Nepremičnine Gorenjska

Dvojček Hiša (Hrušica)

Dvojček Hiša (Hrušica - na robu naselja z odprtim razgledom)

Prodaja

Razporeditev prostorov: Klet: bivalni - večnamenski prostor s predprostorom (lahko za sanitarije) ,dve shrambi,kurilnica s pečjo na olje ( možnost priključka tudi na plin,ki  je pripeljan do vrat);poleg hiše  je prizidek za garažo (11 mx3,5 m) z dvižnimi el.vrati; Pritličje:hodnik s predsobo,kuhinja z jedilnico,dnavna soba,spalnica,kopalnica  in ločen WC z oknoma,izhod na veliko pokrito teraso; Mansarda:tri spalnice,(v eni so že priključki za kuhinjo ),WC,izhod na zastekljen balkon, Na podstreho je možen dostop z montažnimi stopnicami. Za hišo je lep ozelenel atrij,ki se nadaljuje v sadovnjak. Hiša je skrbno oskrbovana z že  novimi okni in vhodnimi vrati in z zamenjano steho (trimo -sendvič). Izvrstna lokacija v mirnem naselju enodružinskih hiš z vso potrebno infrastrukturo v bližini in le minutko do AC priključka. Vabljeni na ogled in UGODEN NAKUP kvalitetne nepremičnine !  

Velikost: 208,80m2
Parcela: 424m2
Zgrajena leta: 1988
Obnovljeno: 2010

Cena: 155.000,00 €
Znižana cena: 138.000,00 €Dvojček Hiša (Srednja vas)

Dvojček Hiša (Srednja vas)

Prodaja

Razporeditev prostorov:Predsoba s hodnikom ( z vgradnimi omarami),kopalnica  z oknom , otroška soba,spalnica in shramba .Odprt dnevno bivalni del z veliko svetlobe in sonca vsebuje kuhinjo,ki se nadaljuje v jedilnico in naprej v dnevno sobo ,od koder je izhod na teraso in vrt. Pred vhodom na vrt je ličen ,pokrit nadstrešek za  avto , dodatno še parkirišče za goste. Odlični sosedski odnosi! Vabljeni na ogled simpatične in prijazne hiše.  

Velikost: 90m2
Parcela: 300m2
Leto izgradnje: 2004

Cena: 174.000,00
Znižana cena: 155.000,00Dvostanovanjska Hiša (Kranj)

Dvostanovanjska Hiša (Kranj - Orehek)

Prodaja

V kletnem prostoru sta dve shrambi in kurilnica s pečjo  za CK (na olje in na trda goriva);gretje je ločeno po etažah. V prvem nadstropju je 100 m2 veliko trisobno stanovanje s kuhinjo,kopalnico z WC,tri sobe,hodnik , V mansardi je 73 m2 veliko trisobno stanovanje s hodnikom,kopalnico z WC,kuhinjo z dnevno sobo,dvema spalnicama in kabinetom. Pred hišo je dvorišče in lesena lopa z dvema garažama. Leta 1988 je bila obnovljena fasada inokna,leta 1992 peč na olje,leta 2004 deln oobnovljena mansarda. možnosti nakupa: - obe etaži - vsako etažo posebej - možen je tudi najem. Vabljeni na ogled !  

Velikost: 173m2
Parcela: 250m2
Zgrajena: 1940
Obnovljena: 1988

Cena: 150.000,00 €Dvostanovanjska Hiša (Spodnja Besnica)

Dvostanovanjska Hiša (Spodnja Besnica - Pešnica)

Prodaja

Razporeditev prostorov: V kletnih prostorih je garaža z dvižnimi vrati na daljinsko upravljanje,delavnica s skladiščem,kurilnica z deponijo in izhodom na vrt,peč je kombinirana (na olje ali na drva ali na pelete),shramba,stopnišče; v pritličju je vetrolov,stopnišče,kabinet,kopalnica z WC,kuhinja z jedilnico,dnevna soba s kaminom in izhodom na teraso (J stran); v nadstropju je še neizdelana kopalnica,tri spalnice (od katerih ima ena že vse priključke za kuhinjo),kabinet.Dve spalnici sta z balkonom; podstreha je neizdelana -stojne višine. Pred hišo sta dva parkirišča,za hišo je velik vrt in sadovnjak ob hiši. Priključki : elektrika,vodovod,greznica,internet,telefon. Hiša je dobro grajena,izolirana z izospan opeko,perlitometom ,zgornja plošča popolnoma izolirana,delno je potrebna prenove in osvežitve. Vabljeni na ogled in UGODEN NAKUP!

Velikost: 387,3m2
Parcela: 601m2
Zgrajena: 1985

Cena: 130.000,00 €Dvostanovanjska Hiša (Zgornji Brnik)

Dvostanovanjska Hiša (Zgornji Brnik - v bližini hotela)

Prodaja

Razporeditev prostorov : Glavni vhod,predprostor z vrati v dvojno garažo,predsoba,odkoder vodijo vrata v bivalni del,druga pa v ločen spalni del.V bivalnem delu je manjša kopalnica z WC in tuš kabino,velika odprta kuhinja z jedilnico ,utility-jem in prostorna,svetla dnevna soba s panoramskimi okni in vrati z dvema izhodom na teraso in vrt ,ki obroblja dve strani hiše .V spalnem delu je spalnica,soba,kabinet in velika kopalnica.(možnost je oblikovati samostojen apartma).V kletnem prostoru pripada cca.60m2(kurilnica,shramba,manjša vinska klet,pralnica,večnamenski prostor). Hiša je delana z glinopor opeko z dodatnim 5 cm perlitom.Dnevni prostori imajo možnost ogrevanja dodatno na kmečko peč.Okna so prvotna termopan. Nepremičnina je vpisana v ZK in je brez bremen,takoj vseljiva . Lokacija je odlična,med Kranjem ,letališčem in Ljubljano . Vabljeni na ogled  stanovanja ,ki nudi resnično veliko !  

Velikost: 179m2
Parcela: 344m2
Zgrajeno leta: 1995

Cena: 169.000,00 €
Znižana cena: 149.000,00 €