Nepremičnine Slovenija

2-sobno Stanovanje (mestno jedro)

2-sobno Stanovanje (mestno jedro - center mesta)

Prodaja

Razporeditev prostorov: Razporeditev prostorov: predsoba,kopalnica z WC,spalnica,odprt bivalni del s kuhinjo,jedilnim delom in dnevno sobo.Stanovanju pripada tudi shramba v kleti.Pred stanovanjem je odprt balkon ,ki je orientiran v atrij stavbe in je v souporabi .Parkiranje je zagotovljeno z  brezplačno dovolilnico. Ogrevanje je CK -daljinsko,priključki so vsi. Stanovanje je primerno tudi za opravljanje mirne poslovne dejavnosti(zavarovalništvo,odvetništvo ) Vabljeni na ogled in nakup!  

Velikost: 47,8m2
Zgrajena leta: 1920
Obnovljeno: 2013

Cena: 90.000,00 €2-sobno Stanovanje (Škofja Loka)

2-sobno Stanovanje (Škofja Loka - Kamnitnik,v naselju novejših modernih blokov)

Prodaja

Stanovanje je premišljeno opremljeno s kakovostim ,po meri narejenim pohištvom ,kuhinjo ter aparati višjega cenovnega razreda.Stavba je klasično grajena in odlično izolirana.Okna v stanovanju so francoska  ( od stropa do tal) in zagotavljajo veliko svetlobe .Stanovanje je v odličnem stanju in brezhibno vzdrževano. Razporeditev prostorov: predsoba z vgradno garderobno omaro,kopalnica z WC in  kadjo,spalnica z izhodom na atrij,velik dnevno-bivalni del s kuhinjo,jedilnico in dnevno sobo z izhodom na velik ograjen atrij(cca.27 m2) s tendo.V kletnih prostorih je shramba in garaža z lastniškim parkirnim mestom ter skupna kolesarnica.Pred stavbo je dovolj parkirnih mest ,poleg je tudi ograjeno otroško igrišče. Način ogrevanja je z lastno plinsko pečjo,priključki so vsi, samostojni  števci. V ceni je že všeta kuhinja in vgradne omare v predsobi,kopalnici in spalnici. Stanovanje je vpisano v ZK,vseljivo po dogovoru. Vabljeni na ogled!  

Velikost: 91m2
Zgrajeno: 2007

Cena: 125.000,00 €2-sobno Stanovanje (Virmaše)

2-sobno Stanovanje (Virmaše - Trata)

Prodaja

Stanovanje je na odlični lokaciji z vso potrebno infrastrukturo ,posebej primerno za mlade družine. Pred hišo mu pripadata dve garaži,vrtiček;stanovanje je bilo renovirano(nova okna vrata,kopalnica,streha na hiši.Ogrevanje je z lastno CK (peč na olje). Razporeditev prostorov: predsoba,kopalnica,spalnica,dnevna soba,kuhinja,večji balkon s pogledom na Karavanke;po tleh je v sobah laminat in keramika v kopalnici.V kleti je shramba s pečjo na olje in še  skupni prostor z možnostjo uporabe. Zemljišče pred hišo je v postopku vpisa v ZK. Vabljeni na ogled in ugoden nakup!

Velikost: 59,15m2
Parcela: 150m2
Zgrajena leta: 1960
Obnovljeno: 2006

Cena: 82.000,00 €
Znižana cena: 65.000,00 €2,5-sobno Stanovanje (Trboje)

2,5-sobno Stanovanje (Trboje - Trboje)

Prodaja

Razporeditev prostorov: Hodnik,predsoba,kuhinja z jedilnim delom in dnevno sobo,spalnica in otroška sobica,prostorna kopalnica z WC in shramba v kleti. Priključki so vsi.(ADSL,kabelski internet).Parkirna mesta so zagotovljena pred hišo. V neposredni bližini je avtobusna postaja,trgovina,šola,vrtec. Vabljeni na ogled! Oprema in pohištvo lahko ostane in je všteto v ceni.

Velikost: 52m2
Zgrajeno: 1993
Adaptirano: 2013

Cena: 2.000,00 €/m2Dvojček Hiša (Breg ob Kokri)

Dvojček Hiša (Breg ob Kokri - Breg ob Kokri)

Prodaja

Razporeditev prostorov: V prvi etaži spodaj je garaža,kurilnica,shramba in pralnica,v drugi etaži je prostoren hodnik,kopalnica s tušem,manjša soba in kuhinja z dnevnim prostorom,v mansardi so tri spalnice,kopalnica s kadjo in hodnik. Ogrevanje je  urejeno s CK na olje in na trda goriva. Hitro vseljiva. Vabljeni na ogled !

Velikost: 240m2
Parcela: 250m2
Zrajena: 1985

Cena: 149.000,00 €