Nepremičnine Gorenjska

Dvostanovanjska Hiša (Spodnja Besnica)

Dvostanovanjska Hiša (Spodnja Besnica - Pešnica)

Prodaja

Razporeditev prostorov: V kletnih prostorih je garaža z dvižnimi vrati na daljinsko upravljanje,delavnica s skladiščem,kurilnica z deponijo in izhodom na vrt,peč je kombinirana (na olje ali na drva ali na pelete),shramba,stopnišče; v pritličju je vetrolov,stopnišče,kabinet,kopalnica z WC,kuhinja z jedilnico,dnevna soba s kaminom in izhodom na teraso (J stran); v nadstropju je še neizdelana kopalnica,tri spalnice (od katerih ima ena že vse priključke za kuhinjo),kabinet.Dve spalnici sta z balkonom; podstreha je neizdelana -stojne višine. Pred hišo sta dva parkirišča,za hišo je velik vrt in sadovnjak ob hiši. Priključki : elektrika,vodovod,greznica,internet,telefon. Hiša je dobro grajena,izolirana z izospan opeko,perlitometom ,zgornja plošča popolnoma izolirana,delno je potrebna prenove in osvežitve. Vabljeni na ogled in UGODEN NAKUP!

Velikost: 387,3m2
Parcela: 601m2
Zgrajena: 1985

Cena: 130.000,00 €Dvostanovanjska Hiša (Zgornji Brnik)

Dvostanovanjska Hiša (Zgornji Brnik - v bližini hotela)

Prodaja

Razporeditev prostorov : Glavni vhod,predprostor z vrati v dvojno garažo,predsoba,odkoder vodijo vrata v bivalni del,druga pa v ločen spalni del.V bivalnem delu je manjša kopalnica z WC in tuš kabino,velika odprta kuhinja z jedilnico ,utility-jem in prostorna,svetla dnevna soba s panoramskimi okni in vrati z dvema izhodom na teraso in vrt ,ki obroblja dve strani hiše .V spalnem delu je spalnica,soba,kabinet in velika kopalnica.(možnost je oblikovati samostojen apartma).V kletnem prostoru pripada cca.60m2(kurilnica,shramba,manjša vinska klet,pralnica,večnamenski prostor). Hiša je delana z glinopor opeko z dodatnim 5 cm perlitom.Dnevni prostori imajo možnost ogrevanja dodatno na kmečko peč.Okna so prvotna termopan. Nepremičnina je vpisana v ZK in je brez bremen,takoj vseljiva . Lokacija je odlična,med Kranjem ,letališčem in Ljubljano . Vabljeni na ogled  stanovanja ,ki nudi resnično veliko !  

Velikost: 179m2
Parcela: 344m2
Zgrajeno leta: 1995

Cena: 169.000,00 €
Znižana cena: 149.000,00 €Dvostanovanjska Hiša (Žirovnica)

Dvostanovanjska Hiša (Žirovnica - Breznica)

Prodaja

Hiša s pogledom na Triglav je zaradi svoje velikosti in možnosti parkiranja za 5 do 6 avtomobilov zelo primerna tudi za mirne poslovne dejavnosti (obrt-atelje,masaža,zobozdravstvo,kozmetika ). Razporeditev prostorov v dvostanovanjski hiši: -V kleti (110 m2) je savna s kopalnico,dva delovna prostora,dve shrambi,pralnica in kurilnica ter prenovljena garaža za dva avtomobila; -v pritličju je svetlo trosobno stanovanje (108 m2) z dvema spalnicama,kuhinjo  in veliko jedilnico z dnevno sobo ,WC, kopalnico ,predsobo in velikim balkonom; - v prvem nadstropju je moderno trisobno stanovanje(86 m2) s tremi spalnicami,kuhinjo z jedilnico ,dnevno sobo ,kopalnico in balkonom; ogrevanje je na CK (olje),priključki so vsi.Okrog  hiše je  lepo urejena okolica ,pred hišo je še vrtna lopa za kolesa; - novozgrajeni prizidek (95 m2- leta 2008 ) z ločenim vhodom in lastnim  električnim ogrevanjem  ter napeljavo, je minimalistično opremljeno in premišljeno razporejeno (duplex) z veliko kuhinjo ,jedilnico in dnevno sobo v zgornji etaži,ter spalnico ,sobo,shrambo in prostorno kopalnico v spodnji etaži.(Cena stanovanja z vso opremo in kvalitetnim pohištvom v prizidku je 115.000 €). Vabljeni na ogled !  

Velikost: 310m2
Parcela: 661m2
Zgrajena leta: 1982
Obnovljeno: 2010

Cena: 259.000,00Ostalo Hiša (Gozd Martuljek)

Ostalo Hiša (Gozd Martuljek - Gozd Martuljek ,mirna lokacija)

Prodaja

Razporeditev prostorov: V prvi etaži je kuhinja,WC,soba z izhodom na vrt,pralnica,kurilnica ,shramba; v drugi etaži je dvosobno stanovanje s predsobo,dnevno sobo,spalnico ,WC,kopalnico in balkonom, v tretji etaži je trosobno stanovanje s predsobo,spalnico ,kabinetom ,kopalnico,dnevno sobo in balkonom, v prizidku z ločenim vhodom sta dve garsonjeri po cca 25 m2.(spodnja ima tudi izhod v atrij). Garsonjeri je možno predelati v samostojno stanovanjsko enoto (duplex). Ogrevanje je s CK na olje in kamin ,ter peči na trda goriva.Priključki so vsi.Garsonjeri imata ločen odštevalni števec. Oprema in pohištvo  lahko ostane. Poudarek te nepremičnine je odlična lokacija in dobra naložba ! Cena za celotno nepremičnino je 230.000,00 €  ,lahko tudi brez prizidka z dvema garsonjerama.( -100.000 €). Vabljeni na ogled !

Velikost: 160m2
Parcela: 400m2
Zgrajena leta: 1990

Cena: 130,00 €Samostojna Hiša (Križna gora)

Samostojna Hiša (Križna gora - Križna gora)

Prodaja

Z velikim občutkom in ljubeznijo narejena replika stare kmečke hiše z gospodarskim poslopjem in dvoriščem je čudovito umeščena v naravno okolje s potokom na nasprotni strani . Hiša je opremljena avtentično,z mnogimi detajli , v duhu preteklega časa. Razporeditev v hiši: - kletni prostor: garaža,predprostor,soba,kurilnica, - v pritličju je veža,kopalnica z WC,kuhinja in kmečka hiša, - v mansardi je na galeriji odprt dnevni prostor, dve spalnici in WC. Za hišo je urejeno dvorišče s priročno shrambo in vrt. Ob hiši je brunarica -  gospodarsko poslopje (kujavn k) z drvarnico . Ogrevanje je s CK (peč je kombinirana na olje in na trda goriva),kmečka peč in s sončnimi kolektorju. Priključki so vsi ( elektrika,troprekatna greznica, naravni izvir vode). Oprema in pohištvo po dogovoru. Hiša je vestno oskrbovana in je primerna za takojšno vselitev. Še posebej primerna za vse ljubitelje in poznavalce  stare kulturne dediščine . IZJEMNA PRILOŽNOST ! Lokacija : 6 km iz Škofje Loke. Vabljeni na ogled!

Velikost: 173m2
Parcela: 652m2
Leto izgradnje: 1995

Cena: 160.000,00 €