Nepremičnine Slovenija

Zazidljiva Posest (Komenda)

Zazidljiva Posest (Komenda - Moste pri Komendi)

Prodaja

V naselju družinskih stanovanjskih hiš v občini Komenda prodamo zazidljivo zemljišče primerno za gradnjo enostanovanjske stavbe. Zemljišče je komunalno urejeno s pripravljenimi priključki na meji parcele. Zagotovljen je dostop iz asfaltirane občinske ceste! Teren je na celotni površini raven. Nahaja se ob manjšem potoku z urejenimi brežinami in že izvedenimi ukrepi v skladu z zahtevami direkcije za vode. Lokacija ponuja bivanje v mirnem stanovanjskem okolju, odmaknjenem od glavnih prometnic, nekaj deset metrov od roba naselja in poti po okoliških travnikih ter gozdovih. V naselju se nahajajo osnovna šola, vrtec, trgovina in restavracija, ki so oddaljeni dobrih 500m hoda od parcele. Ostala infrastruktura se nahaja v Komendi ali bližnjem Kamniku. Do AC priključka Vodice je 5km vožnje, Letališče oddaljeno 8km, Kranj 15km. Parcela je zemljiškoknjižno in geodetsko urejena, kupcu bo predana brez bremen. Prodajni pogoj prodajalca je, da kupec prevzame obveznost plačila davka na promet nepremičnin. Ogled priporočamo družinam ali parom, ki želijo izkoristiti prednosti bivanja v manjšem kraju in bližino zelene okolice ter čistega okolja, hkrati pa jim je pomembna dostopnost lokacije in dobre povezave z večjimi centri.

Velikost: 619m2
Parcela: 619m2

Cena: 128,00 €/m2



Zazidljiva Posest (Križe)

Zazidljiva Posest (Križe - sredi vasi)

Prodaja

Zemljišče je ravne oblike. Priključki :elektrika, voda, kanalizacija, telefon ( optika  kmalu), so ob  parcelah.    Velikosti  in cene posameznih parcel:  410 m2 in 414 m2 - po 120 € /m2 .  423 m2 in 444 m2 - po 130 € /m2 Do parcel je predvidena služnostna pot ,ki poteka iz glavne ceste. Odlična priložnost za investitorje ali nakup posameznih parcel ! Prodajalec ima s posrednikom sklenjeno pogodbo o posredovanju v prometu z nepremičninami za plačilo 2% provizije. Pogoj prodajalca za kupca  pri nakupu nepremičnine je plačilo posredniku za opravljene storitve posredovanja v višini 2%. Kupec ob nakupu posredniku  plača 2% provizije. Vabljeni na ogled in nakup.  

Velikost: 4x 410 m2

Cena: 130,00 €/m2



Zazidljiva Posest (Medno, Stanežiče)

Zazidljiva Posest (Medno, Stanežiče)

Prodaja

V naselju Medno, ob stari cesti proti Ljubljani prodamo sklop več zazidljivih parcel primernih za gradnjo stanovanjskih hiš. Parcele so razporejene v nizu, zazidljivo področje meji na travnike oz. na kmetijska zemljišča. Dostop je predviden po poti, ki bo speljana od občinske ceste. Teren je skorajda raven, za mejo se začne spuščati proti potoku in manjšemu gozdičku, kar skupaj s kuliso hribov in gorovja v ozadju, za marsikoga predstavlja idealen kraj za bivanje. Lokacija predstavlja kombinacijo mirnega in zelenega okolja, z gozdom v bližini in odličnega izhodišča za dostop do Ljubljane ali Medvod. Trgovski centri, osnovna šola v dober kilometer oddaljenem južnem delu Medvod, ostala javna infrastruktura malenkost dalje v centru mesta. Je tudi odlično izhodišče za rekreacijo in izlete v naravo. Priložnost za investitorja s pogledom naprej in razvoj področja v smeri zaželenega, trajnostnega bivalnega okolja.

Parcela: 3347m2

Cena: 569.000,00 €



Zazidljiva Posest (Stanežiče-Medno-Seničica)

Zazidljiva Posest (Stanežiče-Medno-Seničica)

Prodaja

Med naseljema Medno in Seničica, ob stari cesti proti Ljubljani prodamo parcelo primerno za gradnjo stanovanjske hiše. Parcela leži ob občinski meji z MOL, na teritoriju občine Medvode, upravna enota Ljubljana. Parcela je pravilne oblike, teren skorajda popolnoma raven, trenutno v naravi travnik. Dostop zagotovljen po poti, ki bo speljana od občinske ceste. Lokacija predstavlja kombinacijo mirnega in zelenega okolja, z gozdom v bližini in odličnega izhodišča za dostop do Ljubljane ali Medvod. Trgovski center, osnovna šola v dober kilometer oddaljenem južnem delu Medvod, ostala javna infrastruktura malenkost dalje v centru mesta. Je tudi odlično izhodišče za rekreacijo in izlete v naravo. Posest je zemljiškoknjižno urejena, kupcu bo predana brez bremen. Ponudbeni pogoj prodajalca je, da kupec prevzame polovico stroška za posredovanje, kar znese 2% od pogodbene vrednosti nepremičnine (ddv na provizijo se ne zaračuna). Nakup preko naše agencije vam zagotavlja varnost pri prenosu lastništva, v ceno provizije pa so razen bančnih, vključeni tudi vsi stroški prenosa!

Parcela: 713m2

Cena: 170,00 €/m2



Zazidljiva Posest (Zgornje Bitnje)

Zazidljiva Posest (Zgornje Bitnje - 300 m od glavne ceste)

Prodaja

Parceli imata dovoljenje za gradnjo od Agencije RS za okolje. Priključki so delno že na parceli (elektrika je, za vodo je 30 m od parcele, kanalizacija in optika je v delu). Vabljeni na ogled!

Parcela: 900m2

Cena: 110,00 €/m2