Nepremičnine Gorenjska

Dvostanovanjska Hiša (Žirovnica)

Dvostanovanjska Hiša (Žirovnica - Breznica)

Prodaja

Hiša s pogledom na Triglav je zaradi svoje velikosti in možnosti parkiranja za 5 do 6 avtomobilov zelo primerna tudi za mirne poslovne dejavnosti (obrt-atelje,masaža,zobozdravstvo,kozmetika ). Razporeditev prostorov v dvostanovanjski hiši: -V kleti (110 m2) je savna s kopalnico,dva delovna prostora,dve shrambi,pralnica in kurilnica ter prenovljena garaža za dva avtomobila; -v pritličju je svetlo trosobno stanovanje (108 m2) z dvema spalnicama,kuhinjo  in veliko jedilnico z dnevno sobo ,WC, kopalnico ,predsobo in velikim balkonom; - v prvem nadstropju je moderno trisobno stanovanje(86 m2) s tremi spalnicami,kuhinjo z jedilnico ,dnevno sobo ,kopalnico in balkonom; ogrevanje je na CK (olje),priključki so vsi.Okrog  hiše je  lepo urejena okolica ,pred hišo je še vrtna lopa za kolesa; - novozgrajeni prizidek (95 m2- leta 2008 ) z ločenim vhodom in lastnim  električnim ogrevanjem  ter napeljavo, je minimalistično opremljeno in premišljeno razporejeno (duplex) z veliko kuhinjo ,jedilnico in dnevno sobo v zgornji etaži,ter spalnico ,sobo,shrambo in prostorno kopalnico v spodnji etaži.(Cena stanovanja z vso opremo in kvalitetnim pohištvom v prizidku je 115.000 €). Vabljeni na ogled !  

Velikost: 310m2
Parcela: 661m2
Zgrajena leta: 1982
Obnovljeno: 2010

Cena: 259.000,00Ostalo Hiša (Gozd Martuljek)

Ostalo Hiša (Gozd Martuljek - Gozd Martuljek ,mirna lokacija)

Prodaja

Razporeditev prostorov: V prvi etaži je kuhinja,WC,soba z izhodom na vrt,pralnica,kurilnica ,shramba; v drugi etaži je dvosobno stanovanje s predsobo,dnevno sobo,spalnico ,WC,kopalnico in balkonom, v tretji etaži je trosobno stanovanje s predsobo,spalnico ,kabinetom ,kopalnico,dnevno sobo in balkonom, v prizidku z ločenim vhodom sta dve garsonjeri po cca 25 m2.(spodnja ima tudi izhod v atrij. Garsonjeri je možno predelati v samostojno stanovanjsko enoto (duplex). Ogrevanje je s CK na olje in kamin ,ter peči na trda goriva.Priključki so vsi.Garsonjeri imata ločen odštevalni števec. Oprema in pohištvo  lahko ostane. Poudarek te nepremičnine je odlična lokacija in dobra naložba ! Cena za celotno nepremičnino je 230.000,00 €  in 100.000 € za prizidek z garsonjerama. Vabljeni na ogled !

Velikost: 240m2
Parcela: 540m2
Zgrajena leta: 1990

Cena: 230,00 €Samostojna Hiša (Ribno)

Samostojna Hiša (Ribno)

Prodaja

Poleg je zgrajen dvojček,od katerega je en del že vseljiv(cca 200m2,s pripadajočim zemljiščem cca 170 m2) .Drug del je velikosti 111,95m2 s  7.25 m2 balkona s pripadajočim zemljiščem- 140 m2.Cena kot zgoraj.Finančni pogoji :po dogovoru. Primerno za vse ljubitelje narave,miru ...V bližini je gozd in veliko sprehajalnih poti.Neposredna bližina letovišča Bled! Vabljeni na ogled !  

Velikost: 186m2
Parcela: 480m2
Zgrajeno leta: 2012

Cena: 295.000,00 €Samostojna Hiša (Spodnje Duplje)

Samostojna Hiša (Spodnje Duplje - ob robu naselja)

Prodaja

Hiša je zgrajena s kvalitetnimi vgradnimi materiali in obsega pritličje in mansardo. V pritličju je bivalni del :vhod z vetrolovom,hodnik in stopnišče,shramba,kabinet,spalnica,kopalnica z WC,dnevna soba z izhodom na teraso in naprej na vrt,jedilnica in kuhinja. V mansardnem delu so predvidene 4 spalnice,hodnik ,sanitarije,garderobna soba,francoski balkon. Priključki so vsi ,ogrevanje na toplotno črpalko ali klasično.Pred hišo je predviden nadstrešek za dva avtomobila. ZK urejeno,brez bremen. Vabljeni na ogled !

Velikost: 220m2
Parcela: 471m2
Zgrajena do 3.GR. faze: 2011

Cena: 150.000,00Samostojna Hiša (Žirovnica)

Samostojna Hiša (Žirovnica - Žirovnica)

Prodaja

Hiša je bila postopoma v celoti obnovljena :obe kopalnici,kuhinja,okna,vrata,streha in fasada. Razpored prostorov: V kletnih prostorih je garaža z izhodom v shrambo,večjo sobo in kurilnico s pralnico. V visokem pritličju je dvosobno stanovanje s predsobo,kuhinjo z jedilnico in dnevno sobo s kaminom in z izhodom na udobno teraso,spalnico ter kopalnico (tuš kabina) z WC. V zgornjem nadstropju so tri spalnice in kabinet ,kopalnica (banja) z WC,balkon. Podstreha je neizdelana (po tleh je izolirana ). Ogrevanje je na CK s priključitvijo na plinsko omrežje in na trda goriva (kamin v dnevni sobi). Priključki so vsi. Pred hišo je zelenica,za njo pa velik vrt. Vsa potrebna infrastruktura je v samem kraju;veliko možnosti za sprehode ali pohode po bližnji okolici in za vzpone na bližnje vrhove.Bližina Bleda ,golf igrišča,AC . Vabljeni na ogled prijetne nepremičnine!  

Velikost: 140m2
Parcela: 753m2
Zgrajena leta: 1976
Obnovljena: 2011

Cena: 180.000,00 €