3-sobno Stanovanje (Bežigrad)

IZREDNA PRILOŽNOST, 81 m2, 3-sobno, v stavbi zgrajeni l. 1962, adaptirano l. 2018, 11/14 nad., Svetlo trisobno stanovanje s čudovitim razgledom, adaptirano l. 2018, delno opremljeno. Vpisano v ZK - brez bremen. Takoj vseljivo, prodamo. Cena: 195.000,00 EUR
Energ. razred: 
D (60 - 105 kWh/m2a) .


LJ - Bežigrad, trisobno stanovanje, 75.40 m2

Prodamo svetlo trisobno stanovanje v 11. nadstropju stolpnice, ki se nahaja v prijetnem okolišu z veliko zelenimi površinami. V stolpnici sta dve dvigali, 3 kolesarnice v skupni uporabi in terasa s čudovitim razgledom na mesto.

Površina in razporeditev prostorov

Stanovanje obsega 75.40 m2 bivalne površine, dva kletna prostora v velikosti 3.90 m2 in manjši balkon v velikosti 1.40 m2.

Na vhodu se nahajajo protivlomna vrata, skozi katera vstopimo v predsobo, od koder dostopamo v vse prostore: na desni strani je spalnica s tremi vgradnimi omarami, pred nami kopalnica s prostorno kopalno kadjo in 80 L bojlerjem, proti levi drsna vrata vodijo v kuhinjo, ki se nadaljuje v svetlo jedilnico. Na levi strani so vrata, ki vodijo v spalnico s tremi vgradnimi omarami in vrata, ki vodijo v dnevno sobo z vgradno omaro, od koder je možen izhod na balkon in v jedilnico. Okna gledajo na S in V, iz stanovanja je lep razgled na Ljubljano in Kamniško-Savinjske alpe.

Oprema in prenova

Stanovanje je lepo vzdrževano in sveže prebeljeno. V spalnicah, predsobi, dnevni sobi in jedilnici je bukov parket vzorca ribje kosti, ki je bil letos pobrušen in oljen. Pred nekaj  leti so bila zamenjana vsa okna in vrata, adaptirani sta bili kopalnica in kuhinja. Bojler je bil zamenjan l.2017, v stanovanju se nahajata tudi pralni in pomivalni stroj. Stanovanje se prodaja delno opremljeno - v stanovanju ostaneta kopalniška in kuhinjska oprema (Dan Kuchen), jedilna miza s stoli, omare v dnevni sobi in zakonska postelja. Objekt je lepo vzdrževan, v načrtu je tudi energetska obnova objekta.

Lokacija

V neposredni bližini je LPP postaja, trgovina z živili, lekarna, Soča, osnovna šola in vrtec, teniška in košarkarska igrišča, skate park, kolesarski in moto poligon. Pošta je 5 min hoje stran, glavna železniška in avtobusna postaja 15 min, staro mestno jedro je 20 min hoje stran, bližina BTC, AC priključka

Priključki in ostalo:

Ogrevanje – daljinsko-centralno. Na vsakem radiatorju je avtomatski merilnik. 

Elektrika - sodobna električna omarica.

Internet - širokopasovni; optika.

Nizki mesečni stroški.

Parkirna mesta so v neposredni bližini stavbe.

Vljudno vabljeni na ogled! 
 

Pogoji nakupa:

Kupec plača 2 % provizijo nepremičninski agenciji.

Znižana cena: 195.000,00

Cena: 215.000,00

Šifra: ST-001/2019

3-sobno Stanovanje (Bežigrad) 3-sobno Stanovanje (Bežigrad) 3-sobno Stanovanje (Bežigrad) 3-sobno Stanovanje (Bežigrad) 3-sobno Stanovanje (Bežigrad) 3-sobno Stanovanje (Bežigrad) 3-sobno Stanovanje (Bežigrad) 3-sobno Stanovanje (Bežigrad) 3-sobno Stanovanje (Bežigrad) 3-sobno Stanovanje (Bežigrad) 3-sobno Stanovanje (Bežigrad) 3-sobno Stanovanje (Bežigrad) 3-sobno Stanovanje (Bežigrad) 3-sobno Stanovanje (Bežigrad) 3-sobno Stanovanje (Bežigrad) 3-sobno Stanovanje (Bežigrad) 3-sobno Stanovanje (Bežigrad) 3-sobno Stanovanje (Bežigrad) 3-sobno Stanovanje (Bežigrad) 3-sobno Stanovanje (Bežigrad)
Osnovni podatki
Država Slovenija
Regija LJ-mesto
Občina Ljubljana
Naselje Bežigrad
Lokacija Linhartova ulica
Velikost 81 m2
Nadstropje 11/14
Zgrajeno 1962
Obnovljeno 2018
Vrsta ponudbe Prodaja
Vrsta nepremičnine Stanovanje
Tip 3-sobno
Energetski razred D (od 60 do 105 kWh/m2a)


Natisni Pošlji


V primeru, da se boste odločili za nakup oglaševane nepremičnine, vas predhodno seznanjamo, da je prodajalec kot element nakupa postavil obveznost tretje osebe, da prevzame plačilo polovičnega zneska za opravljeno posredovanje, ki ga je kot naročitelj dogovoril s posrednikom ( 3.1 in 3.2 člen Pogodbe o posredovanju v prometu z nepremičninami) in predstavlja 2% od pogodbene vrednosti oglaševane nepremičnine. DDV v višini 22% ni vključen v plačilu za opravljeno posredovanje in se priračuna na znesek opravljene storitve. Posrednik je pooblaščen s strani naročitelja, da pred ogledom oglaševane nepremičnine seznani tretjo osebo s tem pogojem, kar mora tretja oseba potrditi s svojim podpisom POTRDILA O OGLEDU. V kolikor tretja oseba ne pristane na dodatni strošek, ima posrednik pravico, z namenom zaščite interesa naročitelja, zavrniti ogled oglaševane nepremičnine.