Stanovanja Gorenjska

2,5-sobno Stanovanje (Dragomelj)

2,5-sobno Stanovanje (Dragomelj - Dragomelj)

Prodaja

Stanovanje ima 52 m2 uporabne površine,dodatno terasa 24 m2, klet, 5 m2, parkirišče 12,5 m2. V stavbi ni dvigala. Razporeditev: Predsoba z vgradno omaro, kuhinja s steklokeramičnim štedilnikom s pečico in pomivalnim strojem, odprt bivalni del z jedilnico in dnevno sobo z izhodom na teraso, kabinet, manjši hodnik z vgradno omaro, kopalnica z WC in kopalno kadjo, spalnica z vgradno omaro. Stanovanju pripada shramba v kleti in parkirno mesto v garaži pod blokom. V souporabi je še kolesarnica v pritličju bloka. Ogrevanje je s CK- radiatorsko, priključki so vsi ( T-2 ). Lokacija je izjemna, saj je v neposredni bližini šola, vrtec, igrišče, veliko sprehajalnih poti, možnost nakupa sveže zelenjave pri lokalnih pridelovalcih,  bližina Domžal in AC ter Ljubljane, povezava tudi s progo LPP. V ceni je zajeto že  parkirno  mesto v garaži, vse pohištvo in pripadajoča bela tehnika. Vabljeni na ogled in nakup!   Pogoj prodajalca pri nakupu : Kupec  plača 2 % provizijo nepremičninski agenciji !

Velikost: 81m2
Zgrajeno: 2005

Cena: 150.000,00 €/m22,5-sobno Stanovanje (Lom pod Storžičem)

2,5-sobno Stanovanje (Lom pod Storžičem)

Prodaja

Na stavbi je bila leta 2016 menjana streha, stanovanje pa  je bilo v letu 2017 v celoti obnovljeno. Razporeditev prostorov: Predsoba, kopalnica z WC, odprt dnevno bivalni del s kuhinjo ,jedilnico in dnevno sobo . Del prostora je pregrajenega za kabinet , poleg je spalnica. Bivalnega dela je 45,70 m2, Stanovanju pripada še shramba  in drvarnica v kleti. Na podstrehi je skupni prostor za sušenje perila. Ogrevanje stanovanja je z električnim radiatorji in s kaminom. Vsa oprema in pohištvo je že vračunano v ceni in ostane v stanovanju. Pred stavbo je dovolj parkirnih mest, dodatno je  tudi možnost obdelave vrta. Stavba ima upravnika, stanovalci zbirajo  tudi sredstva za rezervni sklad. Stanovanje odlikuje naravna okolica pod gorami in v Dolžanovi soteski . Do Tržiča je 6 km z urejenim avtobusnim prevozom za šolarje. Pogoji nakupa: stroški provizije za opravljeno storitev posredovanja se razdelijo na način, da kupec plača provizijo v višini 2% + DDV. Vljudno vabljeni na ogled in nakup !  

Velikost: 56,4m2
Zgrajena: 1895
Obnovljeno: 2017

Cena: 55.000,00 €3-sobno Stanovanje (Dovje)

3-sobno Stanovanje (Dovje - Dovje)

Prodaja

Stanovanje je osončeno preko celega dne, kar je prednost pri nizkih stroških ogrevanja. Ogrevanje je s CK na (ELKO) ekstra lahko kurilno olje in klimo. Možno je tudi ogrevanje na trda goriva. V stanovanju so vsi priključki (telefon, kabelska TV, internet). Razporeditev prostorov: Predsoba, kuhinja, kopalnica (s talnim tušem), bidejem, pisoarjem in talnim gretjem), spalnica, dnevna soba, jedilnica z izhodom na balkon, otroška soba in hodnik. Stanovanju pripada še shramba, klet (22 m2) in garaža. Okrog hiše je cca 40 m2 ohišnice. Vsa oprema in pohištvo ostane. Obnovitvena dela stanovanja so potekala postopno: - v letu 2009 - menjava oken - v letu 2010 - nova fasada z 10 cm izolacijo - v letu 2011 - nova kopalnica. Lokacija stanovanja z neposredno bližino smučišč (Kranjska Gora je oddaljena 10 minut) in Julijcev ( do dolina Vrat je 10 km), je odlična za vse ljubitelje narave in športa. Vabljeni na ogled !      

Velikost: 65m2
Parcela: 40m2
Zgrajeno: 1965
Obnovljeno: 2011

Cena: 105.000,00 €
Znižana cena: 89.000,00 €3,5-sobno Stanovanje (Žiri)

3,5-sobno Stanovanje (Žiri - center mesta)

Prodaja

V vsakem nadstropju je samostojno stanovanje s svojim vhodom ,v velikosti cca.100 m2, kar v naravi pomeni 3,5 sobno st. s predsobo, kopalnico z WC, dvema spalnicama in kabinetom, odprtim dnevno bivalnim delom s kuhinjo z jedilnico in dnevno sobo ,ki ima izhod na teraso ozir. pokrito  logio v nadstropjih. Vsakemu stanovanju pripada še  klet (20 m2) in vrt (70-80 m2). Hiša je popolnoma obnovljena  s 16 cm debelo fasado in 30 cm strešno izolacijo, stanovanja imajo vgrajena trislojna PVC okna, ogrevanje je predvideno s klimo in IR paneli (s termostatskimi ventili). Po tleh so položene ploščice in parket , kopalnice imajo  tuš kabino, bide in WC. Priključki so vsi. Lokacija je prijetna, v mirnem okolju ,na sončni legi in z vso potrebno infrastrukturo v neposredni bližini, (šola, vrtec, zdravstveni dom, trgovina, občina, knjižnica, banka, cerkev ). Vabljeni na ogled in nakup.

Velikost: 100 m2m2
Parcela: 90 m2m2
Zgrajeno: 1936
Obnovljeno : 2016

Cena: 145.000,00 €