Stanovanja Gorenjska

1-sobno Stanovanje (Stražišče)

1-sobno Stanovanje (Stražišče)

Prodaja

Razporeditev : Skupni hodnik in stopnice vodijo do vhoda  v stanovanje, kuhinja in jedilnica, dnevno- spalni del, zastekljen balkon, kopalnica z WC, shramba v kleti ,ki spada pod skupen prostor. Ogrevanje je na elektriko, priključki so vsi (optika). Nizki mesečni stroški. Stanovanje je svetlo z dobro razporeditvijo prostorov. Pred stavbo pripada stanovanju eno parkirno mesto. V neposredni bližini stanovanja je šola, vrtec, železniška postaja, trgovina in sprehajalna pot na Šmarjetno goro. Do centra Kranja je 5 minut. Prodajni pogoj prodajalca je, da si s kupcem razdelita stroške posredovanja na način, da kupec plača 2% od pogodbeno dogovorjene cene (nismo zavezanec za DDV!). Vabljeni na ogled in nakup.

Velikost: 46,9m2
Zgrajeno: 1937

Cena: 89.000,00 €1-sobno Stanovanje (Zlato polje)

1-sobno Stanovanje (Zlato polje - Zlato polje)

Prodaja

Stanovanje  se nahaja v naselju blokov v bližini trgovine Lidl, avtobusne postaje, ZD, obvoznice, šole in vrtca ter centra mesta. V neposredni bližini so številne sprehajalne poti. Pred blokom so parkirna mesta z možnostjo dokupa pokritega parirnega mesta v garaži. V stanovanju je 29,5 m2 uporabne površine in 4,10 m2 velik balkon ter 1,90 m2 velika klet. Razporeditev: predsoba, kopalnica z WC, kuhinja z jedilnim delom, bivalno -spalni del z izhodom na prostoren balkon in shramba v kleti. Ogrevanje je CK -toplovod. Priključki so vsi ( optika -T-2). Prodajalčev ponudbeni pogoj: kupec prevzame del stroška za posredovanje v višini 2% pogodbene vrednosti. Vabljeni na ogled in nakup.

Velikost: 35,5m2
Leto izgradnje: 1998
Leto obnove: 2015

Cena: 83.000,00 €2-sobno Stanovanje (Spodnje Duplje)

2-sobno Stanovanje (Spodnje Duplje - sredi naselja)

Prodaja

Stavba je bila obnovljena v letu 2003 (nova fasada,streha in okna), stanovanje pa v letu 2009. Razporeditev prostorov: Pred stavbo pripada stanovanju shramba, lasten zunanji vhod, predsoba , hodnik, stranišče z WC, bivalni del z delno ločeno kuhinjo, dnevna soba z jedilnico in velika spalnica ,ki je trenutno pregrajena še v otroško sobo. Pred stanovanjem je velika terasa ,ki je v souporabi s še štirimi stanovalci. Nad stavbo je urejeno parkirišče, kjer pripadata stanovanju dva lastniška parkirna prostora. Stanovanje je bilo prenovljeno še v letu 2014. Priključki:Internet: T-2 ,ogrevanje je na varčne električne radiatorje, nizki mesečni stroški. Lokacija: mirno naselje ,cca.8 km oddaljeno od Kranja in Tržiča, AC je v bližini -2 km, v vasi je šola, vrtec, pošta, trgovina, pekarna, gostišče,urejen avtobusni prevoz, v bližini je veliko sprehajalnih in kolesarskih poti. Vabljeni na ogled in nakup ! Prodajalčev ponudbeni pogoj: kupec prevzame del stroška za posredovanje (2% od pogodbene vrednosti).

Velikost: 48m2
Zgrajeno: 1910
Adaptirano: 2009

Cena: 91.500,00 €
Znižana cena: 87.500,00 €3,5-sobno Stanovanje (Žiri)

3,5-sobno Stanovanje (Žiri - center mesta)

Prodaja

V vsakem nadstropju je samostojno stanovanje s svojim vhodom ,v velikosti cca.100 m2, kar v naravi pomeni 3,5 sobno st. s predsobo, kopalnico z WC, dvema spalnicama in kabinetom, odprtim dnevno bivalnim delom s kuhinjo z jedilnico in dnevno sobo, ki ima izhod na teraso ozir. pokrito loggio v nadstropjih. Vsakemu stanovanju pripada še klet (20 m2) in vrt (70-80 m2). Hiša je popolnoma obnovljena  s 16 cm debelo fasado in 30 cm strešno izolacijo, stanovanja imajo vgrajena trislojna PVC okna, ogrevanje je predvideno s klimo in IR paneli (s termostatskimi ventili). Po tleh so položene ploščice in parket , kopalnice imajo  tuš kabino, bide in WC. Priključki so vsi. Lokacija je prijetna, v mirnem okolju ,na sončni legi in z vso potrebno infrastrukturo v neposredni bližini, (šola, vrtec, zdravstveni dom, trgovina, občina, knjižnica, banka, cerkev ). Vabljeni na ogled in nakup.

Velikost: 100 m2m2
Parcela: 90 m2m2
Zgrajeno: 1936
Obnovljeno : 2016

Cena: 145.000,00 €4-sobno Stanovanje (Kranj-na obrobju)

4-sobno Stanovanje (Kranj-na obrobju)

Prodaja

Na obrobju Kranja, 1,5 km od središča, prodamo trosobno stanovanje v pritličju dvostanovanjske hiše. Pripada mu velik vrt s sadnim drevjem in velika pokrita terasa. Orientirano je proti vzhodu in jugu, s svetlim bivalnim delom in dobro osončenostjo. Lokacija hiše je ob robu naselja, meji na nezazidljivo področje, kar zagotavlja mirno bivanje in neposredno povezanost z naravnim okoljem, a vendarle le 20min hoje ali 5min vožnje do strogega središča mesta. Veliko možnosti za rekreacijo, v bližini otroško igrišče, v naselju manjša trgovina, 3 min vožnje do trgovskega centra. Stanovanje obsega bivalni del s kuhinjo, jedilnico in dnevno sobo, poleg tega še predprostor, otroška soba, spalnica, kopalnica s kadjo in tuš kabino ter shramba. Poslovni del pritličja je povezan s stanovanjem, možno ga je uporabljati ločeno za mirno poslovno dejavnost ali ga združiti s stanovanjem in tako pridobiti dve sobi. Stanovanju pripadajo tri parkirna mesta, od tega dva pod nadstreškom, s streho tudi nad prehodom do stanovanja! Ogrevanje s centralno kurjavo - etažno plinsko pečjo z nizkimi stroški obratovanja. Ločeni števci za plin in električno energijo.   Vzpostavljena je etažna lastnina, vpisano v zemljiško knjigo, nepremičnina bo predana kupcu brez bremen. Ponudbeni pogoj prodajalca je, da kupec prevzame polovico stroška za posredovanje, kar znese 2% od pogodbene vrednosti nepremičnine (ddv na provizijo se ne zaračuna). Nakup preko naše agencije vam zagotavlja varnost pri prenosu lastništva, v ceno provizije pa so razen bančnih, vključeni tudi vsi stroški prenosa!

Velikost: 114m2
Parcela: 300m2
Zgrajeno: 1997

Cena: 210.000,00 €