Dvojček Hiša (Vrhnika)

190 m2, dvojček, zgrajen l. 2012, 360 m2 zemljišča, K+P+M, odlična lega v naselju, lep razgled, zasebnost, možnost ureditve vrta na terasah.

Prodamo enoto dvojčka v tretji gradbeni fazi v naselju Gabrče na Vrhniki.

Hiša je grajena klasično, kvalitetno izvedena, osnovna konstrukcija je iz naravnih opečnih modularnih zidakov in protipotresne ab vezi. Medetažne plošče so armirano betonske, ostrešje je leseno, pravokotne frčade obdelane s pločevino, kritina opečni zarezniki.

Predvidena je sodobna razporeditev prostorov v treh etažah, z velikim osrednjim kuhinjsko-bivalnim delom, ki je preko velikih steklenih površin odprt proti terasi in naprej proti vrtu. Vsaka spalnica ima lasten balkon z lepim razgledom na vrt oziroma širšo okolico. V kletnem delu je poleg shramb predviden večji družabni ali rekreativni prostor z lastno kopalnico.

Garaža je za eno vozilo, še dve parkirni mesti sta neposredno pred stavbo. Predvideno je ogrevanje s toplotno črpalko, izveden je tudi dimnik za kamin ali alternative načine ogrevanja. Priključki za elektriko, vodo, kanalizacijo, internet so pripravljeni na/ob hiši, infrastruktura v vseljenem delu naselja že obratuje!

Naselje sestavlja del že dokončanih in vseljenih hiš, drugi del se trenutno dokončuje. Lokacija na obrobju mesta omogoča visoko kvaliteto bivanja ter združuje prednosti življenja v zaključenem novejšem naselju obdanem z naravo.

Zelo primerno za družine z mlajšimi otroki ter ljubitelje rekreacije in narave. Ob naselju je izhodišče poti proti priljubljeni Planini z razglednim stolpom in Staremu Malnu. Do AC priključka sta le dobra 2km oz. 5min vožnje.

Prednost ponujene enote je odlična lega v zgornjem nizu naselja, ki omogoča zasebnost in lep razgled tako iz vrta kot iz hiše. Vrt je nagnjen, meji na okoliške travnike in ponuja idealno priložnost za ureditev razgibanega vrta na terasah.

Nepremičnina je zemljiškoknjižno in geodetsko urejena, z gradbenim dovoljenjem.

Prodajni pogoj prodajalca je, da kupec prevzame obveznost plačila davka na promet nepremičnin.

E-pošta: martin@domek-nepremicnine.si

Cena: 137.000,00

Šifra: H-104/2020

Dvojček Hiša (Vrhnika) Dvojček Hiša (Vrhnika) Dvojček Hiša (Vrhnika) Dvojček Hiša (Vrhnika) Dvojček Hiša (Vrhnika) Dvojček Hiša (Vrhnika) Dvojček Hiša (Vrhnika) Dvojček Hiša (Vrhnika) Dvojček Hiša (Vrhnika) Dvojček Hiša (Vrhnika)
Osnovni podatki
Država Slovenija
Regija LJ-okolica
Občina Vrhnika
Naselje Vrhnika
Lokacija Gabrče, zgornji niz
Velikost 190 m2
Velikost parcele 360 m2
Nadstropje K+P+M
Zgrajeno 2012
Vrsta ponudbe Prodaja
Vrsta nepremičnine Hiša
Tip Dvojček
Energetski razred EI ni potrebna (334.člen EZ-1)


Natisni Pošlji


V primeru, da se boste odločili za nakup oglaševane nepremičnine, vas predhodno seznanjamo, da je prodajalec kot element nakupa postavil obveznost tretje osebe, da prevzame plačilo polovičnega zneska za opravljeno posredovanje, ki ga je kot naročitelj dogovoril s posrednikom ( 3.1 in 3.2 člen Pogodbe o posredovanju v prometu z nepremičninami) in predstavlja 2% od pogodbene vrednosti oglaševane nepremičnine. DDV v višini 22% ni vključen v plačilu za opravljeno posredovanje in se priračuna na znesek opravljene storitve. Posrednik je pooblaščen s strani naročitelja, da pred ogledom oglaševane nepremičnine seznani tretjo osebo s tem pogojem, kar mora tretja oseba potrditi s svojim podpisom POTRDILA O OGLEDU. V kolikor tretja oseba ne pristane na dodatni strošek, ima posrednik pravico, z namenom zaščite interesa naročitelja, zavrniti ogled oglaševane nepremičnine.