Posesti / Zemljišča

Zazidljiva Posest (Ambrož pod Krvavcem)

Zazidljiva Posest (Ambrož pod Krvavcem - naselje počitniških hiš)

Prodaja

1.176 m2, zazidljiva, Parcela leži na sončni lokaciji, ki je sicer na klancu, a je že zravnana. Okrog so zgrajeni vikendi. Do parcele je urejena as

Parcela: 1176m2

Cena: 60,00 €/m2Zazidljiva Posest (Kamnik)

Zazidljiva Posest (Kamnik - Tunjice)

Prodaja

V okolici Kamnika, v naselju Tunjice prodamo zazidljivo parcelo velikosti 600 m2, primerno za eno ali dvostanovanjsko stavbo. Zemljiš

Parcela: 600m2

Cena: 95,00 €/m2Zazidljiva Posest (Kamnik)

Zazidljiva Posest (Kamnik)

Prodaja

Velikost in lega sta primerna za enostanovanjsko hišo, za hišo s pomožnim objektom, dopustni sta tudi dve enostanovanjski enoti. Vsi priključki so na ali ob posesti, zgrajena kanalizacija in optično internetno omrežje! Naselje v katerem leži je manjše, primerno za ljudi, ki želijo bivati v mirnem okolju. Posest je neposredno dostopna po asfaltirani javni cesti z minimalno prometno obremenitvijo. Javna infrastruktura (železniška, avtobusna postaja, UE, trgovine, staro mestno jedro…) v centru Kamnika, ki je oddaljen slabih 5min vožnje (1,5km). sprehod na isti relaciji pa bi vam vzel slabih 15min. Na priloženi sliki je razvidna ena izmed možnih idejnih rešitev umestitve objekta na teren. Pravno stanje nepremičnine je urejeno, vpisano v zemljiško knjigo in brez bremen. Prosimo pokličite za ostale podrobnosti o zemljišču. Ogledi možni po predhodnem dogovoru samo s posrednikom. Prodajni pogoj prodajalca je, da kupec prevzame del stroška za posredovanje v višini 2% od pogodbeno dogovorjene cene nepremičnine (ddv na provizijo se ne zaračuna).

Parcela: 923m2

Cena: 45.000,00 €Zazidljiva Posest (Komenda)

Zazidljiva Posest (Komenda - Moste pri Komendi)

Prodaja

V naselju družinskih stanovanjskih hiš v občini Komenda prodamo zazidljivo zemljišče primerno za gradnjo enostanovanjske stavbe. Zemljišče je komunalno urejeno s pripravljenimi priključki na meji parcele. Zagotovljen je dostop iz asfaltirane občinske ceste! Teren je na celotni površini raven. Nahaja se ob manjšem potoku z urejenimi brežinami in že izvedenimi ukrepi v skladu z zahtevami direkcije za vode. Lokacija ponuja bivanje v mirnem stanovanjskem okolju, odmaknjenem od glavnih prometnic, nekaj deset metrov od roba naselja in poti po okoliških travnikih ter gozdovih. V naselju se nahajajo osnovna šola, vrtec, trgovina in restavracija, ki so oddaljeni dobrih 500m hoda od parcele. Ostala infrastruktura se nahaja v Komendi ali bližnjem Kamniku. Do AC priključka Vodice je 5km vožnje, Letališče oddaljeno 8km, Kranj 15km. Parcela je zemljiškoknjižno in geodetsko urejena, kupcu bo predana brez bremen. Prodajni pogoj prodajalca je, da kupec prevzame obveznost plačila davka na promet nepremičnin. Ogled priporočamo družinam ali parom, ki želijo izkoristiti prednosti bivanja v manjšem kraju in bližino zelene okolice ter čistega okolja, hkrati pa jim je pomembna dostopnost lokacije in dobre povezave z večjimi centri.

Velikost: 619m2
Parcela: 619m2

Cena: 128,00 €/m2Zazidljiva Posest (Križe)

Zazidljiva Posest (Križe - sredi vasi)

Prodaja

Zemljišče je ravne oblike. Priključki :elektrika, voda, kanalizacija, telefon ( optika  kmalu), so ob  parcelah.    Velikosti  in cene posameznih parcel:  410 m2 in 414 m2 - po 120 € /m2 .  423 m2 in 444 m2 - po 130 € /m2 Do parcel je predvidena služnostna pot ,ki poteka iz glavne ceste. Odlična priložnost za investitorje ali nakup posameznih parcel ! Prodajalec ima s posrednikom sklenjeno pogodbo o posredovanju v prometu z nepremičninami za plačilo 2% provizije. Pogoj prodajalca za kupca  pri nakupu nepremičnine je plačilo posredniku za opravljene storitve posredovanja v višini 2%. Kupec ob nakupu posredniku  plača 2% provizije. Vabljeni na ogled in nakup.  

Velikost: 4x 410 m2

Cena: 130,00 €/m2