaj minut iz Kranja, v naravnem okolju in z lepim razgledom na Karavanke, se nahaja obnovljena enota hiše - dvojčka, ki je lahko tudi dvostanovanjska. Delno je podkletena. Pred hišo je nadstrešek za avto. Vpisana v ZK, prodamo. Cena: 185.000,00 EUR.

Do nepremičnine vodi asfaltirana pot , zadnjih nekaj metrov je makedam. Hiša  ima svoje vodno zajetje, elektriko, greznico , satelitski internet. 

Hiša ima klet, pritličje in mansardo.

V kleti je kurilnica (peč na drva ali na pelete ali na olje), manjša delavnica in drvarnica;

V pritličju je lahko samostojna stanovanjska enota ( hodnik- predsoba,spalnica, kopalnica z WC, kuhinja z jedilnico in dnevna soba.

V mansardi so vsi priključki za  podobno samostojno stanovanjsko enoto ( trenutno sta dve spalnici, kabinet in kopalnica z WC.

Na podstrehi je izdelan 9x4 m velik prostor .

Na hiši je bila leta 1985 obnovljena streha, leta 2005 pa celotna obnova hiše (betonski podi, nova fasada, okna, vrata, kuhinja, parketi, kopalnice).

Prodajalec pogojuje, da si posredniško provizijo v višini 4 % ,s kupcem razdelita vsak na polovico.

Vabljeni na ogled in nakup !

Cena: 185.000,00

Šifra: H-006/2017

Dvojček Hiša (Zabukovje) Dvojček Hiša (Zabukovje) Dvojček Hiša (Zabukovje) Dvojček Hiša (Zabukovje) Dvojček Hiša (Zabukovje) Dvojček Hiša (Zabukovje) Dvojček Hiša (Zabukovje) Dvojček Hiša (Zabukovje) Dvojček Hiša (Zabukovje) Dvojček Hiša (Zabukovje)
Osnovni podatki
Država Slovenija
Regija Gorenjska
Občina Kranj
Naselje Zabukovje
Lokacija na koncu vasi
Velikost 280 m2
Velikost parcele 300 m2
Nadstropje K/P/M
Zgrajena 1950
Obnovljena 2005
Vrsta ponudbe Prodaja
Vrsta nepremičnine Hiša
Tip Dvojček
Energetski razred V delu ()


Natisni Pošlji


V primeru, da se boste odločili za nakup oglaševane nepremičnine, vas predhodno seznanjamo, da je prodajalec kot element nakupa postavil obveznost tretje osebe, da prevzame plačilo polovičnega zneska za opravljeno posredovanje, ki ga je kot naročitelj dogovoril s posrednikom ( 3.1 in 3.2 člen Pogodbe o posredovanju v prometu z nepremičninami) in predstavlja 2% od pogodbene vrednosti oglaševane nepremičnine. DDV v višini 22% ni vključen v plačilu za opravljeno posredovanje in se priračuna na znesek opravljene storitve. Posrednik je pooblaščen s strani naročitelja, da pred ogledom oglaševane nepremičnine seznani tretjo osebo s tem pogojem, kar mora tretja oseba potrditi s svojim podpisom POTRDILA O OGLEDU. V kolikor tretja oseba ne pristane na dodatni strošek, ima posrednik pravico, z namenom zaščite interesa naročitelja, zavrniti ogled oglaševane nepremičnine.