Apartma Stanovanje (Bohinjska Bistrica)

 30,1 m2, apartma, zgrajen l. 1986, adaptiran l. 2015, 3/4 nad., Simpatična garsonjera v urejenem naselju alpskih blokov z apartmaji, obnovljena, z velikim balkonom in zagotovljenim parkirnim mestom pred blokom, prodamo. Cena: 80.000,00 EUR.
Energ. razred: 
 
 EI v izdelavi 

Naselje z nekaj  stavbami se nahaja v mirnem zelenem okolju z vso potrebno infrastrukturo v bližini. Samo naselje je urejeno z dovolj parkirnih mest pred blokom.

Garsonjera v velikosti 30,1 m2 zajema predsobo z vgradno omaro, kopalnico z WC, ki ima okno, bivalni del s kuhinjo, jedilnim in spalnim delom z izhodom na prostoren in uporaben balkon v velikosti 5,50 m2. Stanovanju pripada shramba v kleti v velikosti 1,70 m2. V souporabi je še  kolesarnica.

Priključki so vsi ( Telemach ), ogrevanje stanovanja je z IR paneli ( 3 ). Nizki mesečni  stroški.

Pohištvo  in oprema lahko ostane  v stanovanju.

Stanovanje je bilo v letu 2015 v celoti prenovljeno.

Prodajalčev ponudbeni pogoj: kupec prevzame del stroška za posredovanje v višini 2% pogodbene vrednosti.

Vabljeni na ogled in nakup.

 

Cena: 80.000,00

Šifra: ST-007/2019


Osnovni podatki
Država Slovenija
Regija Gorenjska
Občina Bohinj
Naselje Bohinjska Bistrica
Lokacija Zoisova plana
Velikost 30,1 m2
Nadstropje 3/4
Zgrajena 1986
Obnovljena 2015
Vrsta ponudbe Prodaja
Vrsta nepremičnine Stanovanje
Tip Apartma
Energetski razred EI v delu (/)


Natisni Pošlji


V primeru, da se boste odločili za nakup oglaševane nepremičnine, vas predhodno seznanjamo, da je prodajalec kot element nakupa postavil obveznost tretje osebe, da prevzame plačilo polovičnega zneska za opravljeno posredovanje, ki ga je kot naročitelj dogovoril s posrednikom ( 3.1 in 3.2 člen Pogodbe o posredovanju v prometu z nepremičninami) in predstavlja 2% od pogodbene vrednosti oglaševane nepremičnine. DDV v višini 22% ni vključen v plačilu za opravljeno posredovanje in se priračuna na znesek opravljene storitve. Posrednik je pooblaščen s strani naročitelja, da pred ogledom oglaševane nepremičnine seznani tretjo osebo s tem pogojem, kar mora tretja oseba potrditi s svojim podpisom POTRDILA O OGLEDU. V kolikor tretja oseba ne pristane na dodatni strošek, ima posrednik pravico, z namenom zaščite interesa naročitelja, zavrniti ogled oglaševane nepremičnine.