Nepremičnine Gorenjska

Ostalo Hiša (Gozd Martuljek)

Ostalo Hiša (Gozd Martuljek - Gozd Martuljek ,mirna lokacija)

Prodaja

Razporeditev prostorov: V prvi etaži je kuhinja,WC,soba z izhodom na vrt,pralnica,kurilnica ,shramba; v drugi etaži je dvosobno stanovanje s predsobo,dnevno sobo,spalnico ,WC,kopalnico in balkonom, v tretji etaži je trosobno stanovanje s predsobo,spalnico ,kabinetom ,kopalnico,dnevno sobo in balkonom, v prizidku z ločenim vhodom sta dve garsonjeri po cca 25 m2.(spodnja ima tudi izhod v atrij). Garsonjeri je možno predelati v samostojno stanovanjsko enoto (duplex). Ogrevanje je s CK na olje in kamin ,ter peči na trda goriva.Priključki so vsi.Garsonjeri imata ločen odštevalni števec. Oprema in pohištvo  lahko ostane. Poudarek te nepremičnine je odlična lokacija in dobra naložba ! Cena za celotno nepremičnino je 230.000,00 €  ,lahko tudi brez prizidka z dvema garsonjerama.( -100.000 €). Vabljeni na ogled !

Velikost: 160m2
Parcela: 400m2
Zgrajena leta: 1990

Cena: 130,00 €Samostojna Hiša (Križna gora)

Samostojna Hiša (Križna gora - Križna gora)

Prodaja

Z velikim občutkom in ljubeznijo narejena replika stare kmečke hiše z gospodarskim poslopjem in dvoriščem je čudovito umeščena v naravno okolje s potokom na nasprotni strani . Hiša je opremljena avtentično,z mnogimi detajli , v duhu preteklega časa. Razporeditev v hiši: - kletni prostor: garaža,predprostor,soba,kurilnica, - v pritličju je veža,kopalnica z WC,kuhinja in kmečka hiša, - v mansardi je na galeriji odprt dnevni prostor, dve spalnici in WC. Za hišo je urejeno dvorišče s priročno shrambo in vrt. Ob hiši je brunarica -  gospodarsko poslopje (kujavn k) z drvarnico . Ogrevanje je s CK (peč je kombinirana na olje in na trda goriva),kmečka peč in s sončnimi kolektorju. Priključki so vsi ( elektrika,troprekatna greznica, naravni izvir vode). Oprema in pohištvo po dogovoru. Hiša je vestno oskrbovana in je primerna za takojšno vselitev. Še posebej primerna za vse ljubitelje in poznavalce  stare kulturne dediščine . IZJEMNA PRILOŽNOST ! Lokacija : 6 km iz Škofje Loke. Vabljeni na ogled!

Velikost: 173m2
Parcela: 652m2
Leto izgradnje: 1995

Cena: 160.000,00 €Samostojna Hiša (Na robu naselja ,ob gozdu)

Samostojna Hiša (Na robu naselja ,ob gozdu - bližina Ljubljane,Kranja,letališča)

Prodaja

Klasično grajena hiša, ki je permanentno vzdrževana z obnovljeno fasado (l.1998), streho (l.2014), dimnikom ,ter novimi vgrajenimi vhodnimi in garažnimi vrati. Razporeditev prostorov: Hiša je lahko eno,dvo ali trostanovanjska (z izdelavo mansarde). V kletni etaži  je garaža, kurilnica,pralnica in delavnica; Stopnišče v hiši povezuje vse etaže z možnostjo dveh  povsem ločenih stanovanj z identično razporeditvijo: predsoba -hodnik, kopalnica z WC,  dve spalnici, kuhinja z jedilnico in  dnevna soba z izhodom na balkon. Ogrevanje s CK na trda goriva ali na olje. Za hišo je vrt, pred hišo pa dvorišče z urejenim dovozom v garažo. Nepremičnina je hitro vseljiva. Vabljeni na ogled in ugoden nakup!

Velikost: 161m2
Parcela: 396m2
Zgrajena: 1972
Obnovljena: 1998

Cena: 163.000,00 €Samostojna Izberite vrsto nepremičnine (Dolžanova soteska)

Samostojna Izberite vrsto nepremičnine (Dolžanova soteska - Dolina)

Prodaja

Novejša hiša je dimenzije 8 x13 m. Razporeditev : v pritličju je 8x7 m velik prostor ,višine 3 m in je predviden za izvajanje komercialne dejavnosti, (zaključna gradbena dela še niso izvedena), v nadstropju je dokončano 3-sobno stanovanje in neizdelana  mansarda. Ogrevanje je možno z dvema kurilnima napravama : na trda goriva  ali  na kurilno olje. Priključki so vsi: elektrika,telefon, internet,vodovod Ostala objekta :(stara hiša dimenzije 8x 12 m , pokrit kozolec 12x 6 m ), sta potrebna temeljite obnove ali pa sta primerna za nadomestno gradnjo,saj sta na lepih lokacijah. - Opcija je tudi nakup samo nove hiše s cca. 1400 m2 zemlje .( zemljišče neposredno okrog hiše in trikotnik severno od hiše i zahodno/severno od dovozne ceste).  V  tem primeru je cena 149.000 eur.   Vabljeni na ogled !

Velikost: 156m2
Parcela: 38000m2
Leto izgradnje: 1999

Cena: 169.000,00 €Samostojna Vikend (Ambrož pod Krvavcem)

Samostojna Vikend (Ambrož pod Krvavcem - Stiška vas)

Prodaja

Idealno za vse ljubitelje narave ! Hiša je na sončni lokaciji v manjšem naselju vikendov in zagotavlja veliko miru in možnost sprehodov in pohodov po okolici ter smučanja na Krvavcu. Razporeditev prostorov: V pritličju hiše je garaža,shramba,kurilnica in stopnišče,ki vodi v bivalni del v visokem pritličju z dnevno sobo s kaminom in balkonom,kuhinjo in kopalnico.V nadstropju so tri spalnice z balkonom in hodnikom. Ogrevanje je možno s CK na olje in na trda goriva (kamin).V hiši je telefonski priključek,vodovod (komunalno urejen). Okrog hiše je urejen vrt s kozolcem. Možna je tudi menjava za stanovanje v Ljubljani. Vabljeni na ogled !

Velikost: 130m2
Parcela: 400m2
Zgrajeno: 1980

Cena: 125.000,00 €
Znižana cena: 120.000,00 €