Aktualne nepremičnine

2-sobno Stanovanje (Medvode)

2-sobno Stanovanje (Medvode - center, nad reko Soro)

Prodaja

V Medvodah prodamo stanovanje v bloku, ki je bil leta 2007 deležen temeljite adaptacije s kompletno prenovo ovoja stavbe, strehe, vseh inštalacij, stavbnega pohištva… Zaradi novejše izvedbe postroja ogrevanja in dobre izolacije ga odlikujejo tudi nizki obratovalni stroški. Na voljo je optična internetna povezava. Razporeditev: predsoba z ločenim prostorom za shrambo (ali vgradno omaro) in hodnikom s pristopom v vse tri glavne prostore; spalnica; dnevna soba (ali druga spalnica) z izhodom na balkon (3 m2); večja (lahko bivalna) kuhinja z jedilnico. Stanovanju pripada tudi zidan prostor za shrambo v kleti (6 m2). Prednost navedenega razporeda stanovanja je v različnih možnostih uporabe, tako za eno osebo, par, dve osebi, kot tudi za manjšo družino. Lokacijo odlikuje lega na koncu ulice z malo prometa in urejenim skupnim parkiriščem, zeleno okolje, bližina reke (dvignjeno nad poplavno območje!), bližina rekreacijskih poti. Infrastruktura v bližini in dostopna tudi brez avta: trgovina, občina, zdravstveni dom, lekarna, šola, vrtec, knjižnica, lpp postaja… Nekaj kilometrov od rekreacijskega območja okoli Zbiljskega jezera. Vpisano v zemljiško knjigo! Prodajni pogoj prodajalca je, da si s kupcem razdelita stroške posredovanja na način, da kupec plača 2% od pogodbeno dogovorjene cene (nismo zavezanec, ne plačate DDV!). Za dodatne informacije in ogled nas prosim pokličite na telefon 051365998 (Martin)!

Velikost: 64m2
Zgrajeno: 1976

Cena: 155.000,00 €3-sobno Stanovanje (Kranj)

3-sobno Stanovanje (Kranj - center)

Prodaja

Lokacija je odlična. V par korakih dostopate do centra mesta in vseh potrebnih infrastruktur, kakor tudi do neštetih urejenih rekreacijskih poti. Stanovanje je bilo prvič vseljeno leta 1977 .Stanovanje se ponaša s prijetnim in funkcionalnim tlorisom  na  z južni strani  z uporabno površino 80,1 m2 - vsebuje predsobo, WC za goste, veliko jedilnico z izhodom na balkon s tendo v velikosti dodatnih  3,50 m2, kuhinjo, veliko  dnevno sobo, manjši vmesni  hodnik , ki ločuje prostorni  spalnici in kopalnico z WC. Stanovanju pripada shramba v kleti v velikosti dodatnih 2,50 m2. Ogrevanje je daljinsko s CK  in možnost uporabe klimatske naprave. Priključki so vsi. Obnova v stanovanju: - obnova oken v letu 2006, - obnova kuhinje in kopalnice v letu 2014, - klima  leta 2014 - nova protivlomna vhodna vrata Pohištvo in bela tehnika ( pomivalni stroj, hladilnik, pečica, indukcijska kuhalna plošča) ostane v stanovanju in je že všteto v ceno. Parkirni prostor je pred stavbo (možnost najema parkirnega mesta v sosednji parkirni hiši). Lokacija je ena najboljših v Kranju, saj je v neposredni bližini ZD, šole, vrtca, avtobusne postaje, banke, sodišča, policije in ožjega mestnega jedra, obenem pa v bližini pešpoti, ki nudijo vsakodnevne sprehode. Kupec ne nosi stroška provizije nepremičninske agencije; ponudbeni pogoj prodajalca je, da nosi strošek obveznega 2% prometnega davka na nepremičnino. Vzemite si čas, pokličite nas in dogovorili se bomo za brezplačen ogled in morebitni nakup.

Velikost: 90,6m2
Zgrajeno: 1972
Obnovljeno: 2014

Cena: 180,004-sobno Stanovanje (Lukovica)

4-sobno Stanovanje (Lukovica)

Prodaja

V manjšem, mirnem naselju pri Lukovici prodamo večje mansardno stanovanje v drugem nadstropju večstanovanjske hiše. Odlikuje se s prijetnim zimskim vrtom in pogledom na zeleno okolico ter velikim dnevnim prostorom z jedilnico in popolnoma opremljeno kuhinjo. Poleg glavne spalnice ima še dve otroški sobi, kopalnico s kadjo, ločen wc in utiliti ter balkon. Ogrevanje centralno z ločenimi merilniki, ravno tako za vodo. Stanovanju pripada del zemljišča ob stavbi, parkirišče je lastniško za dva avtomobila in ločeno za obiskovalce. Šola in vrtec oddaljena manj kot km, ostala infrastruktura nekaj sto metrov dlje v središču občine, ravno tako priključek na avtocesto. Večji nakupovalni centri v bližnjih Domžalah ali 15min vožnje do BTC-Lj. Idealno izhodišče za kolesarjenje po okoliških krajevnih cestah, 3 km oddaljeno od Gradiškega jezera. Priporočamo družinam, ki si za zmerno ceno želijo stanovanja z ločenimi sobami za svoje družinske člane in življenje v mirnem, zelenem okolju! Prodajni pogoj prodajalca je, da kupec prevzame plačilo davka na promet nepremičnin. Kupec ne plača posredniške provizije!

