2-sobno Stanovanje (Spodnje Duplje)

48 m2, 2-sobno, zgrajeno l. 1910, adaptirano l. 2009, 1/2 nad., Obnovljena zgradba in stanovanje, z dvemi lastniškimi parkirnimi mesti, lasten zunanji vhod, s souporabo terase in vrta, vpisano v ZK, brez bremen, etažirano in hitro vseljivo . Bližina Kranja, Tržiča in AC- 2 km, prodamo.

Stavba je bila obnovljena v letu 2003 (nova fasada,streha in okna), stanovanje pa v letu 2009.

Razporeditev prostorov:

Pred stavbo pripada stanovanju shramba, lasten zunanji vhod, predsoba , hodnik, stranišče z WC, bivalni del z delno ločeno kuhinjo, dnevna soba z jedilnico in velika spalnica ,ki je trenutno pregrajena še v otroško sobo.

Pred stanovanjem je velika terasa ,ki je v souporabi s še štirimi stanovalci. Nad stavbo je urejeno parkirišče, kjer pripadata stanovanju dva lastniška parkirna prostora.

Stanovanje je bilo prenovljeno še v letu 2014.

Priključki:Internet: T-2 ,ogrevanje je na varčne električne radiatorje, nizki mesečni stroški.

Lokacija: mirno naselje ,cca.8 km oddaljeno od Kranja in Tržiča, AC je v bližini -2 km, v vasi je šola, vrtec, pošta, trgovina, pekarna, gostišče,urejen avtobusni prevoz, v bližini je veliko sprehajalnih in kolesarskih poti.

Vabljeni na ogled in nakup !

Prodajalčev ponudbeni pogoj: kupec prevzame del stroška za posredovanje (2% od pogodbene vrednosti).

Znižana cena: 87.500,00

Cena: 91.500,00

Šifra: ST-008a/2018

2-sobno Stanovanje (Spodnje Duplje) 2-sobno Stanovanje (Spodnje Duplje) 2-sobno Stanovanje (Spodnje Duplje) 2-sobno Stanovanje (Spodnje Duplje) 2-sobno Stanovanje (Spodnje Duplje) 2-sobno Stanovanje (Spodnje Duplje) 2-sobno Stanovanje (Spodnje Duplje) 2-sobno Stanovanje (Spodnje Duplje) 2-sobno Stanovanje (Spodnje Duplje) 2-sobno Stanovanje (Spodnje Duplje) 2-sobno Stanovanje (Spodnje Duplje) 2-sobno Stanovanje (Spodnje Duplje) 2-sobno Stanovanje (Spodnje Duplje) 2-sobno Stanovanje (Spodnje Duplje) 2-sobno Stanovanje (Spodnje Duplje) 2-sobno Stanovanje (Spodnje Duplje) 2-sobno Stanovanje (Spodnje Duplje) 2-sobno Stanovanje (Spodnje Duplje) 2-sobno Stanovanje (Spodnje Duplje)
Osnovni podatki
Država Slovenija
Regija Gorenjska
Občina Kranj
Naselje Spodnje Duplje
Lokacija sredi naselja
Velikost 48 m2
Nadstropje 1/2
Zgrajeno 1910
Adaptirano 2009
Vrsta ponudbe Prodaja
Vrsta nepremičnine Stanovanje
Tip 2-sobno
Energetski razred C (od 35 do 60 kWh/m2a)


Natisni Pošlji


V primeru, da se boste odločili za nakup oglaševane nepremičnine, vas predhodno seznanjamo, da je prodajalec kot element nakupa postavil obveznost tretje osebe, da prevzame plačilo polovičnega zneska za opravljeno posredovanje, ki ga je kot naročitelj dogovoril s posrednikom ( 3.1 in 3.2 člen Pogodbe o posredovanju v prometu z nepremičninami) in predstavlja 2% od pogodbene vrednosti oglaševane nepremičnine. DDV v višini 22% ni vključen v plačilu za opravljeno posredovanje in se priračuna na znesek opravljene storitve. Posrednik je pooblaščen s strani naročitelja, da pred ogledom oglaševane nepremičnine seznani tretjo osebo s tem pogojem, kar mora tretja oseba potrditi s svojim podpisom POTRDILA O OGLEDU. V kolikor tretja oseba ne pristane na dodatni strošek, ima posrednik pravico, z namenom zaščite interesa naročitelja, zavrniti ogled oglaševane nepremičnine.