4-sobno Stanovanje (Voglje)

"Penthouse" prostorno stanovanje - v objemu narave - v večstanovanjski hiši na samem robu vasi s panoramskim razgledom z velikega balkona na Sorško polje, ki sega vse do Šmarne gore. Vpisano v ZK, etažirano, vseljivo po dogovoru.

Stanovanje se razprostira čez celotno 2. nadstropje hiše z uporabno površino 130,3 m2, ki  mu pripada tudi neizkoriščen 50 m2 velik prostor na podstrehi. Pred stavbo stanovanju pripadata tudi dva pokrita parkirna mesta  ( 31 m2) in souporaba  skupne kolesarnice, ki je večnamenski prostor  kjer se nahaja toplotna črpalka za ogevanje sanitarne vode.

Razporeditev prostorov:

Hodnik, stopnišče, predsoba,spalnica, dve otroški sobi, kopalnica ter prostorna dnevna soba s kmečko pečjo  in kuhinja z jedilnico, ki imata obe izhod na 12 m2 velik balkon.

Ogrevanje prostorov je na električne varčne radiatorje in kmečko peč. Internet: optika ( T2). Vhod in vsi priključki so ločeni.

Leta 2010 so bila zamenjana okna in leta 2014 balkonska vrata. Stanovanje se prodaja opremljeno.

Lokacija nepremičnine zagotavlja mirno bivanje v objemu narave , s hitrim dostopom do avtoceste ( 3 min), do Ljubljane ( 15 min) in prav toliko do Kranja.

Prodajni pogoj prodajalca je, da si s kupcem razdelita stroške posredovanja na način, da kupec plača 2% od pogodbeno dogovorjene cene (nismo zavezanec za DDV!).

Vabljeni na ogled in nakup.

Cena: 170.000,00

Šifra: ST-005/2019

4-sobno Stanovanje (Voglje) 4-sobno Stanovanje (Voglje) 4-sobno Stanovanje (Voglje) 4-sobno Stanovanje (Voglje) 4-sobno Stanovanje (Voglje) 4-sobno Stanovanje (Voglje) 4-sobno Stanovanje (Voglje) 4-sobno Stanovanje (Voglje) 4-sobno Stanovanje (Voglje) 4-sobno Stanovanje (Voglje) 4-sobno Stanovanje (Voglje) 4-sobno Stanovanje (Voglje) 4-sobno Stanovanje (Voglje) 4-sobno Stanovanje (Voglje) 4-sobno Stanovanje (Voglje) 4-sobno Stanovanje (Voglje) 4-sobno Stanovanje (Voglje) 4-sobno Stanovanje (Voglje)
Osnovni podatki
Država Slovenija
Regija Gorenjska
Občina Šenčur
Naselje Voglje
Lokacija na obrobju vasi
Velikost 194,6 m2
Nadstropje 2/2
Zgrajeno 1987
Adaptirano 2010
Vrsta ponudbe Prodaja
Vrsta nepremičnine Stanovanje
Tip 4-sobno
Energetski razred EI v delu (/)


Natisni Pošlji


V primeru, da se boste odločili za nakup oglaševane nepremičnine, vas predhodno seznanjamo, da je prodajalec kot element nakupa postavil obveznost tretje osebe, da prevzame plačilo polovičnega zneska za opravljeno posredovanje, ki ga je kot naročitelj dogovoril s posrednikom ( 3.1 in 3.2 člen Pogodbe o posredovanju v prometu z nepremičninami) in predstavlja 2% od pogodbene vrednosti oglaševane nepremičnine. DDV v višini 22% ni vključen v plačilu za opravljeno posredovanje in se priračuna na znesek opravljene storitve. Posrednik je pooblaščen s strani naročitelja, da pred ogledom oglaševane nepremičnine seznani tretjo osebo s tem pogojem, kar mora tretja oseba potrditi s svojim podpisom POTRDILA O OGLEDU. V kolikor tretja oseba ne pristane na dodatni strošek, ima posrednik pravico, z namenom zaščite interesa naročitelja, zavrniti ogled oglaševane nepremičnine.