Nepremičnine Slovenija

2-sobno Stanovanje (Virmaše)

2-sobno Stanovanje (Virmaše - Trata)

Prodaja

Stanovanje je na odlični lokaciji z vso potrebno infrastrukturo ,posebej primerno za mlade družine. Pred hišo mu pripadata dve garaži,vrtiček;stanovanje je bilo renovirano(nova okna vrata,kopalnica,streha na hiši.Ogrevanje je z lastno CK (peč na olje). Razporeditev prostorov: predsoba,kopalnica,spalnica,dnevna soba,kuhinja,večji balkon s pogledom na Karavanke;po tleh je v sobah laminat in keramika v kopalnici.V kleti je shramba s pečjo na olje in še  skupni prostor z možnostjo uporabe. Zemljišče pred hišo je v postopku vpisa v ZK. Vabljeni na ogled in ugoden nakup!

Velikost: 59,15m2
Parcela: 150m2
Zgrajena leta: 1960
Obnovljeno: 2006

Cena: 82.000,00 €
Znižana cena: 79.000,00 €2,5-sobno Izberite vrsto nepremičnine (Tržič)

2,5-sobno Izberite vrsto nepremičnine (Tržič - Podljubelj)

Prodaja

V stavbi s šestimi stanovalci je prijetno stanovanje s predsobo,dvema kabinetoma,spalnico ,kopalnico z WC (banja,okno),s kuhinjo ,z dnevno sobo in  jedilnico ,balkonom (4,80 m2) in dvema  shrambama v kleti 8 in 6 m2,(ena je urejena kot delovna soba ). Ogrevanje je na elektriko(invertno) in s  kaminom  na trda goriva,priključki so vsi( optika). V stanovanju je bila obnovljena vsa instalacija,okna,vhodna vrata in talne ploščice. Nizki mesečni stroški. Od pohištva in opreme ostane v stanovanju kuhinja in kopalnica (ostalo po dogovoru).V stavbi je upravljalec(zbiranje sredstev v rezervni sklad.) Vsa nujna infrastruktura je v bližini,veliko možnosti za pohodništvo in uživanje v naravi.(do Ljubljane je cca. 35 min vožnje). Vabljeni na ogled!

Velikost: 77 m2m2
Zgrajena leta: 1988
Obnovljeno: 2012

Cena: 73.000,00 €3-sobno Stanovanje (Vodovodni stolp)

3-sobno Stanovanje (Vodovodni stolp - za nebotičnikom)

Prodaja

Razporeditev prostorov: Predsoba-hodnik,spalnica,otroška soba,kopalnica z WC,shramba,večji odprt dnevno bivalni del s kuhinjo,jedilnico in dnevno sobo,ki ima izhod na zastekljen balkon,dve shrambi v kletnih prostorih. Ogrevanje :talno gretje na elektriko.Prilkučki so vsi.Oprema in pohištvo lahko ostane.Pred blokom je  parkirišče in manjše otroško igrišče. Stanovanje je bilo leta 2007 v celoti obnovljeno:vodovodne in električne instalacije,okna,stropi,kopalnica,balkon. Odlična lokacija z vso infrastrukturo (avtobusna postaja,zdravstveni dom,šola,vrtec,mestno jedro,AC ). Vabljeni na ogled in nakup !  

Velikost: 76,9m2
Zgrajena leta: 1964
Obnovljeno: 2007

Cena: 112.000,00 €3-sobno Stanovanje (Žirovnica)

3-sobno Stanovanje (Žirovnica - Breznica)

Prodaja

Stanovanje -duplex v prizidku vključuje hodnik ,veliko kopalnico z WC,svetlo kuhinjo z jedilnico in dnevno sobo,spalnico ,otroško sobo ter shrambo .Iz spalnice je izhod na veliko teraso obloženo s teakovim lesom. Ogrevanje je samostojno na varčne električne radiatorje,ostali priključki so ločeni. Nizki mesečni stroški. Stanovanje je kvalitetno in premišljeno opremljeno .Pohištvo je že v ceni . Pogled iz objekta seže vse do Julijcev in Triglava. Do AC priključka je 5 min,doBleda  pa 8 min vožnje. Vsa potrebna infrastruktura je v neposredni bližini. Vabljeni na ogled!

Velikost: 95m2
Zgrajena leta: 2008

Cena: 115.000,00 €Dvojček Hiša (Hrušica)

Dvojček Hiša (Hrušica - na robu naselja z odprtim razgledom)

Prodaja

Razporeditev prostorov: Klet: bivalni - večnamenski prostor s predprostorom (lahko za sanitarije) ,dve shrambi,kurilnica s pečjo na olje ( možnost priključka tudi na plin,ki  je pripeljan do vrat);poleg hiše  je prizidek za garažo (11 mx3,5 m) z dvižnimi el.vrati; Pritličje:hodnik s predsobo,kuhinja z jedilnico,dnavna soba,spalnica,kopalnica  in ločen WC z oknoma,izhod na veliko pokrito teraso; Mansarda:tri spalnice,(v eni so že priključki za kuhinjo ),WC,izhod na zastekljen balkon, Na podstreho je možen dostop z montažnimi stopnicami. Za hišo je lep ozelenel atrij,ki se nadaljuje v sadovnjak. Hiša je skrbno oskrbovana z že  novimi okni in vhodnimi vrati in z zamenjano steho (trimo -sendvič). Izvrstna lokacija v mirnem naselju enodružinskih hiš z vso potrebno infrastrukturo v bližini in le minutko do AC priključka. Vabljeni na ogled in UGODEN NAKUP kvalitetne nepremičnine !  

Velikost: 208,80m2
Parcela: 424m2
Zgrajena leta: 1988
Obnovljeno: 2010

Cena: 155.000,00 €