2-sobno Stanovanje (Kamnik)

V soseski Mali grad, na odlični lokaciji nekaj korakov od starega mestnega jedra, stilsko opremljeno.

V centru Kamnika prodamo dvosobno stanovanje z naslednjo razporeditvijo prostorov: predsoba/hodnik z vgradnimi omarami, opremljena kuhinja z jedilnico in dnevnim prostorom, kopalnica, spalnica. Stanovanje je brez balkona, pripada mu shramba v kletni etaži.

Soseska je novejša, znana po zelo kvalitetni gradnji. Stanovanje je redno vzdrževano, z nizkimi obratovalnimi stroški. Topla sanitarna voda in ogrevanje z etažno plinsko pečjo. Ločeni vsi merilniki za posamezno stanovanje (plin, voda, elektrika).

Stanovanje je stilsko dovršeno opremljeno in dekorirano ter se kot tako tudi prodaja!

Prednost stanovanja je lokacija le nekaj metrov od starega dela mesta, kar predstavlja tudi naložbeno priložnost. V bližini je vsa potrebna infrastruktura, trgovina celo v sklopu samega naselja. Vrtec, šola, avtobusna, železniška postaja, zdravstveni dom v radiju nekaj sto metrov, dostopno brez avtomobila. Veliko zelenih površin za rekreacijo v in ob mestu, nekaj minut vožnje do izhodišč za pohodništvo v Kamniško Savinjskih Alpah.

Kupcu bo nepremičnina predana brez bremen, zemljiškoknjižno urejena.

Prodajni pogoj prodajalca je, da kupec prevzame del stroška za posredovanje v višini 2% od pogodbeno dogovorjene cene nepremičnine (ddv na provizijo se ne zaračuna).

Cena: 125.000,00

Šifra: ST-008/2018

2-sobno Stanovanje (Kamnik) 2-sobno Stanovanje (Kamnik) 2-sobno Stanovanje (Kamnik) 2-sobno Stanovanje (Kamnik) 2-sobno Stanovanje (Kamnik) 2-sobno Stanovanje (Kamnik) 2-sobno Stanovanje (Kamnik) 2-sobno Stanovanje (Kamnik) 2-sobno Stanovanje (Kamnik) 2-sobno Stanovanje (Kamnik) 2-sobno Stanovanje (Kamnik) 2-sobno Stanovanje (Kamnik)
Osnovni podatki
Država Slovenija
Regija LJ-okolica
Občina Kamnik
Naselje Kamnik
Lokacija Mali grad
Velikost 54 m2
Nadstropje 1/3
Zgrajeno 2004
Vrsta ponudbe Prodaja
Vrsta nepremičnine Stanovanje
Tip 2-sobno
Energetski razred C (od 35 do 60 kWh/m2a)


Natisni Pošlji


V primeru, da se boste odločili za nakup oglaševane nepremičnine, vas predhodno seznanjamo, da je prodajalec kot element nakupa postavil obveznost tretje osebe, da prevzame plačilo polovičnega zneska za opravljeno posredovanje, ki ga je kot naročitelj dogovoril s posrednikom ( 3.1 in 3.2 člen Pogodbe o posredovanju v prometu z nepremičninami) in predstavlja 2% od pogodbene vrednosti oglaševane nepremičnine. DDV v višini 22% ni vključen v plačilu za opravljeno posredovanje in se priračuna na znesek opravljene storitve. Posrednik je pooblaščen s strani naročitelja, da pred ogledom oglaševane nepremičnine seznani tretjo osebo s tem pogojem, kar mora tretja oseba potrditi s svojim podpisom POTRDILA O OGLEDU. V kolikor tretja oseba ne pristane na dodatni strošek, ima posrednik pravico, z namenom zaščite interesa naročitelja, zavrniti ogled oglaševane nepremičnine.