Aktualne nepremičnine

1-sobno Stanovanje (Stražišče)

1-sobno Stanovanje (Stražišče)

Prodaja

Razporeditev : Skupni hodnik in stopnice vodijo do vhoda  v stanovanje, kuhinja in jedilnica, dnevno- spalni del, zastekljen balkon, kopalnica z WC, shramba v kleti ,ki spada pod skupen prostor. Ogrevanje je na elektriko, priključki so vsi (optika). Nizki mesečni stroški. Stanovanje je svetlo z dobro razporeditvijo prostorov. Pred stavbo pripada stanovanju eno parkirno mesto. V neposredni bližini stanovanja je šola, vrtec, železniška postaja, trgovina in sprehajalna pot na Šmarjetno goro. Do centra Kranja je 5 minut. Prodajni pogoj prodajalca je, da si s kupcem razdelita stroške posredovanja na način, da kupec plača 2% od pogodbeno dogovorjene cene (nismo zavezanec za DDV!). Vabljeni na ogled in nakup.

Velikost: 46,9m2
Zgrajeno: 1937

Cena: 89.000,00 €1-sobno Stanovanje (Zlato polje)

1-sobno Stanovanje (Zlato polje - Zlato polje)

Prodaja

Stanovanje  se nahaja v naselju blokov v bližini trgovine Lidl, avtobusne postaje, ZD, obvoznice, šole in vrtca ter centra mesta. V neposredni bližini so številne sprehajalne poti. Pred blokom so parkirna mesta z možnostjo dokupa pokritega parirnega mesta v garaži. V stanovanju je 29,5 m2 uporabne površine in 4,10 m2 velik balkon ter 1,90 m2 velika klet. Razporeditev: predsoba, kopalnica z WC, kuhinja z jedilnim delom, bivalno -spalni del z izhodom na prostoren balkon in shramba v kleti. Ogrevanje je CK -toplovod. Priključki so vsi ( optika -T-2). Prodajalčev ponudbeni pogoj: kupec prevzame del stroška za posredovanje v višini 2% pogodbene vrednosti. Vabljeni na ogled in nakup.

Velikost: 35,5m2
Leto izgradnje: 1998
Leto obnove: 2015

Cena: 83.000,00 €1-sobno Varovano stanovanje (Mekinje)

1-sobno Varovano stanovanje (Mekinje)

Prodaja

V naselju manjših večstanovanjskih stavb z varovanimi stanovanji ob domu upokojencev prodamo enosobno stanovanje z balkonom. Nahaja se v prvem nadstropju objekta z devetimi stanovanji, dostopno z velikim dvigalom ali preko širokega stopnišča. Stavba ima upravnika, je novejša, dobro izolirana, posledično ima nizke stroške obratovanja. Premišljeno je na eni strani umeščena v zeleno okolje, po drugi strani pa dodatno prednost predstavlja bližina doma upokojencev. Ta zagotavlja tudi vse potrebne storitve za bivanje starejših (prehrana, nega…). Stanovanje je popolnoma opremljeno, in se tako tudi prodaja. Vgrajena je oprema, ki dodatno olajša bivanje (tenda na balkonu, komarniki na vseh oknih, žaluzije z elektro pogonom, tuš kabina brez roba…). Pripada mu lastniško parkirno mesto nekaj deset metrov od stavbe, na parkirišču vedno dovolj prostora tudi za obiskovalce. Stanovanja predstavlja priložnost kot investicija za prihodnost. Trenutno je v njem najemnik, ki po nakupu ostane v stanovanju proti plačilu mesečne najemnine. Ponudbeni pogoj prodajalca je, da kupec prevzame polovico stroška za posredovanje, kar znese 2% od pogodbene vrednosti nepremičnine (ddv na provizijo se ne zaračuna). Nakup preko naše agencije vam zagotavlja varnost pri prenosu lastništva, v ceno provizije pa so razen bančnih, vključeni tudi vsi stroški prenosa!

Velikost: 35m2
Zgrajeno: 2010

Cena: 97.000,00 €2-sobno Stanovanje (Kamnik)

2-sobno Stanovanje (Kamnik - Mali grad)

Prodaja

V centru Kamnika prodamo dvosobno stanovanje z naslednjo razporeditvijo prostorov: predsoba/hodnik z vgradnimi omarami, opremljena kuhinja z jedilnico in dnevnim prostorom, kopalnica, spalnica. Stanovanje je brez balkona, pripada mu shramba v kletni etaži. Soseska je novejša, znana po zelo kvalitetni gradnji. Stanovanje je redno vzdrževano, z nizkimi obratovalnimi stroški. Topla sanitarna voda in ogrevanje z etažno plinsko pečjo. Ločeni vsi merilniki za posamezno stanovanje (plin, voda, elektrika). Stanovanje je stilsko dovršeno opremljeno in dekorirano ter se kot tako tudi prodaja! Prednost stanovanja je lokacija le nekaj metrov od starega dela mesta, kar predstavlja tudi naložbeno priložnost. V bližini je vsa potrebna infrastruktura, trgovina celo v sklopu samega naselja. Vrtec, šola, avtobusna, železniška postaja, zdravstveni dom v radiju nekaj sto metrov, dostopno brez avtomobila. Veliko zelenih površin za rekreacijo v in ob mestu, nekaj minut vožnje do izhodišč za pohodništvo v Kamniško Savinjskih Alpah. Kupcu bo nepremičnina predana brez bremen, zemljiškoknjižno urejena. Prodajni pogoj prodajalca je, da kupec prevzame del stroška za posredovanje v višini 2% od pogodbeno dogovorjene cene nepremičnine (ddv na provizijo se ne zaračuna).

Velikost: 54m2
Zgrajeno: 2004

Cena: 125.000,00 €2-sobno Stanovanje (Medvode)

2-sobno Stanovanje (Medvode - center, nad reko Soro)

Prodaja

V Medvodah prodamo stanovanje v bloku, ki je bil leta 2007 deležen temeljite adaptacije s kompletno prenovo ovoja stavbe, strehe, vseh inštalacij, stavbnega pohištva… Zaradi novejše izvedbe postroja ogrevanja in dobre izolacije ga odlikujejo tudi nizki obratovalni stroški. Na voljo je optična internetna povezava. Razporeditev: predsoba z ločenim prostorom za shrambo (ali vgradno omaro) in hodnikom s pristopom v vse tri glavne prostore; spalnica; dnevna soba (ali druga spalnica) z izhodom na balkon (3 m2); večja (lahko bivalna) kuhinja z jedilnico. Stanovanju pripada tudi zidan prostor za shrambo v kleti (6 m2). Prednost navedenega razporeda stanovanja je v različnih možnostih uporabe, tako za eno osebo, par, dve osebi, kot tudi za manjšo družino. Lokacijo odlikuje lega na koncu ulice z malo prometa in urejenim skupnim parkiriščem, zeleno okolje, bližina reke (dvignjeno nad poplavno območje!), bližina rekreacijskih poti. Infrastruktura v bližini in dostopna tudi brez avta: trgovina, občina, zdravstveni dom, lekarna, šola, vrtec, knjižnica, lpp postaja… Nekaj kilometrov od rekreacijskega območja okoli Zbiljskega jezera. Vpisano v zemljiško knjigo! Prodajni pogoj prodajalca je, da si s kupcem razdelita stroške posredovanja na način, da kupec plača 2% od pogodbeno dogovorjene cene (nismo zavezanec, ne plačate DDV!). Za dodatne informacije in ogled nas prosim pokličite na telefon 051365998 (Martin)!

Velikost: 64m2
Zgrajeno: 1976

Cena: 155.000,00 €