Nepremičnine Gorenjska

Samostojna Hiša (Na robu naselja ,ob gozdu)

Samostojna Hiša (Na robu naselja ,ob gozdu - bližina Ljubljane,Kranja,letališča)

Prodaja

Klasično grajena hiša, ki je permanentno vzdrževana z obnovljeno fasado (l.1998), streho (l.2014), dimnikom ,ter novimi vgrajenimi vhodnimi in garažnimi vrati. Razporeditev prostorov: Hiša je lahko eno,dvo ali trostanovanjska (z izdelavo mansarde). V kletni etaži  je garaža, kurilnica,pralnica in delavnica; Stopnišče v hiši povezuje vse etaže z možnostjo dveh  povsem ločenih stanovanj z identično razporeditvijo: predsoba -hodnik, kopalnica z WC,  dve spalnici, kuhinja z jedilnico in  dnevna soba z izhodom na balkon. Ogrevanje s CK na trda goriva ali na olje. Za hišo je vrt, pred hišo pa dvorišče z urejenim dovozom v garažo. Nepremičnina je hitro vseljiva. Vabljeni na ogled in ugoden nakup!

Velikost: 161m2
Parcela: 396m2
Zgrajena: 1972
Obnovljena: 1998

Cena: 163.000,00 €Samostojna Hiša (Sebenje)

Samostojna Hiša (Sebenje - na robu vasi)

Prodaja

Velikost nepremičnine je skupaj z garažo 195 m2. Priključki so vsi. Hiša je izolirana (15 cm ) in ima fasado. Razporeditev prostorov: V kleti ,ki je do polovice v zemlji  ,se nahaja garaža, kurilnica (kombinirana peč ), shramba, soba in hodnik. V drugi etaži je kuhinja, dnevna soba z izhodom na balkon in naprej na teraso, kopalnica z WC; v tretji etaži so predvidene tri spalnice z dvema balkonoma, kopalnica z WC in hodnik. Vabljeni na ogled in nakup.

Velikost: 195m2
Parcela: 696m2
Zgrajena: 2007

Cena: 185.000,00 €Samostojna Izberite vrsto nepremičnine (Dolžanova soteska)

Samostojna Izberite vrsto nepremičnine (Dolžanova soteska - Dolina)

Prodaja

Novejša hiša je dimenzije 8 x13 m. Razporeditev : v pritličju je 8x7 m velik prostor ,višine 3 m in je predviden za izvajanje komercialne dejavnosti, (zaključna gradbena dela še niso izvedena), v nadstropju je dokončano 3-sobno stanovanje in neizdelana  mansarda. Ogrevanje je možno z dvema kurilnima napravama : na trda goriva  ali  na kurilno olje. Priključki so vsi: elektrika,telefon, internet,vodovod Ostala objekta :(stara hiša dimenzije 8x 12 m , pokrit kozolec 12x 6 m ), sta potrebna temeljite obnove ali pa sta primerna za nadomestno gradnjo,saj sta na lepih lokacijah. - Opcija je tudi nakup samo nove hiše s cca. 1400 m2 zemlje .( zemljišče neposredno okrog hiše in trikotnik severno od hiše i zahodno/severno od dovozne ceste).  V  tem primeru je cena 149.000 eur.   Vabljeni na ogled !

Velikost: 156m2
Parcela: 38000m2
Leto izgradnje: 1999

Cena: 169.000,00 €Samostojna Vikend (Ambrož pod Krvavcem)

Samostojna Vikend (Ambrož pod Krvavcem - Stiška vas)

Prodaja

Idealno za vse ljubitelje narave ! Hiša je na sončni lokaciji v manjšem naselju vikendov in zagotavlja veliko miru in možnost sprehodov in pohodov po okolici ter smučanja na Krvavcu. Razporeditev prostorov: V pritličju hiše je garaža,shramba,kurilnica in stopnišče,ki vodi v bivalni del v visokem pritličju z dnevno sobo s kaminom in balkonom,kuhinjo in kopalnico.V nadstropju so tri spalnice z balkonom in hodnikom. Ogrevanje je možno s CK na olje in na trda goriva (kamin).V hiši je telefonski priključek,vodovod (komunalno urejen). Okrog hiše je urejen vrt s kozolcem. Možna je tudi menjava za stanovanje v Ljubljani. Vabljeni na ogled !

Velikost: 130m2
Parcela: 400m2
Zgrajeno: 1980

Cena: 125.000,00 €
Znižana cena: 120.000,00 €Samostojna Vikend (Apno)

Samostojna Vikend (Apno - 5 km od smučišča Krvavec)

Prodaja

Vikend je v spodnjem delu zidan,zgoraj je grajen iz brun.Je dobro izoliran ( nova streha in fasada- 8 cm ). Razpored prostorov: V pritličju je kuhinja z jedilnico in kopalnica,v nadstropju se razprostira dnevni prostor s priročno kuhinjo,WC in balkon,v mansardi pa spalnica z balkonom. Ob hiši je pokrita garaža,drvarnica in hišica za orodje,manjši vrt in nekaj sadnih dreves. Hiša je idealna za uživanje v naravi. Vsa infrastruktura se nahaja v Cerkljah,do koder je 15 min z avtom. Vabljeni na ogled!

Velikost: 91m2
Parcela: 710m2
Zgrajena: 1978
Obnovljena: 2010

Cena: 155.000,00 €