Nepremičnine Slovenija

Dvojček Hiša (Zabukovje)

Dvojček Hiša (Zabukovje - na koncu vasi)

Prodaja

Do nepremičnine vodi asfaltirana pot , zadnjih nekaj metrov je makedam. Hiša  ima svoje vodno zajetje, elektriko, greznico , satelitski internet.  Hiša ima klet, pritličje in mansardo. V kleti je kurilnica (peč na drva ali na pelete ali na olje), manjša delavnica in drvarnica; V pritličju je lahko samostojna stanovanjska enota ( hodnik- predsoba,spalnica, kopalnica z WC, kuhinja z jedilnico in dnevna soba. V mansardi so vsi priključki za  podobno samostojno stanovanjsko enoto ( trenutno sta dve spalnici, kabinet in kopalnica z WC. Na podstrehi je izdelan 9x4 m velik prostor . Na hiši je bila leta 1985 obnovljena streha, leta 2005 pa celotna obnova hiše (betonski podi, nova fasada, okna, vrata, kuhinja, parketi, kopalnice). Prodajalec pogojuje, da si posredniško provizijo v višini 4 % ,s kupcem razdelita vsak na polovico. Vabljeni na ogled in nakup !

Velikost: 280m2
Parcela: 300m2
Zgrajena: 1950
Obnovljena: 2005

Cena: 185.000,00 €Samostojna Hiša (center)

Samostojna Hiša (center - blizu zdravstvenega doma)

Prodaja

Za hišo se razprostira velika terasa z letno kuhinjo, ki zagotavlja prijetno preživljanje prostega časa. Razpored prostorov: V kletni etaži so poslovni prostori ( 85 m2 ) - sedaj je garaža, pomožni prostori: pralnica, kurilnica (novejša peč na olje ), shramba , dva WC in tuš  ter finska savna, ( 122 m2). S preureditvijo prostora je možno urediti dodatno samostojno stanovanjsko enoto. V pritličju je predsoba- hodnik, kopalnica s tuš kabino, kuhinja z jedilnico, dnevna soba in spalnica ter velik balkon s teraso ( 171 m2 ). V mansardi je hodnik z izhodom v kopalnico, dve spalnici  in kuhinja z jedilnico ter dnevno sobo ( 63 m2). Hiša je kvalitetno zgrajena in tekoče oskrbovana. Ogrevanje je s CK na olje, priključki so vsi. Oprema po želji kupca lahko ostane. Možna je tudi menjava za stanovanje z vašim doplačilom. Prodajalec ima z posrednikom sklenjeno pogodbo o posredovanju v prometu z nepremičninami za plačilo 2% provizije + DDV.Pogoj prodajalca za kupca pri nakupu nepremičnine je plačilo posredniku za opravljene storitve posredovanja v višini 2% + DDV. Kupec ob nakupu posredniku plača 2% provizije + DDV. Vabljeni na ogled !

Velikost: 330,20m2
Parcela: 280m2
Zgrajena leta: 1994
Obnovljena: 2014

Cena: 1.750,00 €Samostojna Hiša (Križe)

Samostojna Hiša (Križe - v centru vasi)

Prodaja

Hiša je vseskozi lepo vzdrževana in je  postopno obnovljena. Še posebej je primerna za obrtno dejavnost zaradi visokih stropov v delavnici . Pred stavbo je dovolj prostora za parkiranje . V stavbi so lahko tri ločena stanovanja,ki pa so lahko med seboj tudi povezana. Ogrevanje je na CK na olje, pelete ali drva, do hiše  je že  speljan plinovod. V  več prostorih je klima. Hiša ima  na  strehi solarne kolektorje. Pohištvo in oprema , ki je v prostorih , lahko ostane. Lasnik pogojuje, da si s kupcem 4% provizijo agencije Domek nepremičnine razdelita na polovico. Vabljeni na ogled in nakup !

Velikost: 400m2
Parcela: 700m2
Zgrajena: 1952
Obnovljena: 2013

Cena: 170.000,00 €Samostojna Hiša (Sebenje)

Samostojna Hiša (Sebenje - na robu vasi)

Prodaja

Velikost nepremičnine je skupaj z garažo 195 m2. Priključki so vsi. Hiša je izolirana (15 cm ) in ima fasado. Razporeditev prostorov: V kleti ,ki je do polovice v zemlji  ,se nahaja garaža, kurilnica (kombinirana peč ), shramba, soba in hodnik. V drugi etaži je kuhinja, dnevna soba z izhodom na balkon in naprej na teraso, kopalnica z WC; v tretji etaži so predvidene tri spalnice z dvema balkonoma, kopalnica z WC in hodnik. Vabljeni na ogled in nakup.

Velikost: 195m2
Parcela: 696m2
Zgrajena: 2007

Cena: 185.000,00 €Samostojna Hiša (Štanjel)

Samostojna Hiša (Štanjel - Štjak)

Prodaja

Hiša je locirana v mirni vasici ,na planoti 520 m visoko, s čudovitim razgledom na Kras ,pa  vse do morja ter na Vipavsko dolino. Uporabne površine je cca.100m2 v vsaki etaži.,vključno z garažo in teraso . Razpored: V pritličju je povsod keramika in so garaža,hodnik,shramba,kopalnica,manjša soba in večja bivalna kuhinja z jedilnico. V nadstropju je položen ladijski pod (macesen) in so spalnica,večja kopalnica,večji dnevni prostor in terasa (gank). Hiše se drži še večje obnovljeno gospodarsko poslopje (18x 7 m) in manjša hiška (80 m2),ki je potrebna obnove,kjer pa je možno urediti ločen apartma ali stanovanje. Vsi trije objekti obdajajo dvorišče in tvorijo zaključeno celoto.Dvorišče obdaja kamnito -betonski zid,na robu je ločen zelenjavni vrt.Pred hišo sta dva večja vodnjaka (štirni ) za kapnico. Vabljeni na ogled !  

Velikost: 200m2
Parcela: 800m2
Zgrajena leta: 2007

Cena: 290.000,00 €
Znižana cena: 199.000,00 €