4-sobno Stanovanje (Domžale)

125 m2, 4-sobno, zgrajeno l. 2004, adaptirano l. 2016, 1/1 nad., novejše, svetlo stanovanje z galerijo in velikim večnamenskim prostorom v kletni etaži, 3x lastniško parkirno mesto, na mirni lokaciji, 200m od sprehajalnih poti ob Kamniški Bistrici, prodamo.

Prodamo veliko, prijetno in svetlo stanovanje v mirnem delu Domžal. Navedeno neto tlorisno lastniško površino sestavljajo prostori v treh etažah. V kletni etaži (23 m2) leži hodnik z vgradno omaro, shramba in velik večnamenski prostor, ki ga bodoči lastnik lahko izkoristi po svojih potrebah. Dodatna prednost kletnih prostorov je ločen dostop direktno iz parkirišča (poleg glavnega dostopa po notranjem stopnišču).

Glavni del stanovanja v prvem nadstropju (71 m2) sestavljajo dnevna soba s kuhinjo, otroška soba, spalnica, kopalnica, hodnik in stopnišče. Poleg notranjih prostorov se v tej etaži nahajata tudi dva balkona (skupaj 7,5 m2) z dostopom iz dnevne sobe, otroške sobe in hodnika.

V zgornji etaži se nahaja galerija (23,5 m2). Dostop neposredno iz stanovanja, prostor je izdelan, s strešnim oknom, vendar neopremljen. Lahko ga opremite kot dodatno otroško/mladinsko sobo ali pisarno, ponuja tudi veliko prostora za vgradne omare.

Stanovanju pripadajo tri lastniška parkirna mesta (od tega dva pokrita z nadstreškom). V solastnini manjša kolesarnica. Stanovanje je novejše, redno in primerno vzdrževano, v letu 2016 izvedena manjša adaptacija. Ločeni vsi števci in stroški (plin, elektro, voda, odpadki, optika).

Lokacija stavbe je v mirnem naselju večinoma družinskih hiš v severnem delu Domžal, le 200m od priljubljenih rekreacijskih površin ob Kamniški Bistrici. Nekaj sto metrov do najbližje enote vrtca, ravno tako do osnovne šole. Bližina več trgovin in trgovskih centrov, 5 min do AC izvoza in do centra Domžal z vso potrebno urbano infrastrukturo.

Stanovanje je vpisano v zemljiško knjigo in bo kupcu predano brez bremen. Vzpostavljena je etažna lastnina! Lastnik razpolaga z vso potrebno dokumentacijo (Gradbeno dovoljenje, Uporabno dovoljenje, Pogodba o vzpostavitvi etažne lastnine).

Ponudbeni pogoj prodajalca je, da kupec prevzame polovico stroška za posredovanje, kar znese 2% od pogodbene vrednosti nepremičnine (ddv na provizijo se ne zaračuna).

Cena: 179.000,00

Šifra: ST-101/2019

4-sobno Stanovanje (Domžale) 4-sobno Stanovanje (Domžale) 4-sobno Stanovanje (Domžale) 4-sobno Stanovanje (Domžale) 4-sobno Stanovanje (Domžale) 4-sobno Stanovanje (Domžale) 4-sobno Stanovanje (Domžale) 4-sobno Stanovanje (Domžale) 4-sobno Stanovanje (Domžale) 4-sobno Stanovanje (Domžale) 4-sobno Stanovanje (Domžale)
Osnovni podatki
Država Slovenija
Regija LJ-okolica
Občina Domžale
Naselje Domžale
Lokacija Severni del - ob Kamniški Bistrici
Velikost 125 m2
Nadstropje 1/1
Zgrajeno 2004
Vrsta ponudbe Prodaja
Vrsta nepremičnine Stanovanje
Tip 4-sobno
Energetski razred EI v delu (/)


Natisni Pošlji


V primeru, da se boste odločili za nakup oglaševane nepremičnine, vas predhodno seznanjamo, da je prodajalec kot element nakupa postavil obveznost tretje osebe, da prevzame plačilo polovičnega zneska za opravljeno posredovanje, ki ga je kot naročitelj dogovoril s posrednikom ( 3.1 in 3.2 člen Pogodbe o posredovanju v prometu z nepremičninami) in predstavlja 2% od pogodbene vrednosti oglaševane nepremičnine. DDV v višini 22% ni vključen v plačilu za opravljeno posredovanje in se priračuna na znesek opravljene storitve. Posrednik je pooblaščen s strani naročitelja, da pred ogledom oglaševane nepremičnine seznani tretjo osebo s tem pogojem, kar mora tretja oseba potrditi s svojim podpisom POTRDILA O OGLEDU. V kolikor tretja oseba ne pristane na dodatni strošek, ima posrednik pravico, z namenom zaščite interesa naročitelja, zavrniti ogled oglaševane nepremičnine.