1-sobno Varovano stanovanje (Mekinje)

35 m2, 1-sobno, oskrbovano stanovanje za starejše, zgrajeno l. 2010, 1/1 nad., novejše, svetlo, brez ovir pri dostopu in bivanju, popolnoma prilagojeno, s pogledom proti naravi, prodamo.

V naselju manjših večstanovanjskih stavb z varovanimi stanovanji ob domu upokojencev prodamo enosobno stanovanje z balkonom. Nahaja se v prvem nadstropju objekta z devetimi stanovanji, dostopno z velikim dvigalom ali preko širokega stopnišča.

Stavba ima upravnika, je novejša, dobro izolirana, posledično ima nizke stroške obratovanja. Premišljeno je na eni strani umeščena v zeleno okolje, po drugi strani pa dodatno prednost predstavlja bližina doma upokojencev. Ta zagotavlja tudi vse potrebne storitve za bivanje starejših (prehrana, nega…).

Stanovanje je popolnoma opremljeno, in se tako tudi prodaja. Vgrajena je oprema, ki dodatno olajša bivanje (tenda na balkonu, komarniki na vseh oknih, žaluzije z elektro pogonom, tuš kabina brez roba…). Pripada mu lastniško parkirno mesto nekaj deset metrov od stavbe, na parkirišču vedno dovolj prostora tudi za obiskovalce.

Stanovanja predstavlja priložnost kot investicija za prihodnost. Trenutno je v njem najemnik, ki po nakupu ostane v stanovanju proti plačilu mesečne najemnine.

Ponudbeni pogoj prodajalca je, da kupec prevzame polovico stroška za posredovanje, kar znese 2% od pogodbene vrednosti nepremičnine (ddv na provizijo se ne zaračuna). Nakup preko naše agencije vam zagotavlja varnost pri prenosu lastništva, v ceno provizije pa so razen bančnih, vključeni tudi vsi stroški prenosa!

Cena: 97.000,00

Šifra: ST-103/2019

1-sobno Varovano stanovanje (Mekinje) 1-sobno Varovano stanovanje (Mekinje) 1-sobno Varovano stanovanje (Mekinje) 1-sobno Varovano stanovanje (Mekinje) 1-sobno Varovano stanovanje (Mekinje) 1-sobno Varovano stanovanje (Mekinje) 1-sobno Varovano stanovanje (Mekinje)
Osnovni podatki
Država Slovenija
Regija LJ-okolica
Občina Kamnik
Naselje Mekinje
Velikost 35 m2
Nadstropje 1/1
Zgrajeno 2010
Vrsta ponudbe Prodaja
Vrsta nepremičnine Stanovanje
Tip 1-sobno
Energetski razred EI v delu (/)


Natisni Pošlji


V primeru, da se boste odločili za nakup oglaševane nepremičnine, vas predhodno seznanjamo, da je prodajalec kot element nakupa postavil obveznost tretje osebe, da prevzame plačilo polovičnega zneska za opravljeno posredovanje, ki ga je kot naročitelj dogovoril s posrednikom ( 3.1 in 3.2 člen Pogodbe o posredovanju v prometu z nepremičninami) in predstavlja 2% od pogodbene vrednosti oglaševane nepremičnine. DDV v višini 22% ni vključen v plačilu za opravljeno posredovanje in se priračuna na znesek opravljene storitve. Posrednik je pooblaščen s strani naročitelja, da pred ogledom oglaševane nepremičnine seznani tretjo osebo s tem pogojem, kar mora tretja oseba potrditi s svojim podpisom POTRDILA O OGLEDU. V kolikor tretja oseba ne pristane na dodatni strošek, ima posrednik pravico, z namenom zaščite interesa naročitelja, zavrniti ogled oglaševane nepremičnine.