3-sobno Stanovanje (Begunje na Gorenjskem)

 84 m2, 3-sobno, zgrajeno l. 1987, 2/4 nad., Svetlo, funkcionalno razporejeno, lepo ohranjeno stanovanje z balkonom in zagotovljenim parkirnim mestom, vpisano v ZK, brez bremen, hitro vseljivo, prodamo. Cena: 108.000,00 EUR.
Energ. razred: 
D
 (60 - 105 kWh/m2a) 

Nepremičnina je na dobri ,sončni lokaciji , v osrčju narave, s  šolo,vrtcem ,bolnico in ostalo inrastrukturo v neposredni bližini.

Razporeditev prostorov:

Predsoba, WC, kopalnica s kadjo, dve spalnici, kuhinja z jedilnico, dnevna soba z izhodom na balkon, shramba v kleti, pripadajoče garažno mesto z nadstreškom pred blokom.

Ogrevanje je s CK na plin, priključki so vsi. Vsa oprema in pohištvo lahko ostane.

Vabljeni na ogled in nakup prijetnega stanovanja.

Cena: 108.000,00

Šifra: ST-0012/2016

3-sobno Stanovanje (Begunje na Gorenjskem) 3-sobno Stanovanje (Begunje na Gorenjskem) 3-sobno Stanovanje (Begunje na Gorenjskem) 3-sobno Stanovanje (Begunje na Gorenjskem) 3-sobno Stanovanje (Begunje na Gorenjskem) 3-sobno Stanovanje (Begunje na Gorenjskem) 3-sobno Stanovanje (Begunje na Gorenjskem) 3-sobno Stanovanje (Begunje na Gorenjskem) 3-sobno Stanovanje (Begunje na Gorenjskem) 3-sobno Stanovanje (Begunje na Gorenjskem) 3-sobno Stanovanje (Begunje na Gorenjskem) 3-sobno Stanovanje (Begunje na Gorenjskem) 3-sobno Stanovanje (Begunje na Gorenjskem) 3-sobno Stanovanje (Begunje na Gorenjskem) 3-sobno Stanovanje (Begunje na Gorenjskem) 3-sobno Stanovanje (Begunje na Gorenjskem) 3-sobno Stanovanje (Begunje na Gorenjskem)
Osnovni podatki
Država Slovenija
Regija Gorenjska
Občina Radovljica
Naselje Begunje na Gorenjskem
Lokacija v osrčju narave
Velikost 84 m2
Nadstropje 2/4
Zgrajeno 1987
Vrsta ponudbe Prodaja
Vrsta nepremičnine Stanovanje
Tip 3-sobno
Energetski razred D (od 60 do 105 kWh/m2a)


Natisni Pošlji


V primeru, da se boste odločili za nakup oglaševane nepremičnine, vas predhodno seznanjamo, da je prodajalec kot element nakupa postavil obveznost tretje osebe, da prevzame plačilo polovičnega zneska za opravljeno posredovanje, ki ga je kot naročitelj dogovoril s posrednikom ( 3.1 in 3.2 člen Pogodbe o posredovanju v prometu z nepremičninami) in predstavlja 2% od pogodbene vrednosti oglaševane nepremičnine. DDV v višini 22% ni vključen v plačilu za opravljeno posredovanje in se priračuna na znesek opravljene storitve. Posrednik je pooblaščen s strani naročitelja, da pred ogledom oglaševane nepremičnine seznani tretjo osebo s tem pogojem, kar mora tretja oseba potrditi s svojim podpisom POTRDILA O OGLEDU. V kolikor tretja oseba ne pristane na dodatni strošek, ima posrednik pravico, z namenom zaščite interesa naročitelja, zavrniti ogled oglaševane nepremičnine.