2-sobno Stanovanje (Kamnik)

Stilsko dovršeno opremljeno stanovanje, v kvalitetno grajeni soseski Mali grad. Na odlični lokaciji le nekaj korakov od srednjeveškega dela mesta.

Opremljeno dvosobno stanovanje, uporabne površine 50,4 m2, z naslednjo razporeditvijo prostorov: predsoba/hodnik z vgradnimi omarami, opremljena kuhinja z jedilnico in dnevnim prostorom, kopalnica, spalnica; stanovanju pripada shramba v kletni etaži.
Zelo kvalitetna gradnja soseske, redno vzdrževano, z izredno nizkimi obratovalnimi stroški. Topla sanitarna voda in ogrevanje z etažno plinsko pečjo. Ločeni merilniki za posamezno stanovanje.
Prednost stanovanja je tudi odlična lokacija, le nekaj metrov od starega dela mesta. V bližini vsa potrebna infrastruktura, trgovina v sklopu samega naselja. Vrtec, šola, avtobusna, železniška postaja, zdravstveni dom v radiju nekaj sto metrov, dostopno brez avtomobila. Veliko zelenih površin za rekreacijo v in ob mestu, nekaj minut vožnje do izhodišč za pohodništvo v Kamniško Savinjskih Alpah.
Vpisano v zemljiško knjigo.
Prodajalčev ponudbeni pogoj: kupec prevzame del stroška za posredovanje (2% od pogodbene vrednosti).
Za dodatne informacije in ogled nas kontaktirajte na telefon 051365998 (Martin).

Cena: 125.000,00

Šifra: ST-008/2018

2-sobno Stanovanje (Kamnik) 2-sobno Stanovanje (Kamnik) 2-sobno Stanovanje (Kamnik) 2-sobno Stanovanje (Kamnik) 2-sobno Stanovanje (Kamnik) 2-sobno Stanovanje (Kamnik) 2-sobno Stanovanje (Kamnik)
Osnovni podatki
Država Slovenija
Regija LJ-okolica
Občina Kamnik
Naselje Kamnik
Lokacija Mali grad
Velikost 54 m2
Nadstropje 1/3
Zgrajeno 2004
Vrsta ponudbe Prodaja
Vrsta nepremičnine Stanovanje
Tip 2-sobno
Energetski razred C (od 35 do 60 kWh/m2a)


Natisni Pošlji


V primeru, da se boste odločili za nakup oglaševane nepremičnine, vas predhodno seznanjamo, da je prodajalec kot element nakupa postavil obveznost tretje osebe, da prevzame plačilo polovičnega zneska za opravljeno posredovanje, ki ga je kot naročitelj dogovoril s posrednikom ( 3.1 in 3.2 člen Pogodbe o posredovanju v prometu z nepremičninami) in predstavlja 2% od pogodbene vrednosti oglaševane nepremičnine. DDV v višini 22% ni vključen v plačilu za opravljeno posredovanje in se priračuna na znesek opravljene storitve. Posrednik je pooblaščen s strani naročitelja, da pred ogledom oglaševane nepremičnine seznani tretjo osebo s tem pogojem, kar mora tretja oseba potrditi s svojim podpisom POTRDILA O OGLEDU. V kolikor tretja oseba ne pristane na dodatni strošek, ima posrednik pravico, z namenom zaščite interesa naročitelja, zavrniti ogled oglaševane nepremičnine.