Posesti / Zemljišča

Zazidljiva Posest (Ambrož pod Krvavcem)

Zazidljiva Posest (Ambrož pod Krvavcem - naselje počitniških hiš)

Prodaja

1.176 m2, zazidljiva, Parcela leži na sončni lokaciji, ki je sicer na klancu, a je že zravnana. Okrog so zgrajeni vikendi. Do parcele je urejena as

Parcela: 1176m2

Cena: 60,00 €/m2Zazidljiva Posest (Domžale)

Zazidljiva Posest (Domžale)

Prodaja

Zemljišče je primerno za enostanovanjsko stavbo, z urejenimi mejami, ravno in delno že pripravljeno na gradnjo (tampon). Priključki za stanovanjsko hišo na ali ob parceli. Dostop neposredno iz javne, asfaltirane poti. Vpisano v zemljiško knjigo. Ob robu parcele teče manjši vodotok z utrjenimi brežinami, ki je reguliran (kar pomeni da tudi v času večjih padavin ne poplavlja). Na tem delu je postavljen tudi pomožni objekt, ki lahko služi kot npr. letna kuhinja, v času gradnje pa kot priročna shramba. Lokacija parcele je na južnem obrobju mesta Domžale, v smeri Šentjakoba in Ljubljane. Od središča mesta in vse pomembnejše infrastrukture je oddaljena dober kilometer in pol, 400m od sprehajalnih poti ob Kamniški Bistrici. Ob robu urejene soseske eno ali dvostanovanjskih hiš, v zelenem okolju. Ponudbeni pogoj prodajalca je, da kupec prevzame polovico stroška za posredovanje, kar znese 2% od pogodbene vrednosti nepremičnine (ddv na provizijo se NE zaračuna)!

Velikost: 560m2

Cena: 110.000,00 €Zazidljiva Posest (Kamnik)

Zazidljiva Posest (Kamnik - Tunjice)

Prodaja

V okolici Kamnika, v naselju Tunjice prodamo zazidljivo parcelo velikosti 600 m2, primerno za eno ali dvostanovanjsko stavbo. Zemljiš

Parcela: 600m2

Cena: 60.000,00 €Zazidljiva Posest (Kamnik)

Zazidljiva Posest (Kamnik)

Prodaja

Velikost in lega sta primerna za enostanovanjsko hišo, za hišo s pomožnim objektom, dopustni sta tudi dve enostanovanjski enoti. Vsi priključki so na ali ob posesti, zgrajena kanalizacija in optično internetno omrežje! Naselje v katerem leži je manjše, primerno za ljudi, ki želijo bivati v mirnem okolju. Posest je neposredno dostopna po asfaltirani javni cesti z minimalno prometno obremenitvijo. Javna infrastruktura (železniška, avtobusna postaja, UE, trgovine, staro mestno jedro…) v centru Kamnika, ki je oddaljen slabih 5min vožnje (1,5km). sprehod na isti relaciji pa bi vam vzel slabih 15min. Na priloženi sliki je razvidna ena izmed možnih idejnih rešitev umestitve objekta na teren. Pravno stanje nepremičnine je urejeno, vpisano v zemljiško knjigo in brez bremen. Prosimo pokličite za ostale podrobnosti o zemljišču. Ogledi možni po predhodnem dogovoru samo s posrednikom. Prodajni pogoj prodajalca je, da kupec prevzame del stroška za posredovanje v višini 2% od pogodbeno dogovorjene cene nepremičnine (ddv na provizijo se ne zaračuna).

Parcela: 923m2

Cena: 45.000,00 €Zazidljiva Posest (Studenca)

Zazidljiva Posest (Studenca - Okolica Kamnika)

Prodaja

V prijetnem okolju prodamo parcelo, ki ima že pridobljeno gradbeno dovoljenje in urejene komunalne priključke. Parcela je na večjem delu površine že izravnana in torej čaka le na začetek gradnje udobne enostanovanjske stavbe. Gradbeno dovoljenje je predvideno za gradnjo stavbe, kjer je v pritličju objekta predvidena spalnica, vetrolov z garderobo, kopalnica, bivalni del s kuhinjo, jedilnico in dnevnim prostorom z zaprtim kaminom, v mansardi pa je predvidena večnamenska galerija, (knjižnica, soba za goste, hoby prostor), poleg hiše je mišljen še nadstrešek površine 18m2, in 2,6m višine. Gradbeno dovoljenje je veljavno še 3 leta. Parcela ima urejen dostop, je razmeroma pravilne pravokotne oblike, odprta proti jugu in je skozi dan zelo dobro osončena. Nudi pogled na širšo okolico, na eni strani meji na gozd in leži v zelo mirnem okolju. Ponaša pa se tudi kot odlično izhodišče za sprehode v gozd ali hribe nad Kamnikom. Povezana s Kamnikom po vzdrževani lokalni cesti in je od središča občine odmaknjena okoli 15min vožnje. Če želite bivati v naravnem okolju, ali se tja le občasno odmakniti, pokličite za več informacij ali ogled zemljišča! Ponudbeni pogoj prodajalca je, da kupec prevzame polovico stroška za posredovanje, kar znaša 2% od dogovorjene pogodbene cene nepremičnine (na provizijo ne plačate DDV).

Velikost: 506m2

Cena: 50.000,00 €