3,5-sobno Stanovanje (Žiri)

138,42 m2, hiša, zgrajena l. 1936, adaptirana l. 2016, K+P+1+M. Tristanovanjska hiša, v celoti obnovljena, s tremi stanovanji po cca. 100 m2, z lastnim vhodom, s teraso, kletjo, vrtom in parkirnim prostorom pred hišo. Vpisano v ZK, brez bremen. Cena velja za posamezno stanovanje, prodamo. Cena: cca 145.000,00 EUR.
Energ. razred:  EI: Izračun ni mogoč


V vsakem nadstropju je samostojno stanovanje s svojim vhodom ,v velikosti cca.100 m2, kar v naravi pomeni 3,5 sobno st. s predsobo, kopalnico z WC, dvema spalnicama in kabinetom, odprtim dnevno bivalnim delom s kuhinjo z jedilnico in dnevno sobo, ki ima izhod na teraso ozir. pokrito loggio v nadstropjih. Vsakemu stanovanju pripada še klet (20 m2) in vrt (70-80 m2).

Hiša je popolnoma obnovljena  s 16 cm debelo fasado in 30 cm strešno izolacijo, stanovanja imajo vgrajena trislojna PVC okna, ogrevanje je predvideno s klimo in IR paneli (s termostatskimi ventili).

Po tleh so položene ploščice in parket , kopalnice imajo  tuš kabino, bide in WC.

Priključki so vsi.

Lokacija je prijetna, v mirnem okolju ,na sončni legi in z vso potrebno infrastrukturo v neposredni bližini, (šola, vrtec, zdravstveni dom, trgovina, občina, knjižnica, banka, cerkev ).

Vabljeni na ogled in nakup.

Cena: 145.000,00

Šifra: ST-0013/2016

3,5-sobno Stanovanje (Žiri)
Osnovni podatki
Država Slovenija
Regija Gorenjska
Občina Žiri
Naselje Žiri
Lokacija center mesta
Velikost 100 m2 m2
Velikost parcele 90 m2 m2
Nadstropje K/P/1/M
Zgrajeno 1936
Obnovljeno 2016
Vrsta ponudbe Prodaja
Vrsta nepremičnine Stanovanje
Tip 3,5-sobno
Energetski razred EI v delu (/)


Natisni Pošlji


V primeru, da se boste odločili za nakup oglaševane nepremičnine, vas predhodno seznanjamo, da je prodajalec kot element nakupa postavil obveznost tretje osebe, da prevzame plačilo polovičnega zneska za opravljeno posredovanje, ki ga je kot naročitelj dogovoril s posrednikom ( 3.1 in 3.2 člen Pogodbe o posredovanju v prometu z nepremičninami) in predstavlja 2% od pogodbene vrednosti oglaševane nepremičnine. DDV v višini 22% ni vključen v plačilu za opravljeno posredovanje in se priračuna na znesek opravljene storitve. Posrednik je pooblaščen s strani naročitelja, da pred ogledom oglaševane nepremičnine seznani tretjo osebo s tem pogojem, kar mora tretja oseba potrditi s svojim podpisom POTRDILA O OGLEDU. V kolikor tretja oseba ne pristane na dodatni strošek, ima posrednik pravico, z namenom zaščite interesa naročitelja, zavrniti ogled oglaševane nepremičnine.