1-sobno Stanovanje (Stražišče)

Stanovanje v 5 stanovanjski hiši, s parkirnim mestom pred stavbo, z zastekljenim balkonom, bivalno, potrebno obnove, vpisano po deležih v ZK, brez bremen, takoj vseljivo, prodamo.

Razporeditev :

Skupni hodnik in stopnice vodijo do vhoda  v stanovanje, kuhinja in jedilnica, dnevno- spalni del, zastekljen balkon, kopalnica z WC, shramba v kleti ,ki spada pod skupen prostor.

Ogrevanje je na elektriko, priključki so vsi (optika). Nizki mesečni stroški.

Stanovanje je svetlo z dobro razporeditvijo prostorov.

Pred stavbo pripada stanovanju eno parkirno mesto.

V neposredni bližini stanovanja je šola, vrtec, železniška postaja, trgovina in sprehajalna pot na Šmarjetno goro. Do centra Kranja je 5 minut.

Prodajni pogoj prodajalca je, da si s kupcem razdelita stroške posredovanja na način, da kupec plača 2% od pogodbeno dogovorjene cene (nismo zavezanec za DDV!).

Vabljeni na ogled in nakup.

Cena: 89.000,00

Šifra: ST-002/2019

1-sobno Stanovanje (Stražišče) 1-sobno Stanovanje (Stražišče) 1-sobno Stanovanje (Stražišče) 1-sobno Stanovanje (Stražišče) 1-sobno Stanovanje (Stražišče) 1-sobno Stanovanje (Stražišče) 1-sobno Stanovanje (Stražišče) 1-sobno Stanovanje (Stražišče) 1-sobno Stanovanje (Stražišče) 1-sobno Stanovanje (Stražišče) 1-sobno Stanovanje (Stražišče)
Osnovni podatki
Država Slovenija
Regija Gorenjska
Občina Kranj
Naselje Stražišče
Velikost 46,9 m2
Nadstropje 1/2
Zgrajeno 1937
Vrsta ponudbe Prodaja
Vrsta nepremičnine Stanovanje
Tip 1-sobno
Energetski razred EI v delu (/)


Natisni Pošlji


V primeru, da se boste odločili za nakup oglaševane nepremičnine, vas predhodno seznanjamo, da je prodajalec kot element nakupa postavil obveznost tretje osebe, da prevzame plačilo polovičnega zneska za opravljeno posredovanje, ki ga je kot naročitelj dogovoril s posrednikom ( 3.1 in 3.2 člen Pogodbe o posredovanju v prometu z nepremičninami) in predstavlja 2% od pogodbene vrednosti oglaševane nepremičnine. DDV v višini 22% ni vključen v plačilu za opravljeno posredovanje in se priračuna na znesek opravljene storitve. Posrednik je pooblaščen s strani naročitelja, da pred ogledom oglaševane nepremičnine seznani tretjo osebo s tem pogojem, kar mora tretja oseba potrditi s svojim podpisom POTRDILA O OGLEDU. V kolikor tretja oseba ne pristane na dodatni strošek, ima posrednik pravico, z namenom zaščite interesa naročitelja, zavrniti ogled oglaševane nepremičnine.