2-sobno Stanovanje (Kamnitnik)

 54,08 m2, 2-sobno, zgrajeno l. 1998, 3/3 nad., Dobro razporejeno svetlo stanovanje z balkončkom, v urejenem bloku, v naselju tik ob zelenem pasu, pa kljub temu z vso infrastrukturo na dosegu 2 km. Vpisano v ZK, brez bremen, takoj vseljivo, prodamo. Cena: 119.000,00 EUR.

Stanovanje je neopremljeno. Prostori so funkcionalni in zanimivo razporejeni v bloku ,ki je vestno oskrbovan. Dvigala ni.

Razporeditev :

Predsoba, shramba za plinsko peč (ogrevanje na mestni plin ) , pralni ter sušilni stroj, kopalnica z WC, bidejem in banjo, odprt prostor s  kuhinjo z jedilnico in dnevno sobo, ki ima izhod na manjši balkon, spalnica. Stanovanju pripada kletni prostor. Parkiranje je zagotovljeno pred blokom. Možnost dokupa pokritega parkirnega mesta ( 7.000 € ) v garaži.

Priključki so vsi ( T-2), vsi reagenti so plačljivi po dejanski porabi.

Vsa infrastruktura je v  neposredni bližini.

Prodajalec ima s posrednikom sklenjeno pogodbo o posredovanju v prometu z nepremičninami za plačilo 2 % provizije in DDV. Pogoj prodajalca za kupca  pri nakupu nepremičnine je plačilo posredniku za opravljene storitve posredovanja v višini 2 % in DDV. Kupec ob nakupu posredniku plača 2% provizijo in DDV.

Vabljeni na ogled in nakup !

Cena: 119.000,00

Šifra: ST-009/2017

2-sobno Stanovanje (Kamnitnik) 2-sobno Stanovanje (Kamnitnik) 2-sobno Stanovanje (Kamnitnik) 2-sobno Stanovanje (Kamnitnik) 2-sobno Stanovanje (Kamnitnik) 2-sobno Stanovanje (Kamnitnik) 2-sobno Stanovanje (Kamnitnik) 2-sobno Stanovanje (Kamnitnik) 2-sobno Stanovanje (Kamnitnik)
Osnovni podatki
Država Slovenija
Regija Gorenjska
Občina Škofja Loka
Naselje Kamnitnik
Lokacija Tavčarjeva ulica
Velikost 54,08 m2
Nadstropje 3/3
Zgrajeno 1998
Vrsta ponudbe Prodaja
Vrsta nepremičnine Stanovanje
Tip 2-sobno
Energetski razred V delu ()


Natisni Pošlji


V primeru, da se boste odločili za nakup oglaševane nepremičnine, vas predhodno seznanjamo, da je prodajalec kot element nakupa postavil obveznost tretje osebe, da prevzame plačilo polovičnega zneska za opravljeno posredovanje, ki ga je kot naročitelj dogovoril s posrednikom ( 3.1 in 3.2 člen Pogodbe o posredovanju v prometu z nepremičninami) in predstavlja 2% od pogodbene vrednosti oglaševane nepremičnine. DDV v višini 22% ni vključen v plačilu za opravljeno posredovanje in se priračuna na znesek opravljene storitve. Posrednik je pooblaščen s strani naročitelja, da pred ogledom oglaševane nepremičnine seznani tretjo osebo s tem pogojem, kar mora tretja oseba potrditi s svojim podpisom POTRDILA O OGLEDU. V kolikor tretja oseba ne pristane na dodatni strošek, ima posrednik pravico, z namenom zaščite interesa naročitelja, zavrniti ogled oglaševane nepremičnine.