4-sobno Stanovanje (Lukovica)

92 m2, 4-sobno, zgrajeno l. 2003, 2/M, v mirnem naselju, odmaknjenem od avtocestnega hrupa a vendarle le 1,5 km od priključka Lukovica, s prijetnim zimskim vrtom in pogledom na okoliške sadovnjake.

V manjšem, mirnem naselju pri Lukovici prodamo večje mansardno stanovanje v drugem nadstropju večstanovanjske hiše. Odlikuje se s prijetnim zimskim vrtom in pogledom na zeleno okolico ter velikim dnevnim prostorom z jedilnico in popolnoma opremljeno kuhinjo. Poleg glavne spalnice ima še dve otroški sobi, kopalnico s kadjo, ločen wc in utiliti ter balkon.

Ogrevanje centralno z ločenimi merilniki, ravno tako za vodo. Stanovanju pripada del zemljišča ob stavbi, parkirišče je lastniško za dva avtomobila in ločeno za obiskovalce.

Šola in vrtec oddaljena manj kot km, ostala infrastruktura nekaj sto metrov dlje v središču občine, ravno tako priključek na avtocesto. Večji nakupovalni centri v bližnjih Domžalah ali 15min vožnje do BTC-Lj. Idealno izhodišče za kolesarjenje po okoliških krajevnih cestah, 3 km oddaljeno od Gradiškega jezera.

Priporočamo družinam, ki si za zmerno ceno želijo stanovanja z ločenimi sobami za svoje družinske člane in življenje v mirnem, zelenem okolju!

Prodajni pogoj prodajalca je, da kupec prevzame plačilo davka na promet nepremičnin. Kupec ne plača posredniške provizije!

Cena: 155.000,00

Šifra: ST-102/2020

4-sobno Stanovanje (Lukovica) 4-sobno Stanovanje (Lukovica) 4-sobno Stanovanje (Lukovica) 4-sobno Stanovanje (Lukovica) 4-sobno Stanovanje (Lukovica) 4-sobno Stanovanje (Lukovica) 4-sobno Stanovanje (Lukovica) 4-sobno Stanovanje (Lukovica) 4-sobno Stanovanje (Lukovica) 4-sobno Stanovanje (Lukovica)
Osnovni podatki
Država Slovenija
Regija LJ-okolica
Občina Lukovica
Naselje Lukovica
Velikost 92 m2
Nadstropje 2/M
Vrsta ponudbe Prodaja
Vrsta nepremičnine Stanovanje
Tip 4-sobno
Energetski razred EI v delu (/)


Natisni Pošlji


V primeru, da se boste odločili za nakup oglaševane nepremičnine, vas predhodno seznanjamo, da je prodajalec kot element nakupa postavil obveznost tretje osebe, da prevzame plačilo polovičnega zneska za opravljeno posredovanje, ki ga je kot naročitelj dogovoril s posrednikom ( 3.1 in 3.2 člen Pogodbe o posredovanju v prometu z nepremičninami) in predstavlja 2% od pogodbene vrednosti oglaševane nepremičnine. DDV v višini 22% ni vključen v plačilu za opravljeno posredovanje in se priračuna na znesek opravljene storitve. Posrednik je pooblaščen s strani naročitelja, da pred ogledom oglaševane nepremičnine seznani tretjo osebo s tem pogojem, kar mora tretja oseba potrditi s svojim podpisom POTRDILA O OGLEDU. V kolikor tretja oseba ne pristane na dodatni strošek, ima posrednik pravico, z namenom zaščite interesa naročitelja, zavrniti ogled oglaševane nepremičnine.