Velikost: 92m2

Cena: 155.000,00 €4-sobno Stanovanje (Voglje)

4-sobno Stanovanje (Voglje - na obrobju vasi)

Prodaja

Stanovanje se razprostira čez celotno 2. nadstropje hiše z uporabno površino 130,3 m2, ki  mu pripada tudi neizkoriščen 50 m2 velik prostor na podstrehi. Pred stavbo stanovanju pripadata tudi dva pokrita parkirna mesta  ( 31 m2) in souporaba  skupne kolesarnice, ki je večnamenski prostor  kjer se nahaja toplotna črpalka za ogevanje sanitarne vode. Razporeditev prostorov: Hodnik, stopnišče, predsoba,spalnica, dve otroški sobi, kopalnica ter prostorna dnevna soba s kmečko pečjo  in kuhinja z jedilnico, ki imata obe izhod na 12 m2 velik balkon. Ogrevanje prostorov je na električne varčne radiatorje in kmečko peč. Internet: optika ( T2). Vhod in vsi priključki so ločeni. Leta 2010 so bila zamenjana okna in leta 2014 balkonska vrata. Stanovanje se prodaja opremljeno. Lokacija nepremičnine zagotavlja mirno bivanje v objemu narave , s hitrim dostopom do avtoceste ( 3 min), do Ljubljane ( 15 min) in prav toliko do Kranja. Prodajni pogoj prodajalca je, da si s kupcem razdelita stroške posredovanja na način, da kupec plača 2% od pogodbeno dogovorjene cene (nismo zavezanec za DDV!). Vabljeni na ogled in nakup.

Velikost: 194,6m2
Zgrajeno: 1987
Adaptirano: 2010

Cena: 170.000,00 €Dvojček Hiša (Vrhnika)

Dvojček Hiša (Vrhnika - Gabrče, zgornji niz)

Prodaja

Prodamo enoto dvojčka v tretji gradbeni fazi v naselju Gabrče na Vrhniki. Hiša je grajena klasično, kvalitetno izvedena, osnovna konstrukcija je iz naravnih opečnih modularnih zidakov in protipotresne ab vezi. Medetažne plošče so armirano betonske, ostrešje je leseno, pravokotne frčade obdelane s pločevino, kritina opečni zarezniki. Predvidena je sodobna razporeditev prostorov v treh etažah, z velikim osrednjim kuhinjsko-bivalnim delom, ki je preko velikih steklenih površin odprt proti terasi in naprej proti vrtu. Vsaka spalnica ima lasten balkon z lepim razgledom na vrt oziroma širšo okolico. V kletnem delu je poleg shramb predviden večji družabni ali rekreativni prostor z lastno kopalnico. Garaža je za eno vozilo, še dve parkirni mesti sta neposredno pred stavbo. Predvideno je ogrevanje s toplotno črpalko, izveden je tudi dimnik za kamin ali alternative načine ogrevanja. Priključki za elektriko, vodo, kanalizacijo, internet so pripravljeni na/ob hiši, infrastruktura v vseljenem delu naselja že obratuje! Naselje sestavlja del že dokončanih in vseljenih hiš, drugi del se trenutno dokončuje. Lokacija na obrobju mesta omogoča visoko kvaliteto bivanja ter združuje prednosti življenja v zaključenem novejšem naselju obdanem z naravo. Zelo primerno za družine z mlajšimi otroki ter ljubitelje rekreacije in narave. Ob naselju je izhodišče poti proti priljubljeni Planini z razglednim stolpom in Staremu Malnu. Do AC priključka sta le dobra 2km oz. 5min vožnje. Prednost ponujene enote je odlična lega v zgornjem nizu naselja, ki omogoča zasebnost in lep razgled tako iz vrta kot iz hiše. Vrt je nagnjen, meji na okoliške travnike in ponuja idealno priložnost za ureditev razgibanega vrta na terasah. Nepremičnina je zemljiškoknjižno in geodetsko urejena, z gradbenim dovoljenjem. Prodajni pogoj prodajalca je, da kupec prevzame obveznost plačila davka na promet nepremičnin. E-pošta: martin@domek-nepremicnine.si

Velikost: 190m2
Parcela: 360m2
Zgrajeno: 2012

Cena: 137.000,00 €