Stanovanja

1-sobno Stanovanje (Stražišče)

1-sobno Stanovanje (Stražišče)

Prodaja

Razporeditev : Skupni hodnik in stopnice vodijo do vhoda  v stanovanje, kuhinja in jedilnica, dnevno- spalni del, zastekljen balkon, kopalnica z WC, shramba v kleti ,ki spada pod skupen prostor. Ogrevanje je na elektriko, priključki so vsi (optika). Nizki mesečni stroški. Stanovanje je svetlo z dobro razporeditvijo prostorov. Pred stavbo pripada stanovanju eno parkirno mesto. V neposredni bližini stanovanja je šola, vrtec, železniška postaja, trgovina in sprehajalna pot na Šmarjetno goro. Do centra Kranja je 5 minut. Prodajni pogoj prodajalca je, da si s kupcem razdelita stroške posredovanja na način, da kupec plača 2% od pogodbeno dogovorjene cene (nismo zavezanec za DDV!). Vabljeni na ogled in nakup.

Velikost: 46,9m2
Zgrajeno: 1937

Cena: 89.000,00 €1-sobno Stanovanje (Zlato polje)

1-sobno Stanovanje (Zlato polje - Zlato polje)

Prodaja

Stanovanje  se nahaja v naselju blokov v bližini trgovine Lidl, avtobusne postaje, ZD, obvoznice, šole in vrtca ter centra mesta. V neposredni bližini so številne sprehajalne poti. Pred blokom so parkirna mesta z možnostjo dokupa pokritega parirnega mesta v garaži. V stanovanju je 29,5 m2 uporabne površine in 4,10 m2 velik balkon ter 1,90 m2 velika klet. Razporeditev: predsoba, kopalnica z WC, kuhinja z jedilnim delom, bivalno -spalni del z izhodom na prostoren balkon in shramba v kleti. Ogrevanje je CK -toplovod. Priključki so vsi ( optika -T-2). Prodajalčev ponudbeni pogoj: kupec prevzame del stroška za posredovanje v višini 2% pogodbene vrednosti. Vabljeni na ogled in nakup.

Velikost: 35,5m2
Leto izgradnje: 1998
Leto obnove: 2015

Cena: 83.000,00 €2-sobno Stanovanje (Medvode)

2-sobno Stanovanje (Medvode - center, nad reko Soro)

Prodaja

V Medvodah prodamo stanovanje v bloku, ki je bil leta 2007 deležen temeljite adaptacije s kompletno prenovo ovoja stavbe, strehe, vseh inštalacij, stavbnega pohištva… Zaradi novejše izvedbe postroja ogrevanja in dobre izolacije ga odlikujejo tudi nizki obratovalni stroški. Na voljo je optična internetna povezava. Razporeditev: predsoba z ločenim prostorom za shrambo (ali vgradno omaro) in hodnikom s pristopom v vse tri glavne prostore; spalnica; dnevna soba (ali druga spalnica) z izhodom na balkon (3 m2); večja (lahko bivalna) kuhinja z jedilnico. Stanovanju pripada tudi zidan prostor za shrambo v kleti (6 m2). Prednost navedenega razporeda stanovanja je v različnih možnostih uporabe, tako za eno osebo, par, dve osebi, kot tudi za manjšo družino. Lokacijo odlikuje lega na koncu ulice z malo prometa in urejenim skupnim parkiriščem, zeleno okolje, bližina reke (dvignjeno nad poplavno območje!), bližina rekreacijskih poti. Infrastruktura v bližini in dostopna tudi brez avta: trgovina, občina, zdravstveni dom, lekarna, šola, vrtec, knjižnica, lpp postaja… Nekaj kilometrov od rekreacijskega območja okoli Zbiljskega jezera. Vpisano v zemljiško knjigo! Prodajni pogoj prodajalca je, da si s kupcem razdelita stroške posredovanja na način, da kupec plača 2% od pogodbeno dogovorjene cene (nismo zavezanec, ne plačate DDV!). Za dodatne informacije in ogled nas prosim pokličite na telefon 051365998 (Martin)!

