Nepremičnine Gorenjska

Garsonjera Stanovanje (Planina jug)

Garsonjera Stanovanje (Planina jug - za Qlandijo)

Prodaja

Stanovanje je v nadstandardno zgrajeni stavbi  z dvigalom. Posebnost je tudi možnost  ogrevanja sanitarne vode s solarnimi kolektorji. Sicer je ogrevanje daljinsko s CK -toplovod.Priključki so vsi. V garsonjeri je kuhinjska niša zamaknjena  od ostalega dnevno bivalnega dela v vogalni prostor z dodatnim izhodom na balkon. Kopalnica ima tuš kabino. Stanovanju v kleti pripada tudi shramba in lastniško parkirno mesto v spodnji etaži stavbe.Pred stavbo je dovolj prostih parkirnih mest in urejena okolica. Mikrolokacija je odlična,saj je v bližini vsa potrebna infrastruktura (šola,vrtec,igrala,nakupovalni center,sprehajalne poti,center  mesta, minuto do avtoceste ). Vsa oprema in pohištvo narejeno po meri ostane v stanovanju,ki je takoj vseljivo. Vabljeni na ogled in nakup !

Velikost: 36,54m2
Zgrajena: 2009

Cena: 83.000,00 €Samostojna Hiša (Križna gora)

Samostojna Hiša (Križna gora - Križna gora)

Prodaja

Z velikim občutkom in ljubeznijo narejena replika stare kmečke hiše z gospodarskim poslopjem in dvoriščem je čudovito umeščena v naravno okolje s potokom na nasprotni strani . Hiša je opremljena avtentično,z mnogimi detajli , v duhu preteklega časa. Razporeditev v hiši: - kletni prostor: garaža,predprostor,soba,kurilnica, - v pritličju je veža,kopalnica z WC,kuhinja in kmečka hiša, - v mansardi je na galeriji odprt dnevni prostor, dve spalnici in WC. Za hišo je urejeno dvorišče s priročno shrambo in vrt. Ob hiši je brunarica -  gospodarsko poslopje (kujavn k) z drvarnico . Ogrevanje je s CK (peč je kombinirana na olje in na trda goriva),kmečka peč in s sončnimi kolektorju. Priključki so vsi ( elektrika,troprekatna greznica, naravni izvir vode). Oprema in pohištvo po dogovoru. Hiša je vestno oskrbovana in je primerna za takojšno vselitev. Še posebej primerna za vse ljubitelje in poznavalce  stare kulturne dediščine . IZJEMNA PRILOŽNOST ! Lokacija : 6 km iz Škofje Loke. Vabljeni na ogled!

Velikost: 173m2
Parcela: 652m2
Leto izgradnje: 1995

Cena: 160.000,00 €Samostojna Hiša (Sebenje)

Samostojna Hiša (Sebenje - na robu vasi)

Prodaja

Velikost nepremičnine je skupaj z garažo 195 m2. Priključki so vsi. Hiša je izolirana (15 cm ) in ima fasado. Razporeditev prostorov: V kleti ,ki je do polovice v zemlji  ,se nahaja garaža, kurilnica (kombinirana peč ), shramba, soba in hodnik. V drugi etaži je kuhinja, dnevna soba z izhodom na balkon in naprej na teraso, kopalnica z WC; v tretji etaži so predvidene tri spalnice z dvema balkonoma, kopalnica z WC in hodnik. Vabljeni na ogled in nakup.

Velikost: 195m2
Parcela: 696m2
Zgrajena: 2007

Cena: 185.000,00 €Samostojna Hiša (Zg. Besnica)

Samostojna Hiša (Zg. Besnica - sončna lokacija)

Prodaja

Hiša je bila  1984 leta  v celoti obnovljena ,(razen zunanjih sten) z novo streho, napravljeno drenažo (1,5 m v globino), izolacija fasade, centralna kurjava (peč na drva ozir. na olje), nova električna napeljava. Vhod v hišo je spredaj in zadaj. Spredaj je pred vhodom nadstrešek. Za vhodom je hodnik, stopnišče, dnevna soba, kuhinja, spalnica, kopalnica z WC, kurilnica in klet. V nadstropju sta dve spalnici s frčado. V hiši so vsi priključki. Dvorišče je na obeh straneh hiše. Poleg je napravljen nadstrešek za avto, zadaj pa je pokrita garaža in prostor za delavnico. Parcelo na zadnji strani razmejuje potoček. Hiša je na izredno sončni lokaciji z odprtim pogledom  vse do gozda. Vabljeni na ogled.

Velikost: 140m2
Parcela: 800m2
Zgrajena : 1953
Obnovljeno: 1984

Cena: 115.000,00 €Vrstna Hiša (Lesce)

Vrstna Hiša (Lesce - mirno naselje enodružinskih hiš)

Prodaja

Hiša je bila v letu 2006 v celoti  obnovljena  z dograjenim mansardnim delom kjer se nahajata spalnici in kopalnica. Sicer so bili menjani tlaki ,okna,vrata, vse instalacije,dodatna izolacija ,CK (peč na olje ), možnost priključitve na  plin, saj  je priključek  že ob hiši. Razporeditev prostorov: Predsoba, kurilnica- shramba, WC,odprt bivalni del skuhinjo, jedilnico in dnevna sobo(kamin na trda goriva) z izhodom v atrij. V mansardi sta dve spalnici in velika kopalnica s tuš kabino in banjo. V kleti je manjsa shramba. Priključki so vsi, pred hišo sta dva parkirna mesta. Vsa infrastruktura je v neposredni bližini (šola,vrtec,trgovina,avtobusna postaja, par minut do avtoceste ), lepa peš pot do Bleda... Vabljeni na ogled in nakup !

Velikost: 95m2
Parcela: 117m2
Zgrajena: 1950
Obnovljena: 2006

Cena: 135.000,00 €