Nepremičnine Slovenija

2-sobno Stanovanje (Škofja Loka)

2-sobno Stanovanje (Škofja Loka - Kamnitnik,v naselju novejših modernih blokov)

Prodaja

Stanovanje je premišljeno opremljeno s kakovostim ,po meri narejenim pohištvom ,kuhinjo ter aparati višjega cenovnega razreda.Stavba je klasično grajena in odlično izolirana.Okna v stanovanju so francoska  ( od stropa do tal) in zagotavljajo veliko svetlobe .Stanovanje je v odličnem stanju in brezhibno vzdrževano. Razporeditev prostorov: predsoba z vgradno garderobno omaro,kopalnica z WC in  kadjo,spalnica z izhodom na atrij,velik dnevno-bivalni del s kuhinjo,jedilnico in dnevno sobo z izhodom na velik ograjen atrij(cca.27 m2) s tendo.V kletnih prostorih je shramba in garaža z lastniškim parkirnim mestom ter skupna kolesarnica.Pred stavbo je dovolj parkirnih mest ,poleg je tudi ograjeno otroško igrišče. Način ogrevanja je z lastno plinsko pečjo,priključki so vsi, samostojni  števci. V ceni je že všeta kuhinja in vgradne omare v predsobi,kopalnici in spalnici. Stanovanje je vpisano v ZK,vseljivo po dogovoru. Vabljeni na ogled!  

Velikost: 91m2
Zgrajeno: 2007

Cena: 125.000,00 €2-sobno Stanovanje (Virmaše)

2-sobno Stanovanje (Virmaše - Trata)

Prodaja

Stanovanje je na odlični lokaciji z vso potrebno infrastrukturo ,posebej primerno za mlade družine. Pred hišo mu pripadata dve garaži,vrtiček;stanovanje je bilo renovirano(nova okna vrata,kopalnica,streha na hiši.Ogrevanje je z lastno CK (peč na olje). Razporeditev prostorov: predsoba,kopalnica,spalnica,dnevna soba,kuhinja,večji balkon s pogledom na Karavanke;po tleh je v sobah laminat in keramika v kopalnici.V kleti je shramba s pečjo na olje in še  skupni prostor z možnostjo uporabe. Zemljišče pred hišo je v postopku vpisa v ZK. Vabljeni na ogled in ugoden nakup!

Velikost: 59,15m2
Parcela: 150m2
Zgrajena leta: 1960
Obnovljeno: 2006

Cena: 82.000,00 €
Znižana cena: 79.000,00 €2,5-sobno Izberite vrsto nepremičnine (Tržič)

2,5-sobno Izberite vrsto nepremičnine (Tržič - Podljubelj)

Prodaja

V stavbi s šestimi stanovalci je prijetno stanovanje s predsobo,dvema kabinetoma,spalnico ,kopalnico z WC (banja,okno),s kuhinjo ,z dnevno sobo in  jedilnico ,balkonom (4,80 m2) in dvema  shrambama v kleti 8 in 6 m2,(ena je urejena kot delovna soba ). Ogrevanje je na elektriko(invertno) in s  kaminom  na trda goriva,priključki so vsi( optika). V stanovanju je bila obnovljena vsa instalacija,okna,vhodna vrata in talne ploščice. Nizki mesečni stroški. Od pohištva in opreme ostane v stanovanju kuhinja in kopalnica (ostalo po dogovoru).V stavbi je upravljalec(zbiranje sredstev v rezervni sklad.) Vsa nujna infrastruktura je v bližini,veliko možnosti za pohodništvo in uživanje v naravi.(do Ljubljane je cca. 35 min vožnje). Vabljeni na ogled!

Velikost: 77 m2m2
Zgrajena leta: 1988
Obnovljeno: 2012

Cena: 73.000,00 €3-sobno Stanovanje (Žirovnica)

3-sobno Stanovanje (Žirovnica - Breznica)

Prodaja

Stanovanje -duplex v prizidku vključuje hodnik ,veliko kopalnico z WC,svetlo kuhinjo z jedilnico in dnevno sobo,spalnico ,otroško sobo ter shrambo .Iz spalnice je izhod na veliko teraso obloženo s teakovim lesom. Ogrevanje je samostojno na varčne električne radiatorje,ostali priključki so ločeni. Nizki mesečni stroški. Stanovanje je kvalitetno in premišljeno opremljeno .Pohištvo je že v ceni . Pogled iz objekta seže vse do Julijcev in Triglava. Do AC priključka je 5 min,doBleda  pa 8 min vožnje. Vsa potrebna infrastruktura je v neposredni bližini. Vabljeni na ogled!

Velikost: 95m2
Zgrajena leta: 2008

Cena: 115.000,00 €Dvojček Hiša (Hrušica)

Dvojček Hiša (Hrušica - na robu naselja z odprtim razgledom)

Prodaja

Razporeditev prostorov: Klet: bivalni - večnamenski prostor s predprostorom (lahko za sanitarije) ,dve shrambi,kurilnica s pečjo na olje ( možnost priključka tudi na plin,ki  je pripeljan do vrat);poleg hiše  je prizidek za garažo (11 mx3,5 m) z dvižnimi el.vrati; Pritličje:hodnik s predsobo,kuhinja z jedilnico,dnavna soba,spalnica,kopalnica  in ločen WC z oknoma,izhod na veliko pokrito teraso; Mansarda:tri spalnice,(v eni so že priključki za kuhinjo ),WC,izhod na zastekljen balkon, Na podstreho je možen dostop z montažnimi stopnicami. Za hišo je lep ozelenel atrij,ki se nadaljuje v sadovnjak. Hiša je skrbno oskrbovana z že  novimi okni in vhodnimi vrati in z zamenjano steho (trimo -sendvič). Izvrstna lokacija v mirnem naselju enodružinskih hiš z vso potrebno infrastrukturo v bližini in le minutko do AC priključka. Vabljeni na ogled in UGODEN NAKUP kvalitetne nepremičnine !  

Velikost: 208,80m2
Parcela: 424m2
Zgrajena leta: 1988
Obnovljeno: 2010

Cena: 155.000,00 €