Nepremičnine Slovenija

3-sobno Stanovanje (Hrušica)

3-sobno Stanovanje (Hrušica - Hrušica)

Prodaja

Razpored prostorov: Predsoba,kopalnica z WC in kopalno kadjo,kuhinja z jedilnico in izhodom na prostoren balkon,ki je orientiran na sončno J stran,prehod v dnevno sobo s stopnicami ,ki vodijo v mansardo ,kjer je spalnica in otroška soba,v kleti je velika shramba. Ogrevanje v stanovanju je z varčnimi IR paneli ter glamox radiatorji v mansardi.(nizki mesečni stroški tudi pozimi). Stanovanje je vzdrževano ,nova keramika na hodniku,kuhinji,v kopalnici in na balkonu. Zanimivo moderno pohištvo in oprema je že vključeno v ceno. Poleg stanovanja je vsa potrebna infrastruktura ,prav tako AC priključek .   Energetska izkaznica :v izdelavi   Vabljeni na ogled !

Velikost: 88,20m2
Zgrajena leta: 1988
Obnovljeno: 2008

Cena: 85.000,00 €3-sobno Stanovanje (ZLATO POLJE)

3-sobno Stanovanje (ZLATO POLJE - Kidričeva ulica)

Prodaja

Stanovanje je funkcionalno razporejeno,z veliko svetlobe,z 8,20 m2 velikim balkonom orientiranim na Z ,ki ima izhod v dve sobi. Razporeditev prostorov: Predsoba s hodnikom,WC,shramba,kopalnica z oknom,kuhinjska niša,dnevna soba z jedilnico,dve spalnici,balkon in dve kleti(10,60 m2).Pred blokom je dovolj parkirnih mest. V stavbi je 7 stanovalcev in imajo svojo CK na olje.Upravitelj je Domplan. V stanovanju so bila menjana okna,instalacije,radiatorji.Po tleh je v sobah položen hrastov parket.,v sanitarijah so keramične ploščice. Na stavbi je bila leta 1987menjana streha . Vabljeni na ogled!

Velikost: 97,1m2
Zgrajena leta: 1948
Obnovljeno: 2005

Cena: 92.000,00 €3-sobno Stanovanje (Žirovnica)

3-sobno Stanovanje (Žirovnica - Breznica)

Prodaja

Stanovanje -duplex v prizidku vključuje hodnik ,veliko kopalnico z WC,svetlo kuhinjo z jedilnico in dnevno sobo,spalnico ,otroško sobo ter shrambo .Iz spalnice je izhod na veliko teraso obloženo s teakovim lesom. Ogrevanje je samostojno na varčne električne radiatorje,ostali priključki so ločeni. Nizki mesečni stroški. Stanovanje je kvalitetno in premišljeno opremljeno .Pohištvo je že v ceni . Pogled iz objekta seže vse do Julijcev in Triglava. Do AC priključka je 5 min,doBleda  pa 8 min vožnje. Vsa potrebna infrastruktura je v neposredni bližini. Vabljeni na ogled!

Velikost: 95m2
Zgrajena leta: 2008

Cena: 115.000,00 €Dvojček Hiša (Srednja vas)

Dvojček Hiša (Srednja vas)

Prodaja

Razporeditev prostorov:Predsoba s hodnikom ( z vgradnimi omarami),kopalnica  z oknom , otroška soba,spalnica in shramba .Odprt dnevno bivalni del z veliko svetlobe in sonca vsebuje kuhinjo,ki se nadaljuje v jedilnico in naprej v dnevno sobo ,od koder je izhod na teraso in vrt. Pred vhodom na vrt je ličen ,pokrit nadstrešek za  avto , dodatno še parkirišče za goste. Odlični sosedski odnosi! Vabljeni na ogled simpatične in prijazne hiše.  

Velikost: 90m2
Parcela: 300m2
Leto izgradnje: 2004

Cena: 174.000,00Dvostanovanjska Hiša (Belca)

Dvostanovanjska Hiša (Belca - Belca)

Prodaja

Bivalna zgradba ima dva v celoti opremljena 3,5 sobna stanovanja v skupni izmeri 167 m2 neto tlorisne površine.Stanovanja sta ločena pritličje in 1. etaža in imata vsak svoj vhod in vsak svoj števec. Hiša ima tudi lasten vodovod v skupni rabi s še štirimi okoliškimi hišami (v celoti obnovljen 2011),z zelo dobro pitno vodo izpod ledenika Kepe. Ogrevanje je CK na kombinirani peči (možnost na lesene pelete,drva ali olje s cisterno kapac.4000 litrov).Za toplo vodo skrbita dva sončna kolektorja. Stanovanja imata HD kabelsko TV,telefon in kabelski internet,garažo in garažno lopo ter dve terasi (15 m2). Večji gospodarski objekt (104 m2)vsebuje letno kuhinjo,kovinarsko delavnico z veliko orodja,garažo,klet za ozimnico,prostor za žganjekuho in drvarnico. Manjši gospodarski objekt (16 m2) vsebuje manjšo lesno delavnico s krožno žago in prostor za shranjevanje vrtnega orodja. Nepozidan del zemljišča (700m2) vsebuje vrt,sadovnjak in travnik. Hiša je locirana ob vznožju hriba in planinske poti z lepimi razgledi na okolico. Prodajamo zaradi dela v tujini in s tem zaradi pomanjkanja časa.PRILOŽNOST ZA DOBER NAKUP! Vabljeni na ogled!  

Velikost: 167m2
Parcela: 907m2
Zgrajena leta: 1969
Obnovljeno: 2006

Cena: 180.000,00 €