Nepremičnine Slovenija

1-sobno Stanovanje (škofja Loka)

1-sobno Stanovanje (škofja Loka - Partizanska ulica)

Prodaja

Stanovanje se nahaja v obnovljeni zgradbi (nova fasada,nova izolacija na terasiobnovljeno dvigalo),v urejenem okolju z velikim parkiriščem pred blokom in vso potrebno infrastrukturo v bližnji okolici in oddaljeno le nekaj min.od  mestnega jedra. Do stanovanja vozita dva dvigala. Razpored prostorov: predsoba,kopalnica z WC,kuhinja z jedilnim delom,dnevno -spalni del,balkon in kletna shramba.Nad stanovanjem je še prostorna terasa. Ogrevanje je CK,priključki so vsi. Stanovanje je bilo  leta 2009 v celoti obnovljeno (kuhinja,instalacije,kopalnica,okna,radiatorji...) Vabljeni na ogled izredno simpatičnega stanovanja!  

Velikost: 31m2
Zgrajena leta: 1972
Obnovljeno: 2009

Cena: 65.000,00 €1,5-sobno Stanovanje (Planina I)

1,5-sobno Stanovanje (Planina I)

Prodaja

Razporeditev : predsoba s hodnikom,kopalnica z WC, spalnica,kuhinja z jedilno -dnevnim delom,otroški kabinet,zastekljen in dodatno izoliran balkon ( 3,20 m2),klet (1 m2). Priključki so vsi ( optika T 2),ogrevanje daljinsko - toplovod. V stavbi sta dva dvigala,streha je bila že obnovljena,fasada v kratkem. Vabljeni na ogled !  

Velikost: 46m2
Leto izgradnje: 1976
Leto obnove: 2007

Cena: 80.000,002-sobno Stanovanje (Bled)

2-sobno Stanovanje (Bled - alpski bloki)

Prodaja

Razporeditev 52 m2 neto tlorisne površine prostorov: Predsoba,kopalnica z WC,kuhinja z jedilnico,spalnica,dnevna soba z izhodom na balkon in kletna shramba. Ogrevanje CK ,priključki so vsi. Stanovanje je v prvotnem stanju ,(razen menjava okna in balkonskih  vrat v dnevni sobi). Vabljeni na ogled!  

Velikost: 52m2
Zgrajeno leta: 1980

Cena: 89.000,00 €2-sobno Stanovanje (Golnik)

2-sobno Stanovanje (Golnik - Golnik)

Prodaja

Razpored prostorov :predsoba s hodnikom,kuhinja z jedilnico s prehodom v dnevno sobo ,izhod na zaprt zastekljen balkon (3,70 m2),,kopalnica z WC, spalnica,kletni prostor (cca. 2 m2). Priključki so vsi( T-2),ogrevanje je daljinsko- CK,energetska izkaznica je v fazi izdelave, Parkirišče je pred blokom,neposredna bližina trgovine, vrtca,bolnice,v bližini avtobusno postajališče,šola,AC priključek,igrišča...  Pohištvo v večini ostane(ozir. po dogovoru). V stanovanju so bila obnovljena okna,vrata,kuhinja,kopalnica,inštalacije,podi,dnevna soba,predsoba,balkon. Vabljeni na ogled !

Velikost: 57m2
Leto izgradnje: 1976
Leto obnove: 2011

Cena: 95.000,00 €
Znižana cena: 90.000,00 €2-sobno Stanovanje (Lendava)

2-sobno Stanovanje (Lendava - mirni predel mesta)

Prodaja

Funkcionalna razporeditev prostorov:hodnik ,kopalnica z WC ,(ima okno) s kadjo ,spalnica z balkonom,dnevna soba,jedilnica in kuhinja z balkonom,dva kletna prostora,parkirni prostor pred blokom,in možnost uporabe vrtička pred blokom.Stanovanje je lepo vzdrževano,prenovljen je bil parket,kopalnica,inštalacije,radiatorji,okna,kuhinja in streha na bloku. Ogrevanje je CK na plin,vsi priključki so. Vsa infrastruktura je v bližini(šola,vrtec,trgovina,banka,pošta... Za tiste ,ki si želijo obdelovati še kos zemlje ,je v bližini možnost dokupa manjšega sadovnjaka. Vabljeni !

Velikost: 64m2
Leto izgradnje: 1967
Leto obnove: 2010

Cena: 51.000,00 €