Velikost: 64m2
Zgrajeno: 1976

Cena: 155.000,00 €2-sobno Stanovanje (Spodnje Duplje)

2-sobno Stanovanje (Spodnje Duplje - sredi naselja)

Prodaja

Stavba je bila obnovljena v letu 2003 (nova fasada,streha in okna), stanovanje pa v letu 2009. Razporeditev prostorov: Pred stavbo pripada stanovanju shramba, lasten zunanji vhod, predsoba , hodnik, stranišče z WC, bivalni del z delno ločeno kuhinjo, dnevna soba z jedilnico in velika spalnica ,ki je trenutno pregrajena še v otroško sobo. Pred stanovanjem je velika terasa ,ki je v souporabi s še štirimi stanovalci. Nad stavbo je urejeno parkirišče, kjer pripadata stanovanju dva lastniška parkirna prostora. Stanovanje je bilo prenovljeno še v letu 2014. Priključki:Internet: T-2 ,ogrevanje je na varčne električne radiatorje, nizki mesečni stroški. Lokacija: mirno naselje ,cca.8 km oddaljeno od Kranja in Tržiča, AC je v bližini -2 km, v vasi je šola, vrtec, pošta, trgovina, pekarna, gostišče,urejen avtobusni prevoz, v bližini je veliko sprehajalnih in kolesarskih poti. Vabljeni na ogled in nakup ! Prodajalčev ponudbeni pogoj: kupec prevzame del stroška za posredovanje (2% od pogodbene vrednosti).

Velikost: 48m2
Zgrajeno: 1910
Adaptirano: 2009

Cena: 91.500,00 €
Znižana cena: 87.500,00 €3-sobno Stanovanje (Bežigrad)

3-sobno Stanovanje (Bežigrad - Linhartova ulica)

Prodaja

LJ - Bežigrad, trisobno stanovanje, 75.40 m2 Prodamo svetlo trisobno stanovanje v 11. nadstropju stolpnice, ki se nahaja v prijetnem okolišu z veliko zelenimi površinami. V stolpnici sta dve dvigali, 3 kolesarnice v skupni uporabi in terasa s čudovitim razgledom na mesto. Površina in razporeditev prostorov Stanovanje obsega 75.40 m2 bivalne površine, dva kletna prostora v velikosti 3.90 m2 in manjši balkon v velikosti 1.40 m2. Na vhodu se nahajajo protivlomna vrata, skozi katera vstopimo v predsobo, od koder dostopamo v vse prostore: na desni strani je spalnica s tremi vgradnimi omarami, pred nami kopalnica s prostorno kopalno kadjo in 80 L bojlerjem, proti levi drsna vrata vodijo v kuhinjo, ki se nadaljuje v svetlo jedilnico. Na levi strani so vrata, ki vodijo v spalnico s tremi vgradnimi omarami in vrata, ki vodijo v dnevno sobo z vgradno omaro, od koder je možen izhod na balkon in v jedilnico. Okna gledajo na S in V, iz stanovanja je lep razgled na Ljubljano in Kamniško-Savinjske alpe. Oprema in prenova Stanovanje je lepo vzdrževano in sveže prebeljeno. V spalnicah, predsobi, dnevni sobi in jedilnici je bukov parket vzorca ribje kosti, ki je bil letos pobrušen in oljen. Pred nekaj  leti so bila zamenjana vsa okna in vrata, adaptirani sta bili kopalnica in kuhinja. Bojler je bil zamenjan l.2017, v stanovanju se nahajata tudi pralni in pomivalni stroj. Stanovanje se prodaja delno opremljeno - v stanovanju ostaneta kopalniška in kuhinjska oprema (Dan Kuchen), jedilna miza s stoli, omare v dnevni sobi in zakonska postelja. Objekt je lepo vzdrževan, v načrtu je tudi energetska obnova objekta. Lokacija V neposredni bližini je LPP postaja, trgovina z živili, lekarna, Soča, osnovna šola in vrtec, teniška in košarkarska igrišča, skate park, kolesarski in moto poligon. Pošta je 5 min hoje stran, glavna železniška in avtobusna postaja 15 min, staro mestno jedro je 20 min hoje stran, bližina BTC, AC priključka Priključki in ostalo: Ogrevanje – daljinsko-centralno. Na vsakem radiatorju je avtomatski merilnik.  Elektrika - sodobna električna omarica. Internet - širokopasovni; optika. Nizki mesečni stroški. Parkirna mesta so v neposredni bližini stavbe. Vljudno vabljeni na ogled!    Pogoji nakupa: Kupec plača 2 % provizijo nepremičninski agenciji.

Velikost: 81m2
Zgrajeno: 1962
Obnovljeno: 2018

Cena: 215.000,00 €
Znižana cena: 195.000,00 €