4-sobno Stanovanje (Moste)

, 121,35 m2, 4-sobno, zgrajeno l. 1900, adaptirano l. 2007, 238 m2 zemljišča, 1/2 nad., Prostorno, funcionalno, svetlo moderno stanovanje, obnovljeno in premišljeno opremljeno, z velikim balkonom, s pokritim parkirnim mestom, s pogledom proti Jelovici in Bledu, vpisano v ZK, prodamo. Cena: 109.000,00 EUR.

Stanovanje se nahaja v starejši , večkrat obnovljeni stavbi; leta 2006 ojačana streha,izdelava zunajih stopnic,ki vodijo do stanovanja,v lanskem letu priključitev na javno  kanalizacijo in nove elektro instalacije.Potrebna je še obnovitev fasade.

Stanovanje je bilo v letu 2007 obnovljeno ( nova razporeditev prostorov, novi tlaki ,instalacije, kopalnica, kuhinja, delno nova trislojna okna, talno gretje v kopalnici in kuhinji, nova peč na drva s 1000 l zalogovnikom in kaminom v dnevni sobi.V kurilnici je tudi z vsemi priključki napeljan zemeljski plin.

Razporeditev bivalnih prostorov:

Utility s hodnikom iz katerega so vhodi v tri velike spalnice in prostorno kopalnico z WC,ki ima okno in kopalno masažno  kad .poleg je kurilnica.Dnevno bivalni del je razdeljen v veliko kuhinjo z jedilnico in dnevno sobo z izhodom na velik balkon,ki je povezan  tudi  s  spalnico in meri 12,5 m2.Shramba v izmeri 3,36 m2 je v pritličju stavbe.Stanovanju pripada še parkirno mesto za en avto v garažni nadstrešnici  pred hišo.

Lokacija je zanimiva, z vso potrebno infrastrukturo v bližini. Možnost  izletov po okolici, kolesarjenja, pohodništva po bližnjih hribih ,bližina Bleda in AC obroča.

Vabljeni na ogled in nakup.

Cena: 117.000,00

Šifra: ST-0003/2017

4-sobno Stanovanje (Moste) 4-sobno Stanovanje (Moste) 4-sobno Stanovanje (Moste) 4-sobno Stanovanje (Moste) 4-sobno Stanovanje (Moste) 4-sobno Stanovanje (Moste) 4-sobno Stanovanje (Moste) 4-sobno Stanovanje (Moste) 4-sobno Stanovanje (Moste) 4-sobno Stanovanje (Moste) 4-sobno Stanovanje (Moste) 4-sobno Stanovanje (Moste) 4-sobno Stanovanje (Moste) 4-sobno Stanovanje (Moste) 4-sobno Stanovanje (Moste) 4-sobno Stanovanje (Moste)
Osnovni podatki
Država Slovenija
Regija Gorenjska
Občina Žirovnica
Naselje Moste
Lokacija Moste
Velikost 121,35 m2
Nadstropje 1/2
Zgrajena 1900
Obnovljeno 2007
Vrsta ponudbe Prodaja
Vrsta nepremičnine Stanovanje
Tip 4-sobno
Energetski razred V delu ()


Natisni Pošlji


V primeru, da se boste odločili za nakup oglaševane nepremičnine, vas predhodno seznanjamo, da je prodajalec kot element nakupa postavil obveznost tretje osebe, da prevzame plačilo polovičnega zneska za opravljeno posredovanje, ki ga je kot naročitelj dogovoril s posrednikom ( 3.1 in 3.2 člen Pogodbe o posredovanju v prometu z nepremičninami) in predstavlja 2% od pogodbene vrednosti oglaševane nepremičnine. DDV v višini 22% ni vključen v plačilu za opravljeno posredovanje in se priračuna na znesek opravljene storitve. Posrednik je pooblaščen s strani naročitelja, da pred ogledom oglaševane nepremičnine seznani tretjo osebo s tem pogojem, kar mora tretja oseba potrditi s svojim podpisom POTRDILA O OGLEDU. V kolikor tretja oseba ne pristane na dodatni strošek, ima posrednik pravico, z namenom zaščite interesa naročitelja, zavrniti ogled oglaševane nepremičnine.