Nepremičnine Gorenjska

Dvostanovanjska Hiša (Spodnja Besnica)

Dvostanovanjska Hiša (Spodnja Besnica - Pešnica)

Prodaja

Razporeditev prostorov: V kletnih prostorih je garaža z dvižnimi vrati na daljinsko upravljanje,delavnica s skladiščem,kurilnica z deponijo in izhodom na vrt,peč je kombinirana (na olje ali na drva ali na pelete),shramba,stopnišče; v pritličju je vetrolov,stopnišče,kabinet,kopalnica z WC,kuhinja z jedilnico,dnevna soba s kaminom in izhodom na teraso (J stran); v nadstropju je še neizdelana kopalnica,tri spalnice (od katerih ima ena že vse priključke za kuhinjo),kabinet.Dve spalnici sta z balkonom; podstreha je neizdelana -stojne višine. Pred hišo sta dva parkirišča,za hišo je velik vrt in sadovnjak ob hiši. Priključki : elektrika,vodovod,greznica,internet,telefon. Hiša je dobro grajena,izolirana z izospan opeko,perlitometom ,zgornja plošča popolnoma izolirana,delno je potrebna prenove in osvežitve. Vabljeni na ogled in UGODEN NAKUP!

Velikost: 387,3m2
Parcela: 601m2
Zgrajena: 1985

Cena: 130.000,00 €Dvostanovanjska Hiša (Struževo)

Dvostanovanjska Hiša (Struževo - Struževo)

Prodaja

Razporeditev prostorov: v 1.nadstropju:vhod s predprostorom,prostorno predsobo, spalnico z izhodom na teraso,novo kopalnico z WC,drugo spalnico z izhodom na teraso in otroško sobo. Stopnišče vodi do medetaže kjer je prijeten ,velik dnevno bivalni del s kuhinjo (izdelana po meri) in jedilnim delom ter dnevno sobo z izhodom na balkon in s kopalnico z WC. na vrhu stopnišča,ki vodi na še neizdelano podstreho ,cca 40 m2,(položeni so že estrihi),je urejen likalni kotiček. Hiši pripada še del vrta in pripadajoče zemljišče ob stavbi,garaža in dva parkirna prostora. Ogrevanje je :CK na olje ali na trda goriva,možnost tudi priključitve na plinsko omrežje.Stanovanje ni etažirano. Priključki so vsi (optični kabel).Vsa potrebna infrastruktura je v bližini. Vabljeni na ogled!  

Velikost: 170m2
Parcela: 170m2
Zgrajena: 1974
Obnovljena: 2005

Cena: 150.000,00 €
Znižana cena: 127.000,00 €Dvostanovanjska Hiša (Zgornji Brnik)

Dvostanovanjska Hiša (Zgornji Brnik - v bližini hotela)

Prodaja

Razporeditev prostorov : Glavni vhod,predprostor z vrati v dvojno garažo,predsoba,odkoder vodijo vrata v bivalni del,druga pa v ločen spalni del.V bivalnem delu je manjša kopalnica z WC in tuš kabino,velika odprta kuhinja z jedilnico ,utility-jem in prostorna,svetla dnevna soba s panoramskimi okni in vrati z dvema izhodom na teraso in vrt ,ki obroblja dve strani hiše .V spalnem delu je spalnica,soba,kabinet in velika kopalnica.(možnost je oblikovati samostojen apartma).V kletnem prostoru pripada cca.60m2(kurilnica,shramba,manjša vinska klet,pralnica,večnamenski prostor). Hiša je delana z glinopor opeko z dodatnim 5 cm perlitom.Dnevni prostori imajo možnost ogrevanja dodatno na kmečko peč.Okna so prvotna termopan. Nepremičnina je vpisana v ZK in je brez bremen,takoj vseljiva . Lokacija je odlična,med Kranjem ,letališčem in Ljubljano . Vabljeni na ogled  stanovanja ,ki nudi resnično veliko !  

Velikost: 179m2
Parcela: 344m2
Zgrajeno leta: 1995

Cena: 169.000,00 €
Znižana cena: 159.000,00 €Dvostanovanjska Hiša (Žirovnica)

Dvostanovanjska Hiša (Žirovnica - Breznica)

Prodaja

Hiša s pogledom na Triglav je zaradi svoje velikosti in možnosti parkiranja za 5 do 6 avtomobilov zelo primerna tudi za mirne poslovne dejavnosti (obrt-atelje,masaža,zobozdravstvo,kozmetika ). Razporeditev prostorov v dvostanovanjski hiši: -V kleti (110 m2) je savna s kopalnico,dva delovna prostora,dve shrambi,pralnica in kurilnica ter prenovljena garaža za dva avtomobila; -v pritličju je svetlo trosobno stanovanje (108 m2) z dvema spalnicama,kuhinjo  in veliko jedilnico z dnevno sobo ,WC, kopalnico ,predsobo in velikim balkonom; - v prvem nadstropju je moderno trisobno stanovanje(86 m2) s tremi spalnicami,kuhinjo z jedilnico ,dnevno sobo ,kopalnico in balkonom; ogrevanje je na CK (olje),priključki so vsi.Okrog  hiše je  lepo urejena okolica ,pred hišo je še vrtna lopa za kolesa; - novozgrajeni prizidek (95 m2- leta 2008 ) z ločenim vhodom in lastnim  električnim ogrevanjem  ter napeljavo, je minimalistično opremljeno in premišljeno razporejeno (duplex) z veliko kuhinjo ,jedilnico in dnevno sobo v zgornji etaži,ter spalnico ,sobo,shrambo in prostorno kopalnico v spodnji etaži.(Cena stanovanja z vso opremo in kvalitetnim pohištvom v prizidku je 115.000 €). Vabljeni na ogled !  

Velikost: 310m2
Parcela: 661m2
Zgrajena leta: 1982
Obnovljeno: 2010

Cena: 259.000,00Dvostanovanjska Hiša (Žirovnica)

Dvostanovanjska Hiša (Žirovnica - sredi vasi)

Prodaja

Hiša se nahaja v središču vasi z vso infrastrukturo v bližini (trgovina,pošta,zdravstveni  dom,šola ).Ima dva samostojna stanovanja z ločenima vhodoma. Stanovanje v pritličju meri 93 m2,je v celoti podkleteno in ima ogrevanje na CK na trda goriva z možnostjo tudi na oljeRazporeditev prostorov:predsoba s hodnikom,kuhinja z jedilnico (kaminska peč),dnevna soba,kopalnica in dve spalnici ter shramba.Hiša ima na eni strani vhod,na drugi strani pa izhod na vrt. V nadstropju se nahaja še drugo stanovanje v izmeri 42 m2 z balkonom ,predsobo,kuhinjo z jedilnico ,manjšo sobo,dnevno sobo in kopalnico. V spodnji etaži je klet kjer je kurilnica,shramba,,delavnica in večnamenska soba.Na SV delu se nahaja velika garaža. Okrog hiše je lepo urejen vrt z okrasnim grmičevjem ,zelenico in z živo mejo s cipresami. Stanovanje prodajamo opremljeno. Na hiši je bila leta 2008 zamenjana nova streha. Vabljeni na ogled.

Velikost: 182m2
Parcela: 800m2
Zgrajena: 1900
Obnovljena: 1975

Cena: 140.000,00 €