Nepremičnine Gorenjska

2,5-sobno Stanovanje (Kranj)

2,5-sobno Stanovanje (Kranj - Planina III)

Prodaja

Ogrevanje na CK toplovod,vsi priključki so,parkirišče pred blokom.Talne obloge so :parket,laminat,ker.ploščice in PVC plošče.Vsa infrastruktura je v bližini,odlična lokacija.Vabljeni na ogled

Velikost: 75,50m2
Zgrajeno leta: 1986

Cena: 105.000,00 €2,5-sobno Stanovanje (Sajovčevo naselje)

2,5-sobno Stanovanje (Sajovčevo naselje - Sajovčevo naselje)

Prodaja

Stanovanje se nahaja v mirnem predelu Šenčurja s prekrasnim pogledom na okoliške hribe.V bližini je vsa potrebna infrastruktura (šola,vrtec,lekarna,trgovina,špotna igrišča...) Razpored prostorov: prostorna spalnica,kopalnica z WC,kuhinja z jedilnico,dnevna soba,otroška sobica,,hodnik in manjši garderobni prostor.V kletnih prostorih je še velika shramba,skupna kolesarnica.Pred stavbo je zadostno štev  ilo parkirnih mest. Vabljeni na ogled!  

Velikost: 76,20m2
Zgrajeno leta: 2005

Cena: 108.900,00 €2,5-sobno Stanovanje (Zapuže)

2,5-sobno Stanovanje (Zapuže - Zapuže)

Prodaja

Stanovanje je bilo leta 2009 obnovljeno (kuhinja,dnevna soba,kopalnica in predprostor).Neto tlorisne površine je 66,50 m2,uporabne površine pa 48,50 m2; terasa z atrijem je (7,10 m2 in 20 m2 ),velikost shrambe v kleti pa je 6,40 m2.Stanovanju pripada tudi pokrito parkirno mesto pred stavbo. Razporeditev prostorov: predsoba,kopalnica z WC,otroška soba,spalnica,kuhinja z jedilnico in dnevna soba z izhodom na teraso in atrij.Le ta je delno pokrit in ograjen ,tako ,da nudi potreb no zasebnost in užitek v bivanju na prostem v toplih dneh. Ogrevanje je na lastno CK na plin.(nizki mesečni stroški),priključki so vsi. Stanovanje prodajamo opremljeno (kvalitetna oprema in pohištvo) Okolica je urejena in mirna:bližina šole ,vrtca ... Stanovanje je primerno tako za mlade družine kot za starejše.  

Velikost: 66,5m2
Zgrajeno leta: 1999
Obnovljeno: 2009

Cena: 102.000,00 €3-sobno Izberite vrsto nepremičnine (Kranj)

3-sobno Izberite vrsto nepremičnine (Kranj - nasproti porodnišnice)

Prodaja

Razporeditev prostorov:Predsoba,kopalnica z WC (masažna kad),odprt dnevno bivalni del v dveh nivojih s kuhinjo,jedilnico in dnevno sobo,velika spalnica,prostorna otroška soba (v dveh nivojih)in hodnik z vgradno omaro,shramba v kleti,skupna kolesarnica,parkirišče pred stavbo z zapornico,dvigalo,domofon.videonadzor. Ogrevanje je CK daljinsko,priključki so vsi. Stanovanje je v celoti obnovljeno(instalacije,podi(laminat,tekstila obloga,ploščice),stene (delno obložene s kamnom),okna ,vrata. Stavba je kvalitetno protipotresno grajena,z zakloniščem. Na stavbi je obnovljena streha,fasada predvidena v tem letu.Vsa infrastruktura je poleg.Sprehajalne poti nekaj minut od stanovanja,mestno jedro prav tako. Stanovanje je primerno za vse,ki si želijo nekaj več! Vredno nakupa. Vabljeni na ogled!

Velikost: 127m2
Parcela: 31m2
Zgrajeno leta: 1977
Obnovljeno: 2007

Cena: 200.000,00
Znižana cena: 186.000,003-sobno Stanovanje (Britof)

3-sobno Stanovanje (Britof - Britof)

Prodaja

Razgibano ,svetlo stanovanje v lični ,pet- stanovanjski stavbi se nahaja v dveh nivojih: V spodnji etaži je predsoba,otroška soba,kopalnica (WC ,kopalna kad,bide),ki ima okno in prostoren dnevno -bivalni del s kuhinjo ,jedilnico in dnevno sobo z izhodom na balkon ,odkoder je lep pogled na okoliške hribe.V zgornji etaži je še spalnica in kabinet.V stanovanju je tudi klima,ki deluje v obeh etažah.Po tleh je parket,vhodna vrata so proti vlomna. Stanovanju pripada še shramba v kleti (6,1 m2) z oknom in skupna kolesarnica.Pred objektom je lastniško parkirno mesto in dovolj dodatnih parkirišč. Mesečni stroški so nizki,ločeni so števci za vodo ,elektriko in ogrevanje. Vabljeni na ogled !  

Velikost: 71,43m2
Zgrajena leta: 2005

Cena: 112.900,00 €