1-sobno Stanovanje (Kranj)

41 m2, 1-sobno, zgrajeno l. 2007, VP/2 nad., novejše, svetlo, opremljeno, zelo kvalitetna gradnja, z dvigalom, dostopno starejšim in invalidom, z lastniškim parkirnim prostorom v kletni etaži, prodamo.

V Kranju na Planini prodamo novejše enosobno stanovanje nadstandardne izvedbe. Nahaja se v bližini starega dela mesta, v bloku, ki je bil zgrajen leta 2007. Lega je južna in zahodna.

Stanovanje ima ločeno spalnico, predsobo, kopalnico s kadjo, večji dnevni prostor s kuhinjo in jedilnico od koder je dostop na balkon. Stanovanju pripadata shramba in lastniško parkirno mesto v kletni etaži! Poleg tega, je pri bloku parkirišče za obiskovalce in stanovalce, ki je zaprto z zapornico. V souporabi je kolesarnica in sušilnica za perilo.

Stanovanje se nahaja v visokem pritličju, a vendar je dostopno tudi z večjim dvigalom, do katerega dostopamo neposredno iz parkirišča (zadnja slika). Zelo primerno tudi za gibalno ovirane osebe, poleg vsega naštetega je parkirišče za invalide nekaj metrov od vstopa v dvigalo. Stavba je dobro izolirana, grajena klasično iz opeke (boljša zvočna izolacija kot betonske stene), z nizkimi obratovalnimi stroški, okolica je lepo urejena.

V neposredni bližini je avtobusna postaja mestnega prometa, trgovina, pošta, lekarna, vrtci, nekaj sto metrov od mostu, ki vodi v staro mestno jedro.

Oprema stanovanja je sodobna, kuhinja je lepo ohranjena, v spalnici poleg postelje tudi vgradna omara, omara po meri z drsnimi vrati v predsobi. V predsobi in dnevnem prostoru je položena talna obloga višjega razreda, pod katero je izvedeno talno ogrevanje. Vsa okna se zasenčijo z roletami, nekatera dodatno tudi z notranjimi plise senčili. Stanovanje se prodaja opremljeno!

Stanovanje je možno prevzeti takoj! Zemljiškoknjižno je urejeno, kupcu bo predano brez bremen!

Ponudbeni pogoj prodajalca je, da kupec prevzame polovico stroška za posredovanje, kar znese 2% od pogodbene vrednosti nepremičnine (ddv na provizijo se ne zaračuna). Nakup preko naše agencije vam zagotavlja varnost pri prenosu lastništva, v ceno provizije pa so razen bančnih, vključeni tudi vsi stroški prenosa!

Cena: 129.000,00

Šifra: ST-105/2019

1-sobno Stanovanje (Kranj) 1-sobno Stanovanje (Kranj) 1-sobno Stanovanje (Kranj) 1-sobno Stanovanje (Kranj) 1-sobno Stanovanje (Kranj) 1-sobno Stanovanje (Kranj) 1-sobno Stanovanje (Kranj) 1-sobno Stanovanje (Kranj) 1-sobno Stanovanje (Kranj)
Osnovni podatki
Država Slovenija
Regija Gorenjska
Občina Kranj
Naselje Kranj
Velikost 41 m2
Nadstropje VP/2
Zgrajeno 2007
Vrsta ponudbe Prodaja
Vrsta nepremičnine Stanovanje
Tip 1-sobno
Energetski razred EI v delu (/)


Natisni Pošlji


V primeru, da se boste odločili za nakup oglaševane nepremičnine, vas predhodno seznanjamo, da je prodajalec kot element nakupa postavil obveznost tretje osebe, da prevzame plačilo polovičnega zneska za opravljeno posredovanje, ki ga je kot naročitelj dogovoril s posrednikom ( 3.1 in 3.2 člen Pogodbe o posredovanju v prometu z nepremičninami) in predstavlja 2% od pogodbene vrednosti oglaševane nepremičnine. DDV v višini 22% ni vključen v plačilu za opravljeno posredovanje in se priračuna na znesek opravljene storitve. Posrednik je pooblaščen s strani naročitelja, da pred ogledom oglaševane nepremičnine seznani tretjo osebo s tem pogojem, kar mora tretja oseba potrditi s svojim podpisom POTRDILA O OGLEDU. V kolikor tretja oseba ne pristane na dodatni strošek, ima posrednik pravico, z namenom zaščite interesa naročitelja, zavrniti ogled oglaševane nepremičnine.