Nepremičnine Gorenjska

Samostojna Hiša (Sebenje)

Samostojna Hiša (Sebenje - na robu vasi)

Prodaja

Velikost nepremičnine je skupaj z garažo 195 m2. Priključki so vsi. Hiša je izolirana (15 cm ) in ima fasado. Razporeditev prostorov: V kleti ,ki je do polovice v zemlji  ,se nahaja garaža, kurilnica (kombinirana peč ), shramba, soba in hodnik. V drugi etaži je kuhinja, dnevna soba z izhodom na balkon in naprej na teraso, kopalnica z WC; v tretji etaži so predvidene tri spalnice z dvema balkonoma, kopalnica z WC in hodnik. Vabljeni na ogled in nakup.

Velikost: 195m2
Parcela: 696m2
Zgrajena: 2007

Cena: 185.000,00 €Samostojna Hiša (Zg. Besnica)

Samostojna Hiša (Zg. Besnica - sončna lokacija)

Prodaja

Hiša je bila  1984 leta  v celoti obnovljena ,(razen zunanjih sten) z novo streho, napravljeno drenažo (1,5 m v globino), izolacija fasade, centralna kurjava (peč na drva ozir. na olje), nova električna napeljava. Vhod v hišo je spredaj in zadaj. Spredaj je pred vhodom nadstrešek. Za vhodom je hodnik, stopnišče, dnevna soba, kuhinja, spalnica, kopalnica z WC, kurilnica in klet. V nadstropju sta dve spalnici s frčado. V hiši so vsi priključki. Dvorišče je na obeh straneh hiše. Poleg je napravljen nadstrešek za avto, zadaj pa je pokrita garaža in prostor za delavnico. Parcelo na zadnji strani razmejuje potoček. Hiša je na izredno sončni lokaciji z odprtim pogledom  vse do gozda. Vabljeni na ogled.

Velikost: 140m2
Parcela: 800m2
Zgrajena : 1953
Obnovljeno: 1984

Cena: 115.000,00 €
Znižana cena: 99.000,00 €Soba Garaža (Zlato polje)

Soba Garaža (Zlato polje - v bližini zdravstvenega doma)

Prodaja

Odlična lokacija,možnost dodatnega parkiranja pred garažo,zaradi končne lege .

Velikost: 12m2
Zgrajena: 1963

Cena: 9.000,00 €Vrstna Hiša (Lesce)

Vrstna Hiša (Lesce - mirno naselje enodružinskih hiš)

Prodaja

Hiša je bila v letu 2006 v celoti  obnovljena  z dograjenim mansardnim delom kjer se nahajata spalnici in kopalnica. Sicer so bili menjani tlaki ,okna,vrata, vse instalacije,dodatna izolacija ,CK (peč na olje ), možnost priključitve na  plin, saj  je priključek  že ob hiši. Razporeditev prostorov: Predsoba, kurilnica- shramba, WC,odprt bivalni del skuhinjo, jedilnico in dnevna sobo(kamin na trda goriva) z izhodom v atrij. V mansardi sta dve spalnici in velika kopalnica s tuš kabino in banjo. V kleti je manjsa shramba. Priključki so vsi, pred hišo sta dva parkirna mesta. Vsa infrastruktura je v neposredni bližini (šola,vrtec,trgovina,avtobusna postaja, par minut do avtoceste ), lepa peš pot do Bleda... Vabljeni na ogled in nakup !

Velikost: 95m2
Parcela: 117m2
Zgrajena: 1950
Obnovljena: 2006

Cena: 135.000,00 €Zazidljiva Izberite vrsto nepremičnine (Ambrož pod Krvavcem)

Zazidljiva Izberite vrsto nepremičnine (Ambrož pod Krvavcem - naselje počitniških hiš)

Prodaja

1.176 m2, zazidljiva, Parcela leži na sončni lokaciji, ki je sicer na klancu, a je že zravnana. Okrog so zgrajeni vikendi. Do parcele je urejena as

Parcela: 1176m2

Cena: 60,00 €/m2