Aktualne nepremičnine

2-sobno Stanovanje (Poljče)

2-sobno Stanovanje (Poljče - center vasi)

Prodaja

Funkcionalno razporejeno popolnoma obnovljeno stanovanje na dobri lokaciji - 4 km od AC priključka, mirna lokacija z veliko zelenja in obilo možnosti za rekreacijo.  Velikost bivalnega dela je 48,30 m2 in klet 5,90 m2. Razporeditev: Predsoba, kabinet, kuhinja z jedilnico, dnevna soba s kaminom, kopalnica, spalnica in shramba v kleti. Souporaba skupnih prostorov. Pred hišo je zagotovljeno parkirno mesto. Priključki so vsi. Pogoji nakupa: stroški provizije za opravljeno storitev posredovanja se razdelijo na način, da kupec plača provizijo v višini 2% + DDV. Vabljeni na ogled in nakup !  

Velikost: 54m2
Zgrajeno: 1936
Obnovljeno: 2006

Cena: 92.000,00 €3-sobno Stanovanje (Dovje)

3-sobno Stanovanje (Dovje - Dovje)

Prodaja

Stanovanje je osončeno preko celega dne, kar je prednost pri nizkih stroških ogrevanja. Ogrevanje je s CK na (ELKO) ekstra lahko kurilno olje in klimo. Možno je tudi ogrevanje na trda goriva. V stanovanju so vsi priključki (telefon, kabelska TV, internet). Razporeditev prostorov: Predsoba, kuhinja, kopalnica (s talnim tušem), bidejem, pisoarjem in talnim gretjem), spalnica, dnevna soba, jedilnica z izhodom na balkon, otroška soba in hodnik. Stanovanju pripada še shramba, klet (22 m2) in garaža. Okrog hiše je cca 40 m2 ohišnice. Vsa oprema in pohištvo ostane. Obnovitvena dela stanovanja so potekala postopno: - v letu 2009 - menjava oken - v letu 2010 - nova fasada z 10 cm izolacijo - v letu 2011 - nova kopalnica. Lokacija stanovanja z neposredno bližino smučišč (Kranjska Gora je oddaljena 10 minut) in Julijcev ( do dolina Vrat je 10 km), je odlična za vse ljubitelje narave in športa. Vabljeni na ogled !      

Velikost: 65m2
Parcela: 40m2
Zgrajeno: 1965
Obnovljeno: 2011

Cena: 105.000,00 €
Znižana cena: 95.000,00 €3,5-sobno Stanovanje (Žiri)

3,5-sobno Stanovanje (Žiri - center mesta)

Prodaja

V vsakem nadstropju je samostojno stanovanje s svojim vhodom ,v velikosti cca.100 m2, kar v naravi pomeni 3,5 sobno st. s predsobo, kopalnico z WC, dvema spalnicama in kabinetom, odprtim dnevno bivalnim delom s kuhinjo z jedilnico in dnevno sobo ,ki ima izhod na teraso ozir. pokrito  logio v nadstropjih. Vsakemu stanovanju pripada še  klet (20 m2) in vrt (70-80 m2). Hiša je popolnoma obnovljena  s 16 cm debelo fasado in 30 cm strešno izolacijo, stanovanja imajo vgrajena trislojna PVC okna, ogrevanje je predvideno s klimo in IR paneli (s termostatskimi ventili). Po tleh so položene ploščice in parket , kopalnice imajo  tuš kabino, bide in WC. Priključki so vsi. Lokacija je prijetna, v mirnem okolju ,na sončni legi in z vso potrebno infrastrukturo v neposredni bližini, (šola, vrtec, zdravstveni dom, trgovina, občina, knjižnica, banka, cerkev ). Vabljeni na ogled in nakup.

Velikost: 100 m2m2
Parcela: 90 m2m2
Zgrajeno: 1936
Obnovljeno : 2016

Cena: 145.000,00 €Dvojček Hiša (Zabukovje)

Dvojček Hiša (Zabukovje - na koncu vasi)

Prodaja

Do nepremičnine vodi asfaltirana pot , zadnjih nekaj metrov je makedam. Hiša  ima svoje vodno zajetje, elektriko, greznico , satelitski internet.  Hiša ima klet, pritličje in mansardo. V kleti je kurilnica (peč na drva ali na pelete ali na olje), manjša delavnica in drvarnica; V pritličju je lahko samostojna stanovanjska enota ( hodnik- predsoba,spalnica, kopalnica z WC, kuhinja z jedilnico in dnevna soba. V mansardi so vsi priključki za  podobno samostojno stanovanjsko enoto ( trenutno sta dve spalnici, kabinet in kopalnica z WC. Na podstrehi je izdelan 9x4 m velik prostor . Na hiši je bila leta 1985 obnovljena streha, leta 2005 pa celotna obnova hiše (betonski podi, nova fasada, okna, vrata, kuhinja, parketi, kopalnice). Prodajalec pogojuje, da si posredniško provizijo v višini 4 % ,s kupcem razdelita vsak na polovico. Vabljeni na ogled in nakup !

Velikost: 280m2
Parcela: 300m2
Zgrajena: 1950
Obnovljena: 2005

Cena: 185.000,00 €Samostojna Hiša (Mošnje)

Samostojna Hiša (Mošnje - center vasi)

Prodaja

Nepremičnina je umeščena v urbanem naselju podobnih ,v večini že prenovljenih ali na novo zgrajenih hiš. Dostop do hiše je urejen s krožno  cesto. Prostorna in ravna parcela zagotavlja ,da hiša "diha". Razporeditev: V kleti so trije prostori ; v prvi etaži je predsoba, manjša kuhinja in dnevni prostor s kmečko pečjo;  v drugi etaži ,ki je dvignjena le s tremi stopnicami so tri spalnice in kopalnica, v mansardi je se ena  večja soba z izhodom na veliko teraso. Poleg hiše je še drvarnica in garaža. Ogrevanje je trenutno na trda goriva in na elektriko. Vodovod je urejen, greznica, telemach,telekom. Hiša je potrebna obnove ( okna, vrata, podi, stene, fasada, izolacija ) , sicer  pa je bila 2015  delno obnovljena streha. Nepremičnino odlikuje izredna lokacija , ravna in sončna lega in jo posebno priporočamo vsem , ki imajo radi stik z naravo, mir ; okolica nudi obilico možnosti  za izlete, bližina AC priključka ! Pogoji nakupa: stroški provizije za opravljeno storitev posredovanja se razdelijo na način, da kupec plača provizijo v višini 2% + DDV. Vljudno vabljeni na ogled in nakup !

Velikost: 130m2
Parcela: 829m2
Zrajena: 1960
0bnovljena: 2015

Cena: 145.000,00 €