Aktualne nepremičnine

1-sobno Stanovanje (Stražišče)

1-sobno Stanovanje (Stražišče)

Prodaja

Razporeditev : Skupni hodnik in stopnice vodijo do vhoda  v stanovanje, kuhinja in jedilnica, dnevno- spalni del, zastekljen balkon, kopalnica z WC, shramba v kleti ,ki spada pod skupen prostor. Ogrevanje je na elektriko, priključki so vsi (optika). Nizki mesečni stroški. Stanovanje je svetlo z dobro razporeditvijo prostorov. Pred stavbo pripada stanovanju eno parkirno mesto. V neposredni bližini stanovanja je šola, vrtec, železniška postaja, trgovina in sprehajalna pot na Šmarjetno goro. Do centra Kranja je 5 minut. Prodajni pogoj prodajalca je, da si s kupcem razdelita stroške posredovanja na način, da kupec plača 2% od pogodbeno dogovorjene cene (nismo zavezanec za DDV!). Vabljeni na ogled in nakup.

Velikost: 46,9m2
Zgrajeno: 1937

Cena: 89.000,00 €1-sobno Stanovanje (Zlato polje)

1-sobno Stanovanje (Zlato polje - Zlato polje)

Prodaja

Stanovanje  se nahaja v naselju blokov v bližini trgovine Lidl, avtobusne postaje, ZD, obvoznice, šole in vrtca ter centra mesta. V neposredni bližini so številne sprehajalne poti. Pred blokom so parkirna mesta z možnostjo dokupa pokritega parirnega mesta v garaži. V stanovanju je 29,5 m2 uporabne površine in 4,10 m2 velik balkon ter 1,90 m2 velika klet. Razporeditev: predsoba, kopalnica z WC, kuhinja z jedilnim delom, bivalno -spalni del z izhodom na prostoren balkon in shramba v kleti. Ogrevanje je CK -toplovod. Priključki so vsi ( optika -T-2). Prodajalčev ponudbeni pogoj: kupec prevzame del stroška za posredovanje v višini 2% pogodbene vrednosti. Vabljeni na ogled in nakup.

Velikost: 35,5m2
Leto izgradnje: 1998
Leto obnove: 2015

Cena: 83.000,00 €2-sobno Stanovanje (Kamnik)

2-sobno Stanovanje (Kamnik - Mali grad)

Prodaja

Opremljeno dvosobno stanovanje, uporabne površine 50,4 m2, z naslednjo razporeditvijo prostorov: predsoba/hodnik z vgradnimi omarami, opremljena kuhinja z jedilnico in dnevnim prostorom, kopalnica, spalnica; stanovanju pripada shramba v kletni etaži. Zelo kvalitetna gradnja soseske, redno vzdrževano, z izredno nizkimi obratovalnimi stroški. Topla sanitarna voda in ogrevanje z etažno plinsko pečjo. Ločeni merilniki za posamezno stanovanje. Prednost stanovanja je tudi odlična lokacija, le nekaj metrov od starega dela mesta. V bližini vsa potrebna infrastruktura, trgovina v sklopu samega naselja. Vrtec, šola, avtobusna, železniška postaja, zdravstveni dom v radiju nekaj sto metrov, dostopno brez avtomobila. Veliko zelenih površin za rekreacijo v in ob mestu, nekaj minut vožnje do izhodišč za pohodništvo v Kamniško Savinjskih Alpah. Vpisano v zemljiško knjigo. Prodajalčev ponudbeni pogoj: kupec prevzame del stroška za posredovanje (2% od pogodbene vrednosti). Za dodatne informacije in ogled nas kontaktirajte na telefon 051365998 (Martin).

Velikost: 54m2
Zgrajeno: 2004

Cena: 125.000,00 €2-sobno Stanovanje (Medvode)

2-sobno Stanovanje (Medvode - center, nad reko Soro)

Prodaja

V Medvodah prodamo stanovanje v bloku, ki je bil leta 2007 deležen temeljite adaptacije s kompletno prenovo ovoja stavbe, strehe, vseh inštalacij, stavbnega pohištva… Zaradi novejše izvedbe postroja ogrevanja in dobre izolacije ga odlikujejo tudi nizki obratovalni stroški. Na voljo je optična internetna povezava. Razporeditev: predsoba z ločenim prostorom za shrambo (ali vgradno omaro) in hodnikom s pristopom v vse tri glavne prostore; spalnica; dnevna soba (ali druga spalnica) z izhodom na balkon (3 m2); večja (lahko bivalna) kuhinja z jedilnico. Stanovanju pripada tudi zidan prostor za shrambo v kleti (6 m2). Prednost navedenega razporeda stanovanja je v različnih možnostih uporabe, tako za eno osebo, par, dve osebi, kot tudi za manjšo družino. Lokacijo odlikuje lega na koncu ulice z malo prometa in urejenim skupnim parkiriščem, zeleno okolje, bližina reke (dvignjeno nad poplavno območje!), bližina rekreacijskih poti. Infrastruktura v bližini in dostopna tudi brez avta: trgovina, občina, zdravstveni dom, lekarna, šola, vrtec, knjižnica, lpp postaja… Nekaj kilometrov od rekreacijskega območja okoli Zbiljskega jezera. Vpisano v zemljiško knjigo! Prodajni pogoj prodajalca je, da si s kupcem razdelita stroške posredovanja na način, da kupec plača 2% od pogodbeno dogovorjene cene (nismo zavezanec, ne plačate DDV!). Za dodatne informacije in ogled nas prosim pokličite na telefon 051365998 (Martin)!

Velikost: 64m2
Zgrajeno: 1976

Cena: 155.000,00 €2-sobno Stanovanje (Spodnje Duplje)

2-sobno Stanovanje (Spodnje Duplje - sredi naselja)

Prodaja

Stavba je bila obnovljena v letu 2003 (nova fasada,streha in okna), stanovanje pa v letu 2009. Razporeditev prostorov: Pred stavbo pripada stanovanju shramba, lasten zunanji vhod, predsoba , hodnik, stranišče z WC, bivalni del z delno ločeno kuhinjo, dnevna soba z jedilnico in velika spalnica ,ki je trenutno pregrajena še v otroško sobo. Pred stanovanjem je velika terasa ,ki je v souporabi s še štirimi stanovalci. Nad stavbo je urejeno parkirišče, kjer pripadata stanovanju dva lastniška parkirna prostora. Stanovanje je bilo prenovljeno še v letu 2014. Priključki:Internet: T-2 ,ogrevanje je na varčne električne radiatorje, nizki mesečni stroški. Lokacija: mirno naselje ,cca.8 km oddaljeno od Kranja in Tržiča, AC je v bližini -2 km, v vasi je šola, vrtec, pošta, trgovina, pekarna, gostišče,urejen avtobusni prevoz, v bližini je veliko sprehajalnih in kolesarskih poti. Vabljeni na ogled in nakup ! Prodajalčev ponudbeni pogoj: kupec prevzame del stroška za posredovanje (2% od pogodbene vrednosti).

Velikost: 48m2
Zgrajeno: 1910
Adaptirano: 2009

Cena: 91.500,00 €
Znižana cena: 87.500,00 €