Nepremičnine Gorenjska

Dvostanovanjska Hiša (Žirovnica)

Dvostanovanjska Hiša (Žirovnica - Breznica)

Prodaja

Hiša s pogledom na Triglav je zaradi svoje velikosti in možnosti parkiranja za 5 do 6 avtomobilov zelo primerna tudi za mirne poslovne dejavnosti (obrt-atelje,masaža,zobozdravstvo,kozmetika ). Razporeditev prostorov v dvostanovanjski hiši: -V kleti (110 m2) je savna s kopalnico,dva delovna prostora,dve shrambi,pralnica in kurilnica ter prenovljena garaža za dva avtomobila; -v pritličju je svetlo trosobno stanovanje (108 m2) z dvema spalnicama,kuhinjo  in veliko jedilnico z dnevno sobo ,WC, kopalnico ,predsobo in velikim balkonom; - v prvem nadstropju je moderno trisobno stanovanje(86 m2) s tremi spalnicami,kuhinjo z jedilnico ,dnevno sobo ,kopalnico in balkonom; ogrevanje je na CK (olje),priključki so vsi.Okrog  hiše je  lepo urejena okolica ,pred hišo je še vrtna lopa za kolesa; - novozgrajeni prizidek (95 m2- leta 2008 ) z ločenim vhodom in lastnim  električnim ogrevanjem  ter napeljavo, je minimalistično opremljeno in premišljeno razporejeno (duplex) z veliko kuhinjo ,jedilnico in dnevno sobo v zgornji etaži,ter spalnico ,sobo,shrambo in prostorno kopalnico v spodnji etaži.(Cena stanovanja z vso opremo in kvalitetnim pohištvom v prizidku je 115.000 €). Vabljeni na ogled !  

Velikost: 310m2
Parcela: 661m2
Zgrajena leta: 1982
Obnovljeno: 2010

Cena: 259.000,00Ostalo Hiša (Gozd Martuljek)

Ostalo Hiša (Gozd Martuljek - Gozd Martuljek ,mirna lokacija)

Prodaja

Razporeditev prostorov: V prvi etaži je kuhinja,WC,soba z izhodom na vrt,pralnica,kurilnica ,shramba; v drugi etaži je dvosobno stanovanje s predsobo,dnevno sobo,spalnico ,WC,kopalnico in balkonom, v tretji etaži je trosobno stanovanje s predsobo,spalnico ,kabinetom ,kopalnico,dnevno sobo in balkonom, v prizidku z ločenim vhodom sta dve garsonjeri po cca 25 m2.(spodnja ima tudi izhod v atrij. Garsonjeri je možno predelati v samostojno stanovanjsko enoto (duplex). Ogrevanje je s CK na olje in kamin ,ter peči na trda goriva.Priključki so vsi.Garsonjeri imata ločen odštevalni števec. Oprema in pohištvo  lahko ostane. Poudarek te nepremičnine je odlična lokacija in dobra naložba ! Cena za celotno nepremičnino je 230.000,00 €  in 100.000 € za prizidek z garsonjerama. Vabljeni na ogled !

Velikost: 240m2
Parcela: 540m2
Zgrajena leta: 1990

Cena: 230,00 €Samostojna Hiša (Begunje)

Samostojna Hiša (Begunje - sredi vasi)

Prodaja

Razporeditev : V spodnjem delu je kuhinja z jedilnico,WC,kopalnica in dnevna soba ,v nadstropju sta dve spalnici in terasa na S strani z lepim razgledom . Možna je dograditi še en prostor cca.20 m2 in nadgraditi teraso. V večini menjana vsa okna,stanovanje je opremljeno,priključki so vsi,ogrevanje je na elektriko. Hiša je locirana v mirnem delu vasi v bližini potoka in je takoj vseljiva V bližini je Bled,Radovljica,AC priključek. Vabljeni na ogled !  

Velikost: 73m2
Parcela: 260m2
Zgrajena: 1950
Obnovljena: 2012

Cena: 65.000,00 €Samostojna Hiša (Gozd Martuljek)

Samostojna Hiša (Gozd Martuljek - naselje vikendov)

Prodaja

Razporeditev prostorov: V spodnji etaži je garaža,WC,kurilnica (peč na olje in panterm,sanitarna voda je ogrevana s sončnimi kolektorji),soba,shramba -klet,drvarnica; v pritličju je predsoba,,hodnik,kopalnica -banja in WC ,kuhinja z jedilnico in dnevna soba (kamin) z izhodom na dve tarasi od koder je čudovit razgled na Špikovo skupino , zgoraj je hodnik,WC s tušem,dve spalnici in kabinet ,balkon (pogled na Špikovo skupino). Priključki so vsi. Hiša je zelo dobro vzdrževana , umeščena je sredi zelenja v mirnem okolju vikendov in je orientirana na J-Z stran z veliko sonca. Okrog poslopja je velik vrt s sadovnjakom in gospodarsko poslopje. Sama lokacija nudi kar največ užitkov v neokrnjeni naravi v Triglavskem narodnem parku,kolesarjenje,hribolazenje,pohode,smučanje,gobarjenje V neposredni bližini je Kranjska gora,Italija,Avstrija Vabljeni na ogled !  

Velikost: 125m2
Parcela: 1400m2
Leto izgradnje: 1978

Cena: 199.000,00 €Samostojna Hiša (Ribno)

Samostojna Hiša (Ribno - ob gozdu)

Prodaja

Poleg je zgrajen dvojček,od katerega je en del že vseljiv(cca 200m2,s pripadajočim zemljiščem cca 170 m2) .Drug del je velikosti 111,95m2 s  7.25 m2 balkona s pripadajočim zemljiščem- 140 m2.Cena kot zgoraj.Finančni pogoji :po dogovoru. Primerno za vse ljubitelje narave,miru ...V bližini je gozd in veliko sprehajalnih poti.Neposredna bližina letovišča Bled! Vabljeni na ogled !  

Velikost: 186m2
Parcela: 480m2
Zgrajeno leta: 2012

Cena: 295.000,00 €