Nepremičnine Slovenija

2-sobno Stanovanje (Bled)

2-sobno Stanovanje (Bled - alpski bloki)

Prodaja

Razporeditev 52 m2 neto tlorisne površine prostorov: Predsoba,kopalnica z WC,kuhinja z jedilnico,spalnica,dnevna soba z izhodom na balkon in kletna shramba. Ogrevanje CK ,priključki so vsi. Stanovanje je v prvotnem stanju ,(razen menjava okna in balkonskih  vrat v dnevni sobi). Vabljeni na ogled!  

Velikost: 52m2
Zgrajeno leta: 1980

Cena: 89.000,00 €2-sobno Stanovanje (Golnik)

2-sobno Stanovanje (Golnik - Golnik)

Prodaja

Razpored prostorov :predsoba s hodnikom,kuhinja z jedilnico s prehodom v dnevno sobo ,izhod na zaprt zastekljen balkon (3,70 m2),,kopalnica z WC, spalnica,kletni prostor (cca. 2 m2). Priključki so vsi( T-2),ogrevanje je daljinsko- CK,energetska izkaznica je v fazi izdelave, Parkirišče je pred blokom,neposredna bližina trgovine, vrtca,bolnice,v bližini avtobusno postajališče,šola,AC priključek,igrišča...  Pohištvo v večini ostane(ozir. po dogovoru). V stanovanju so bila obnovljena okna,vrata,kuhinja,kopalnica,inštalacije,podi,dnevna soba,predsoba,balkon. Vabljeni na ogled !

Velikost: 57m2
Leto izgradnje: 1976
Leto obnove: 2011

Cena: 95.000,00 €
Znižana cena: 81.900,00 €2-sobno Stanovanje (Kranj)

2-sobno Stanovanje (Kranj - Planina 2)

Prodaja

Stanovanje je obrnjeno proti vzhodu .Razpored prostorov :Predsoba,kopalnica z WC,spalnica,dnevna soba,kuhinja z jedilnico in prostornim balkonom ,kletni prostor;pokrita garaža in parkirna mesta pred blokom ,zelenice z igrali in igriščem. Po tleh je parket v sobah ,topli pod v predsobi in kuhinji in plošice v kolalnici in na balkonu. Ogrevanje je daljinsko ,CK -toplovod,priključki so vsi (T-2);parket ,topli pod , ploščice  in termostatski ventili na radiatorjih so novi. Stanovanje je opremljeno s kuhinjo ,ki lahko tudi ostane. Streha na stavbi je bila že zamenjana,nova fasada je v planu 2015 . Vabljeni!  

Velikost: 70,8m2
Zgrajeno leta: 1982

Cena: 87.000,00 €2-sobno Stanovanje (Lendava)

2-sobno Stanovanje (Lendava - mirni predel mesta)

Prodaja

Funkcionalna razporeditev prostorov:hodnik ,kopalnica z WC ,(ima okno) s kadjo ,spalnica z balkonom,dnevna soba,jedilnica in kuhinja z balkonom,dva kletna prostora,parkirni prostor pred blokom,in možnost uporabe vrtička pred blokom.Stanovanje je lepo vzdrževano,prenovljen je bil parket,kopalnica,inštalacije,radiatorji,okna,kuhinja in streha na bloku. Ogrevanje je CK na plin,vsi priključki so. Vsa infrastruktura je v bližini(šola,vrtec,trgovina,banka,pošta... Za tiste ,ki si želijo obdelovati še kos zemlje ,je v bližini možnost dokupa manjšega sadovnjaka. Vabljeni !

Velikost: 64m2
Leto izgradnje: 1967
Leto obnove: 2010

Cena: 51.000,00 €2-sobno Stanovanje (mestno jedro)

2-sobno Stanovanje (mestno jedro - center mesta)

Prodaja

Razporeditev prostorov: Razporeditev prostorov: predsoba,kopalnica z WC,spalnica,odprt bivalni del s kuhinjo,jedilnim delom in dnevno sobo.Stanovanju pripada tudi shramba v kleti.Pred stanovanjem je odprt balkon ,ki je orientiran v atrij stavbe in je v souporabi .Parkiranje je zagotovljeno z  brezplačno dovolilnico. Ogrevanje je CK -daljinsko,priključki so vsi. Stanovanje je primerno tudi za opravljanje mirne poslovne dejavnosti(zavarovalništvo,odvetništvo ) Vabljeni na ogled in nakup!  

Velikost: 47,8m2
Zgrajena leta: 1920
Obnovljeno: 2013

Cena: 90.000,00 €