3,5-sobno Stanovanje (Domžale)

Večje, novejše, svetlo in razgibano stanovanje z dodatnimi možnostmi uporabe, tremi lastniškimi parkirnimi mesti, na priljubljeni lokaciji, le streljaj oddaljeni od zelene osi regije - Kamniške Bistrice, prodamo.

Prodamo razgibano 3,5-sobno stanovanje v večstanovanjski hiši s štirimi stanovanji in le dvema stanovanjema v ločenem vhodu. Stanovanje leži v dveh etažah, v glavnem delu z razporeditvijo kuhinja-jedilnica-dnevna soba, otroška soba, spalnica, hodnik in kopalnica. Dodatno sta v tem delu še dva balkona in nadstropje višje izdelana mansarda, ki nudi različne možnosti uporabe oz. dodatne sobe.

Poleg zgoraj naštetega je v kletni etaži lastniški del s površino ca 25 m2, razdeljen na hodnik z vgradno omaro, shrambo in utility. Večja površina tega dela in dodaten, ločen dostop iz parkirišča dopuščata tudi tu več različnih namenov uporabe. Pred stavbo so tri lastniška parkirna mesta. Souporaba dela dvorišča, stopnišča, kletnega hodnika in kolesarnice.

Redno in primerno vzdrževano, v letu 2016 izvedena manjša adaptacija. Ločeni vsi števci in stroški (plin, elektro, voda, odpadki). Izveden internetni priključek preko optične povezave.

Lokacija stavbe je v mirnem naselju večinoma družinskih hiš v severnem delu Domžal, le 200m od priljubljenih rekreacijskih površin ob Kamniški Bistrici. Nekaj sto metrov do najbližje enote vrtca, ravno tako do osnovne šole. Bližina več trgovin in trgovskih centrov. Manj kot 2km do središča občine in UE z vso infrastrukturo.

Vzpostavljena in urejena etažna lastnina, vpisano v zemljiško knjigo!

Ponudbeni pogoj prodajalca je, da kupec prevzame polovico stroška za posredovanje, kar znese 2% od pogodbene vrednosti nepremičnine (ddv na provizijo se NE zaračuna)!

Cena: 200.000,00

Šifra: ST-101/2019

3,5-sobno Stanovanje (Domžale) 3,5-sobno Stanovanje (Domžale) 3,5-sobno Stanovanje (Domžale) 3,5-sobno Stanovanje (Domžale) 3,5-sobno Stanovanje (Domžale) 3,5-sobno Stanovanje (Domžale) 3,5-sobno Stanovanje (Domžale) 3,5-sobno Stanovanje (Domžale) 3,5-sobno Stanovanje (Domžale) 3,5-sobno Stanovanje (Domžale) 3,5-sobno Stanovanje (Domžale)
Osnovni podatki
Država Slovenija
Regija LJ-okolica
Občina Domžale
Naselje Domžale
Lokacija Severni del - ob Kamniški Bistrici
Velikost 117 m2
Nadstropje 1/1
Zgrajeno 2004
Vrsta ponudbe Prodaja
Vrsta nepremičnine Stanovanje
Tip 3,5-sobno
Energetski razred EI v delu (/)


Natisni Pošlji


V primeru, da se boste odločili za nakup oglaševane nepremičnine, vas predhodno seznanjamo, da je prodajalec kot element nakupa postavil obveznost tretje osebe, da prevzame plačilo polovičnega zneska za opravljeno posredovanje, ki ga je kot naročitelj dogovoril s posrednikom ( 3.1 in 3.2 člen Pogodbe o posredovanju v prometu z nepremičninami) in predstavlja 2% od pogodbene vrednosti oglaševane nepremičnine. DDV v višini 22% ni vključen v plačilu za opravljeno posredovanje in se priračuna na znesek opravljene storitve. Posrednik je pooblaščen s strani naročitelja, da pred ogledom oglaševane nepremičnine seznani tretjo osebo s tem pogojem, kar mora tretja oseba potrditi s svojim podpisom POTRDILA O OGLEDU. V kolikor tretja oseba ne pristane na dodatni strošek, ima posrednik pravico, z namenom zaščite interesa naročitelja, zavrniti ogled oglaševane nepremičnine.