3-sobno Stanovanje (Dovje)

V idilični sončni vasici Dovje, v neposredni bližini smučišča in s čudovitim razgledom na Julijce, prodamo 65 m2 veliko, 3-sobno pritlično stanovanje v dvostanovanjski hiši z lastnim vhodom, kletjo, garažo in kurilnico. Zgrajeno l.1965, adaptirano med leti 2009 in 2011, s 40 m2 zemljišča in 22 m2 kleti. Vsi priključki v hiši so medsebojno ločeni. Stanovanje je zaradi svoje lege posebej primerno za starejše in invalidne osebe. Garaža in stanovanje sta v istem nivoju.

Stanovanje je osončeno preko celega dne, kar je prednost pri nizkih stroških ogrevanja. Ogrevanje je s CK na (ELKO) ekstra lahko kurilno olje in klimo. Možno je tudi ogrevanje na trda goriva. V stanovanju so vsi priključki (telefon, kabelska TV, internet).

Razporeditev prostorov:

Predsoba, kuhinja, kopalnica (s talnim tušem), bidejem, pisoarjem in talnim gretjem), spalnica, dnevna soba, jedilnica z izhodom na balkon, otroška soba in hodnik. Stanovanju pripada še shramba, klet (22 m2) in garaža. Okrog hiše je cca 40 m2 ohišnice.

Vsa oprema in pohištvo ostane.

Obnovitvena dela stanovanja so potekala postopno:

- v letu 2009 - menjava oken

- v letu 2010 - nova fasada z 10 cm izolacijo

- v letu 2011 - nova kopalnica.

Lokacija stanovanja z neposredno bližino smučišč (Kranjska Gora je oddaljena 10 minut) in Julijcev ( do dolina Vrat je 10 km), je odlična za vse ljubitelje narave in športa.

Vabljeni na ogled !

 

 

 

Znižana cena: 89.000,00

Cena: 105.000,00

Šifra: ST-0017/2015

3-sobno Stanovanje (Dovje) 3-sobno Stanovanje (Dovje) 3-sobno Stanovanje (Dovje) 3-sobno Stanovanje (Dovje) 3-sobno Stanovanje (Dovje) 3-sobno Stanovanje (Dovje) 3-sobno Stanovanje (Dovje) 3-sobno Stanovanje (Dovje) 3-sobno Stanovanje (Dovje) 3-sobno Stanovanje (Dovje) 3-sobno Stanovanje (Dovje) 3-sobno Stanovanje (Dovje) 3-sobno Stanovanje (Dovje) 3-sobno Stanovanje (Dovje) 3-sobno Stanovanje (Dovje) 3-sobno Stanovanje (Dovje)
Osnovni podatki
Država Slovenija
Regija Gorenjska
Občina Mojstrana
Naselje Dovje
Lokacija Dovje
Velikost 65 m2
Velikost parcele 40 m2
Nadstropje P/1
Zgrajeno 1965
Obnovljeno 2011
Vrsta ponudbe Prodaja
Vrsta nepremičnine Stanovanje
Tip 3-sobno
Energetski razred F (od 150 do 210 kWh/m2a)


Natisni Pošlji


V primeru, da se boste odločili za nakup oglaševane nepremičnine, vas predhodno seznanjamo, da je prodajalec kot element nakupa postavil obveznost tretje osebe, da prevzame plačilo polovičnega zneska za opravljeno posredovanje, ki ga je kot naročitelj dogovoril s posrednikom ( 3.1 in 3.2 člen Pogodbe o posredovanju v prometu z nepremičninami) in predstavlja 2% od pogodbene vrednosti oglaševane nepremičnine. DDV v višini 22% ni vključen v plačilu za opravljeno posredovanje in se priračuna na znesek opravljene storitve. Posrednik je pooblaščen s strani naročitelja, da pred ogledom oglaševane nepremičnine seznani tretjo osebo s tem pogojem, kar mora tretja oseba potrditi s svojim podpisom POTRDILA O OGLEDU. V kolikor tretja oseba ne pristane na dodatni strošek, ima posrednik pravico, z namenom zaščite interesa naročitelja, zavrniti ogled oglaševane nepremičnine.