3-sobno Stanovanje (Kranj)

 90,6 m2, 3-sobno, zgrajeno l. 1972, adaptirano l. 2014, 5/9 nad., Ne zamudite te edinstvene ponudbe stanovanja, ki lahko postane vaš intimen, urejen dom na Izredni lokaciji z vso infrastrukturo na dosegu roke, funkcionalno razporejeno in obnovljeno stanovanje, v celoti opremljeno, z veliko svetlobe, v stavbi, ki je bila pred nekaj leti energetsko obnovljena, vpisano v ZK, brez bremen, takoj vseljivo, prodamo. Cena: 180.000,00 EUR.
Energ. razred: 
 
 EI v izdelavi

Lokacija je odlična. V par korakih dostopate do centra mesta in vseh potrebnih infrastruktur, kakor tudi do neštetih urejenih rekreacijskih poti. Stanovanje je bilo prvič vseljeno leta 1977 .Stanovanje se ponaša s prijetnim in funkcionalnim tlorisom  na  z južni strani  z uporabno površino 80,1 m2 - vsebuje predsobo, WC za goste, veliko jedilnico z izhodom na balkon s tendo v velikosti dodatnih  3,50 m2, kuhinjo, veliko  dnevno sobo, manjši vmesni  hodnik , ki ločuje prostorni  spalnici in kopalnico z WC. Stanovanju pripada shramba v kleti v velikosti dodatnih 2,50 m2.

Ogrevanje je daljinsko s CK  in možnost uporabe klimatske naprave. Priključki so vsi.

Obnova v stanovanju:

- obnova oken v letu 2006,

- obnova kuhinje in kopalnice v letu 2014,

- klima  leta 2014

- nova protivlomna vhodna vrata

Pohištvo in bela tehnika ( pomivalni stroj, hladilnik, pečica, indukcijska kuhalna plošča) ostane v stanovanju in je že všteto v ceno.

Parkirni prostor je pred stavbo (možnost najema parkirnega mesta v sosednji parkirni hiši).

Lokacija je ena najboljših v Kranju, saj je v neposredni bližini ZD, šole, vrtca, avtobusne postaje, banke, sodišča, policije in ožjega mestnega jedra, obenem pa v bližini pešpoti, ki nudijo vsakodnevne sprehode.

Kupec ne nosi stroška provizije nepremičninske agencije; ponudbeni pogoj prodajalca je, da nosi strošek obveznega 2% prometnega davka na nepremičnino.

Vzemite si čas, pokličite nas in dogovorili se bomo za brezplačen ogled in morebitni nakup.

Cena: 180,00

Šifra: ST-009/2019

3-sobno Stanovanje (Kranj) 3-sobno Stanovanje (Kranj) 3-sobno Stanovanje (Kranj) 3-sobno Stanovanje (Kranj) 3-sobno Stanovanje (Kranj) 3-sobno Stanovanje (Kranj) 3-sobno Stanovanje (Kranj) 3-sobno Stanovanje (Kranj) 3-sobno Stanovanje (Kranj) 3-sobno Stanovanje (Kranj) 3-sobno Stanovanje (Kranj) 3-sobno Stanovanje (Kranj) 3-sobno Stanovanje (Kranj) 3-sobno Stanovanje (Kranj) 3-sobno Stanovanje (Kranj) 3-sobno Stanovanje (Kranj)
Osnovni podatki
Država Slovenija
Regija Gorenjska
Občina Kranj
Naselje Kranj
Lokacija center
Velikost 90,6 m2
Nadstropje 5/9
Zgrajeno 1972
Obnovljeno 2014
Vrsta ponudbe Prodaja
Vrsta nepremičnine Stanovanje
Tip 3-sobno
Energetski razred EI v delu (/)


Natisni Pošlji


V primeru, da se boste odločili za nakup oglaševane nepremičnine, vas predhodno seznanjamo, da je prodajalec kot element nakupa postavil obveznost tretje osebe, da prevzame plačilo polovičnega zneska za opravljeno posredovanje, ki ga je kot naročitelj dogovoril s posrednikom ( 3.1 in 3.2 člen Pogodbe o posredovanju v prometu z nepremičninami) in predstavlja 2% od pogodbene vrednosti oglaševane nepremičnine. DDV v višini 22% ni vključen v plačilu za opravljeno posredovanje in se priračuna na znesek opravljene storitve. Posrednik je pooblaščen s strani naročitelja, da pred ogledom oglaševane nepremičnine seznani tretjo osebo s tem pogojem, kar mora tretja oseba potrditi s svojim podpisom POTRDILA O OGLEDU. V kolikor tretja oseba ne pristane na dodatni strošek, ima posrednik pravico, z namenom zaščite interesa naročitelja, zavrniti ogled oglaševane nepremičnine.