Nepremičnine Gorenjska

Samostojna Hiša (Sebenje)

Samostojna Hiša (Sebenje - na robu vasi)

Prodaja

Velikost nepremičnine je skupaj z garažo 195 m2. Priključki so vsi. Hiša je izolirana (15 cm ) in ima fasado. Razporeditev prostorov: V kleti ,ki je do polovice v zemlji  ,se nahaja garaža, kurilnica (kombinirana peč ), shramba, soba in hodnik. V drugi etaži je kuhinja, dnevna soba z izhodom na balkon in naprej na teraso, kopalnica z WC; v tretji etaži so predvidene tri spalnice z dvema balkonoma, kopalnica z WC in hodnik. Vabljeni na ogled in nakup.

Velikost: 195m2
Parcela: 696m2
Zgrajena: 2007

Cena: 185.000,00 €Samostojna Hiša (Zg. Besnica)

Samostojna Hiša (Zg. Besnica - sončna lokacija)

Prodaja

Hiša je bila  1984 leta  v celoti obnovljena ,(razen zunanjih sten) z novo streho, napravljeno drenažo (1,5 m v globino), izolacija fasade, centralna kurjava (peč na drva ozir. na olje), nova električna napeljava. Vhod v hišo je spredaj in zadaj. Spredaj je pred vhodom nadstrešek. Za vhodom je hodnik, stopnišče, dnevna soba, kuhinja, spalnica, kopalnica z WC, kurilnica in klet. V nadstropju sta dve spalnici s frčado. V hiši so vsi priključki. Dvorišče je na obeh straneh hiše. Poleg je napravljen nadstrešek za avto, zadaj pa je pokrita garaža in prostor za delavnico. Parcelo na zadnji strani razmejuje potoček. Hiša je na izredno sončni lokaciji z odprtim pogledom  vse do gozda. Vabljeni na ogled.

Velikost: 140m2
Parcela: 800m2
Zgrajena : 1953
Obnovljeno: 1984

Cena: 115.000,00 €Samostojna Izberite vrsto nepremičnine (Dolžanova soteska)

Samostojna Izberite vrsto nepremičnine (Dolžanova soteska - Dolina)

Prodaja

Novejša hiša je dimenzije 8 x13 m. Razporeditev : v pritličju je 8x7 m velik prostor ,višine 3 m in je predviden za izvajanje komercialne dejavnosti, (zaključna gradbena dela še niso izvedena), v nadstropju je dokončano 3-sobno stanovanje in neizdelana  mansarda. Ogrevanje je možno z dvema kurilnima napravama : na trda goriva  ali  na kurilno olje. Priključki so vsi: elektrika,telefon, internet,vodovod Ostala objekta :(stara hiša dimenzije 8x 12 m , pokrit kozolec 12x 6 m ), sta potrebna temeljite obnove ali pa sta primerna za nadomestno gradnjo,saj sta na lepih lokacijah. - Opcija je tudi nakup samo nove hiše s cca. 1400 m2 zemlje .( zemljišče neposredno okrog hiše in trikotnik severno od hiše i zahodno/severno od dovozne ceste).  V  tem primeru je cena 149.000 eur.   Vabljeni na ogled !

Velikost: 156m2
Parcela: 38000m2
Leto izgradnje: 1999

Cena: 169.000,00 €Samostojna Vikend (Ambrož pod Krvavcem)

Samostojna Vikend (Ambrož pod Krvavcem - Stiška vas)

Prodaja

Idealno za vse ljubitelje narave ! Hiša je na sončni lokaciji v manjšem naselju vikendov in zagotavlja veliko miru in možnost sprehodov in pohodov po okolici ter smučanja na Krvavcu. Razporeditev prostorov: V pritličju hiše je garaža,shramba,kurilnica in stopnišče,ki vodi v bivalni del v visokem pritličju z dnevno sobo s kaminom in balkonom,kuhinjo in kopalnico.V nadstropju so tri spalnice z balkonom in hodnikom. Ogrevanje je možno s CK na olje in na trda goriva (kamin).V hiši je telefonski priključek,vodovod (komunalno urejen). Okrog hiše je urejen vrt s kozolcem. Možna je tudi menjava za stanovanje v Ljubljani. Vabljeni na ogled !

Velikost: 130m2
Parcela: 400m2
Zgrajeno: 1980

Cena: 125.000,00 €
Znižana cena: 120.000,00 €Samostojna Vikend (Apno)

Samostojna Vikend (Apno - 5 km od smučišča Krvavec)

Prodaja

Vikend je v spodnjem delu zidan,zgoraj je grajen iz brun.Je dobro izoliran ( nova streha in fasada- 8 cm ). Razpored prostorov: V pritličju je kuhinja z jedilnico in kopalnica,v nadstropju se razprostira dnevni prostor s priročno kuhinjo,WC in balkon,v mansardi pa spalnica z balkonom. Ob hiši je pokrita garaža,drvarnica in hišica za orodje,manjši vrt in nekaj sadnih dreves. Hiša je idealna za uživanje v naravi. Vsa infrastruktura se nahaja v Cerkljah,do koder je 15 min z avtom. Vabljeni na ogled!

Velikost: 91m2
Parcela: 710m2
Zgrajena: 1978
Obnovljena: 2010

Cena: 155.000,00 €