4-sobno Stanovanje (Kranj-na obrobju)

114 m2, 4-sobno, zgrajeno l. 1997, 300 m2 zemljišča, P/1 nad., stanovanje v pritličju hiše z veliko pokrito teraso, atrijem/vrtom, nadstreškom nad parkiriščem in poslovnim delom, ki ga je mogoče uporabljati ločeno ali ga združiti s stanovanjem, prodamo.

Na obrobju Kranja, 1,5 km od središča, prodamo trosobno stanovanje v pritličju dvostanovanjske hiše. Pripada mu velik vrt s sadnim drevjem in velika pokrita terasa. Orientirano je proti vzhodu in jugu, s svetlim bivalnim delom in dobro osončenostjo.

Lokacija hiše je ob robu naselja, meji na nezazidljivo področje, kar zagotavlja mirno bivanje in neposredno povezanost z naravnim okoljem, a vendarle le 20min hoje ali 5min vožnje do strogega središča mesta. Veliko možnosti za rekreacijo, v bližini otroško igrišče, v naselju manjša trgovina, 3 min vožnje do trgovskega centra.

Stanovanje obsega bivalni del s kuhinjo, jedilnico in dnevno sobo, poleg tega še predprostor, otroška soba, spalnica, kopalnica s kadjo in tuš kabino ter shramba. Poslovni del pritličja je povezan s stanovanjem, možno ga je uporabljati ločeno za mirno poslovno dejavnost ali ga združiti s stanovanjem in tako pridobiti dve sobi.

Stanovanju pripadajo tri parkirna mesta, od tega dva pod nadstreškom, s streho tudi nad prehodom do stanovanja! Ogrevanje s centralno kurjavo - etažno plinsko pečjo z nizkimi stroški obratovanja. Ločeni števci za plin in električno energijo.  

Vzpostavljena je etažna lastnina, vpisano v zemljiško knjigo, nepremičnina bo predana kupcu brez bremen.

Ponudbeni pogoj prodajalca je, da kupec prevzame polovico stroška za posredovanje, kar znese 2% od pogodbene vrednosti nepremičnine (ddv na provizijo se ne zaračuna). Nakup preko naše agencije vam zagotavlja varnost pri prenosu lastništva, v ceno provizije pa so razen bančnih, vključeni tudi vsi stroški prenosa!

Cena: 210.000,00

Šifra: ST-104/2019

4-sobno Stanovanje (Kranj-na obrobju) 4-sobno Stanovanje (Kranj-na obrobju) 4-sobno Stanovanje (Kranj-na obrobju) 4-sobno Stanovanje (Kranj-na obrobju) 4-sobno Stanovanje (Kranj-na obrobju) 4-sobno Stanovanje (Kranj-na obrobju) 4-sobno Stanovanje (Kranj-na obrobju) 4-sobno Stanovanje (Kranj-na obrobju) 4-sobno Stanovanje (Kranj-na obrobju)
Osnovni podatki
Država Slovenija
Regija Gorenjska
Občina Kranj
Naselje Kranj
Velikost 114 m2
Velikost parcele 300 m2
Nadstropje P/1
Zgrajeno 1997
Vrsta ponudbe Prodaja
Vrsta nepremičnine Stanovanje
Tip 4-sobno
Energetski razred EI v delu (/)


Natisni Pošlji


V primeru, da se boste odločili za nakup oglaševane nepremičnine, vas predhodno seznanjamo, da je prodajalec kot element nakupa postavil obveznost tretje osebe, da prevzame plačilo polovičnega zneska za opravljeno posredovanje, ki ga je kot naročitelj dogovoril s posrednikom ( 3.1 in 3.2 člen Pogodbe o posredovanju v prometu z nepremičninami) in predstavlja 2% od pogodbene vrednosti oglaševane nepremičnine. DDV v višini 22% ni vključen v plačilu za opravljeno posredovanje in se priračuna na znesek opravljene storitve. Posrednik je pooblaščen s strani naročitelja, da pred ogledom oglaševane nepremičnine seznani tretjo osebo s tem pogojem, kar mora tretja oseba potrditi s svojim podpisom POTRDILA O OGLEDU. V kolikor tretja oseba ne pristane na dodatni strošek, ima posrednik pravico, z namenom zaščite interesa naročitelja, zavrniti ogled oglaševane nepremičnine.