1-sobno Stanovanje (Zlato polje)

, 35,5 m2, 1-sobno, zgrajeno l. 1998, adaptirano l. 2015, 2/4 nad., Funkcionalno izrabljen prostor z ločeno kuhinjo z jedilnim kotom, dnevno -spalni del z visoko posteljo nad kavčem, prostoren balkon, nizki mesečni stroški, opremljeno, vpisano v ZK, brez bremen, hitro vseljivo. Priložnost tudi kot investicija za oddajo nepremičnine, prodamo. Cena: 83.000,00 EUR.
Energ. razred: 
C
 (35 - 60 kWh/m2a) 

Stanovanje  se nahaja v naselju blokov v bližini trgovine Lidl, avtobusne postaje, ZD, obvoznice, šole in vrtca ter centra mesta. V neposredni bližini so številne sprehajalne poti.

Pred blokom so parkirna mesta z možnostjo dokupa pokritega parirnega mesta v garaži.

V stanovanju je 29,5 m2 uporabne površine in 4,10 m2 velik balkon ter 1,90 m2 velika klet.

Razporeditev: predsoba, kopalnica z WC, kuhinja z jedilnim delom, bivalno -spalni del z izhodom na prostoren balkon in shramba v kleti.

Ogrevanje je CK -toplovod. Priključki so vsi ( optika -T-2).

Prodajalčev ponudbeni pogoj: kupec prevzame del stroška za posredovanje v višini 2% pogodbene vrednosti.

Vabljeni na ogled in nakup.

Cena: 83.000,00

Šifra: ST-003 /2019

1-sobno Stanovanje (Zlato polje) 1-sobno Stanovanje (Zlato polje) 1-sobno Stanovanje (Zlato polje) 1-sobno Stanovanje (Zlato polje) 1-sobno Stanovanje (Zlato polje) 1-sobno Stanovanje (Zlato polje) 1-sobno Stanovanje (Zlato polje) 1-sobno Stanovanje (Zlato polje) 1-sobno Stanovanje (Zlato polje) 1-sobno Stanovanje (Zlato polje)
Osnovni podatki
Država Slovenija
Regija Gorenjska
Občina Kranj
Naselje Zlato polje
Lokacija Zlato polje
Velikost 35,5 m2
Nadstropje 2/4
Leto izgradnje 1998
Leto obnove 2015
Vrsta ponudbe Prodaja
Vrsta nepremičnine Stanovanje
Tip 1-sobno
Energetski razred C (od 35 do 60 kWh/m2a)


Natisni Pošlji


V primeru, da se boste odločili za nakup oglaševane nepremičnine, vas predhodno seznanjamo, da je prodajalec kot element nakupa postavil obveznost tretje osebe, da prevzame plačilo polovičnega zneska za opravljeno posredovanje, ki ga je kot naročitelj dogovoril s posrednikom ( 3.1 in 3.2 člen Pogodbe o posredovanju v prometu z nepremičninami) in predstavlja 2% od pogodbene vrednosti oglaševane nepremičnine. DDV v višini 22% ni vključen v plačilu za opravljeno posredovanje in se priračuna na znesek opravljene storitve. Posrednik je pooblaščen s strani naročitelja, da pred ogledom oglaševane nepremičnine seznani tretjo osebo s tem pogojem, kar mora tretja oseba potrditi s svojim podpisom POTRDILA O OGLEDU. V kolikor tretja oseba ne pristane na dodatni strošek, ima posrednik pravico, z namenom zaščite interesa naročitelja, zavrniti ogled oglaševane nepremičnine.